contact us
Leave Your Message
010203

Tampilan produk

Peek Injection MoldingPeek Injection Molding
01

Peek Injection Molding

2024-03-04

bahan PEEK sing digunakake digunakake ing industri medical,;

Piranti medis: materi PEEK nduweni biokompatibilitas lan resistensi kimia sing apik lan bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem piranti medis, kayata instrumen bedah, implan, piranti ortopedi, lan liya-liyane. bisa digunakake kanggo nggawe joints gawean, implan balung mburi, etc.

Peralatan medis: Bahan PEEK bisa digunakake kanggo nggawe bagean saka peralatan medis, kayata katup, konektor, sensor, lan liya-liyane. Ketahanan panas lan resistensi kimia saka bahan PEEK bisa digunakake kanthi stabil ing suhu dhuwur lan lingkungan korosif kimia, saengga cocok kanggo macem-macem syarat peralatan medis.

Bahan-bahan medis: Bahan PEEK bisa digunakake kanggo nggawe bahan-bahan medis, kayata jarum suntik, set infus, kateter, lan liya-liyane. Ketahanan kimia lan sifat mekanik bahan PEEK bisa tahan tekanan lan bahan kimia sing dhuwur, njamin safety lan linuwih saka bahan medis. .

Kemasan piranti medis: Bahan PEEK bisa digunakake kanggo nggawe bahan kemasan kanggo piranti medis, kayata film sealing, wadhah, lan liya-liyane. Bahan PEEK nduweni resistensi panas lan tahan kimia sing apik, sing bisa nglindhungi piranti medis saka pengaruh lingkungan njaba lan njamin kualitas lan safety sing.

Aplikasi bahan PEEK ing industri medis utamane dibayangke ing piranti medis, peralatan medis, bahan medis lan kemasan piranti medis. Kinerja sing apik banget ndadekake salah sawijining bahan penting ing industri medis.

ndeleng rincian
Injeksi Mould PrototypingInjeksi Mould Prototyping
02

Injeksi Mould Prototyping

2024-03-04

Tujuan nggawe prototipe pisanan ing manufaktur cetakan yaiku kanggo verifikasi kelayakan desain produk lan struktur cetakan, lan ngoptimalake proses cetakan. Kene sawetara alasan:

Verifikasi desain produk: Prototipe minangka model fisik sing digawe adhedhasar gambar desain produk utawa model CAD, sing bisa nampilake tampilan lan ukuran produk kanthi visual. Kanthi nggawe prototipe, sampeyan bisa verifikasi akurasi lan kelayakan desain produk lan mriksa manawa tampilan, wujud lan proporsi produk kasebut cocog karo syarat kasebut.

Ngoptimalake struktur cetakan: Sajrone proses produksi prototipe, masalah potensial lan ruang kanggo perbaikan desain produk bisa ditemokake. Kanthi mirsani proses produksi lan asil prototipe, rasionalitas struktur cetakan bisa dievaluasi, lan pangaturan lan optimasi sing dibutuhake bisa ditindakake kanggo mesthekake yen cetakan injeksi pungkasan bisa nyukupi syarat produk.

Nyoba proses cetakan: Sajrone proses produksi prototipe, kelayakan lan efek proses cetakan bisa diuji lan diverifikasi. Contone, sampeyan bisa mriksa kinerja mbukak jamur, kualitas cetakan injeksi lan Rampung lumahing, etc. Liwat prototipe produksi, masalah ing proses jamur bisa ditemokaké lan ditanggulangi, lan efficiency produksi lan kualitas produk saka jamur bisa apik.

Ngurangi biaya lan risiko: Kanthi nggawe prototipe kanggo verifikasi lan optimalisasi, kesalahan lan masalah sing kedadeyan nalika nggawe cetakan injeksi bisa dikurangi. Iki bisa ngindhari biaya lan risiko sing ora perlu lan nambah tingkat sukses lan efisiensi manufaktur cetakan.

ndeleng rincian
Tabung pandhuan silikon medis AnsixTech kanggo proses LSRTabung pandhuan silikon medis AnsixTech kanggo proses LSR
01

Tabung pandhuan silikon medis AnsixTech kanggo proses LSR

2024-03-05

AnsixTech minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur lan R&D tabung pandhuan silikon medis. Dheweke setya nyedhiyakake produk tabung pandhuan sing berkualitas, aman lan dipercaya kanggo industri medis. Ing artikel iki, kita bakal ngenalake pilihan materi, proses manufaktur lan aplikasi produk tabung pandhuan silikon medis AnsixTech.

Kaping pisanan, AnsixTech menehi perhatian marang pilihan materi. Dheweke nggunakake bahan silikon kelas medis berkualitas tinggi kanggo nggawe tabung pandhuan. Bahan silikon kelas medis ora beracun, ora ana ambune lan ora ngganggu, lan tundhuk karo standar safety industri medis. Dibandhingake karo bahan tradisional, bahan silikon kelas medis duwe biokompatibilitas lan daya tahan sing apik, lan bisa kompatibel karo jaringan manungsa, nyuda iritasi lan rasa ora nyaman kanggo pasien. Kajaba iku, bahan silikon kelas medis uga tahan kanggo suhu dhuwur lan karat, lan bisa tahan efek sterilisasi suhu dhuwur lan bahan kimia, njamin stabilitas lan daya tahan tabung pandhuan.

Kapindho, AnsixTech fokus ing proses manufaktur. Dheweke nggunakake proses cetakan injeksi majeng kanggo nggawe tabung pandhuan silikon medis. Kaping pisanan, miturut syarat desain tabung pandhuan, cetakan digawe kanggo mesthekake yen bentuk lan ukuran tabung pandhuan nyukupi kabutuhan medis. Banjur, bahan silikon kelas medis disuntikake menyang cetakan, lan liwat cetakan injeksi, bahan silikon ngisi cetakan kanthi lengkap kanggo mbentuk wangun pungkasan tabung pandhuan. Sajrone proses ngecor injeksi, AnsixTech strictly kontrol suhu, meksa lan kacepetan kanggo mesthekake kualitas lan akurasi dimensi saka tabung guide. Pungkasan, AnsixTech mriksa, ngresiki lan ngemas tabung pandhuan sing dibentuk kanggo njamin kualitas, kebersihan lan safety produk.

ndeleng rincian
Proses cetakan injeksi dot bayi silikon cair AnsixTechProses cetakan injeksi dot bayi silikon cair AnsixTech
02

Proses cetakan injeksi dot bayi silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur lan R&D pacifiers bayi silikon cair. Dheweke duwe komitmen kanggo nyedhiyakake pengalaman panganan sing aman lan nyaman kanggo bayi. Ing artikel iki, kita bakal ngenalake pilihan materi, proses manufaktur lan aplikasi produk pacifier bayi silikon cair AnsixTech.

Kaping pisanan, AnsixTech menehi perhatian marang pilihan materi. Dheweke nggunakake bahan silikon cair berkualitas tinggi kanggo nggawe dot bayi. Silikon cair minangka bahan sing ora beracun, ora ana ambune, ora nyebabake iritasi sing tundhuk karo standar safety kanggo produk bayi. Dibandhingake karo bahan silikon tradisional, silikon cair luwih alus lan luwih elastis, lan bisa adaptasi luwih apik karo struktur lisan bayi, nyuda tekanan ing cangkeme bayi, lan ngindhari rasa ora nyaman ing lisan. Kajaba iku, bahan silikon cair uga tahan suhu dhuwur lan bisa tahan sterilisasi suhu dhuwur, mesthekake yen pacifier sing digunakake bayi tansah resik lan higienis.

Kapindho, AnsixTech fokus ing proses manufaktur. Dheweke nggunakake proses cetakan injeksi sing maju kanggo nggawe pacifier bayi silikon cair. Kaping pisanan, cetakan dirancang miturut struktur lisan bayi kanggo mesthekake yen wangun lan ukuran pacifier nyukupi kabutuhan bayi. Banjur, bahan silikon cair disuntikake menyang cetakan, lan liwat cetakan injeksi, bahan silikon cair ngisi cetakan kanggo mbentuk wangun pungkasan saka pacifier. Sajrone proses ngecor injeksi, AnsixTech strictly kontrol suhu lan meksa kanggo njamin kualitas lan kinerja puting susu. Pungkasan, AnsixTech ngresiki lan sterilisasi puting susu sing dibentuk kanggo njamin kebersihan lan keamanan produk kasebut.

ndeleng rincian
Tabung silikon cair AnsixTechTabung silikon cair AnsixTech
03

Tabung silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur lan R&D tabung silikon cair. Dheweke setya nyedhiyakake produk pipa sing bermutu, aman lan dipercaya kanggo macem-macem industri. Ing artikel iki, kita bakal ngenalake pilihan materi, proses manufaktur lan aplikasi produk tabung silikon cair AnsixTech.

Kaping pisanan, AnsixTech menehi perhatian marang pilihan materi. Dheweke nggunakake bahan silikon cair berkualitas tinggi kanggo nggawe pipa. Silikon cair minangka bahan sing ora beracun, ora ana ambune, ora ngganggu sing tundhuk karo standar safety saka macem-macem industri. Dibandhingake karo bahan silikon tradisional, silikon cair luwih alus lan luwih elastis, lan bisa adaptasi karo macem-macem tata letak pipa rumit lan lingkungan panggunaan. Kajaba iku, bahan silikon cair uga tahan kanggo suhu dhuwur lan karat, lan bisa tahan efek saka suhu dhuwur lan bahan kimia, njamin stabilitas lan daya tahan pipa.

Kapindho, AnsixTech fokus ing proses manufaktur. Dheweke nggunakake teknologi cetakan ekstrusi canggih kanggo nggawe tabung silikon cair. Kaping pisanan, bahan silikon cair dipanasake nganti suhu sing ndadekake plastik. Banjur, bahan silikon cair sing digawe panas diekstrusi liwat extruder kanggo mbentuk produk tubular. Sajrone proses ngecor extrusion, AnsixTech strictly kontrol suhu, meksa lan kacepetan kanggo mesthekake kualitas lan akurasi dimensi saka pipo. Pungkasan, AnsixTech mriksa, ngresiki lan ngemas pipa sing dibentuk kanggo njamin kualitas, kebersihan lan safety produk.

ndeleng rincian
Masker medis silikon cair AnsixTechMasker medis silikon cair AnsixTech
04

Masker medis silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur lan R&D topeng medis silikon cair. Dheweke setya nyedhiyakake produk topeng rai sing bermutu, aman lan dipercaya kanggo industri medis. Ing artikel iki, kita bakal ngenalake pilihan materi, proses manufaktur lan aplikasi produk topeng medis silikon cair AnsixTech.

Kaping pisanan, AnsixTech fokus ing pilihan materi. Dheweke nggunakake bahan silikon cair berkualitas tinggi kanggo nggawe topeng medis. Silikon cair minangka bahan sing ora beracun, ora ana ambune, ora ngganggu sing tundhuk karo standar safety kanggo produk medis. Dibandhingake karo bahan silikon tradisional, silikon cair luwih alus lan luwih elastis, lan bisa pas karo kontur rai, nyedhiyakake sealing lan kenyamanan sing luwih apik. Kajaba iku, materi silikon Cairan uga tahan kanggo suhu dhuwur lan karat, lan bisa tahan disinfeksi suhu dhuwur lan reresik karo deterjen, mesthekake yen topeng tansah resik lan higienis.

Kapindho, AnsixTech fokus ing proses manufaktur. Dheweke nggunakake proses cetakan injeksi majeng kanggo nggawe topeng medis silikon cair. Kaping pisanan, cetakan dirancang miturut kontur rai kanggo mesthekake yen wangun lan ukuran topeng ketemu syarat ergonomis. Banjur, bahan silikon cair disuntikake menyang cetakan, lan liwat cetakan injeksi, bahan silikon cair ngisi cetakan kanggo mbentuk wangun pungkasan topeng. Sajrone proses ngecor injeksi, AnsixTech strictly kontrol suhu lan tekanan kanggo njamin kualitas lan kinerja topeng. Pungkasan, AnsixTech ngresiki lan disinfeksi topeng sing dibentuk kanggo njamin kebersihan lan keamanan produk kasebut.

ndeleng rincian
Tape measure jam cetakan injeksi warna gandaTape measure jam cetakan injeksi warna ganda
07

Tape measure jam cetakan injeksi warna ganda

2024-03-05

AnsixTech tape ukuran omah proses jamur loro-werna lan proses ngecor injeksi loro-werna cara proses umum digunakake kanggo Pabrik tape ukuran houses.

Proses cetakan rong warna:

Proses cetakan rong warna nggunakake cetakan khusus kanggo nyuntikake rong warna bahan plastik menyang cetakan kanggo mbentuk efek rong warna ing siji proses cetakan injeksi. Proses iki ngidini macem-macem bagean cangkang duwe warna sing beda, saengga nambah estetika lan personalisasi produk.

Langkah-langkah utama proses cetakan rong warna kalebu:

Cetakan desain: Miturut syarat desain produk, desain cetakan sing cocog kanggo cetakan injeksi rong warna, kalebu rong kamar cetakan injeksi lan mekanisme turntable utawa puteran.

Injeksi ngecor: Sijine loro partikel plastik saka macem-macem werna menyang rong kamar ngecor injeksi, lan banjur nyawiji plastik liwat mesin injeksi ngecor lan inject menyang jamur. Sajrone proses ngecor injeksi, jamur muter supaya rong warna plastik disuntikake kanthi gantian, nggawe efek rong warna.

Cooling lan solidification: Sawise injeksi plastik wis rampung, jamur bakal terus muter kanggo sawetara wektu kanggo mesthekake yen plastik kebak digawe adhem lan solidified.

Njupuk produk: Pungkasan, bukak cetakan lan copot cangkang ukuran tape rong warna sing dibentuk.

Proses ngecor injeksi rong warna:

Proses ngecor injeksi rong warna nggunakake rong warna bahan plastik sajrone proses ngecor injeksi. Rong werna saka plastik sing gantian nyuntikaken menyang jamur liwat mesin injeksi ngecor, mangkono mbentuk efek loro-werna.

ndeleng rincian
Loro komponen 2K injeksi ngecor saka hoothbrush nanganiLoro komponen 2K injeksi ngecor saka hoothbrush nangani
08

Loro komponen 2K injeksi ngecor saka hoothbrush nangani

2024-03-05

Sikat untu AnsixTech nangani proses cetakan rong warna lan proses cetakan injeksi rong warna minangka cara proses sing umum digunakake kanggo nggawe gagang sikat untu.

Proses cetakan kaping pindho:

Proses cetakan rong warna nggunakake cetakan khusus kanggo nyuntikake rong warna bahan plastik menyang cetakan kanggo mbentuk efek rong warna ing siji proses cetakan injeksi. Proses iki ngidini macem-macem bagean gagang duwe warna sing beda-beda, saéngga nambah estetika lan personalisasi produk.

Langkah-langkah utama proses cetakan rong warna kalebu:

Cetakan desain: Miturut syarat desain produk, desain cetakan sing cocog kanggo cetakan injeksi rong warna, kalebu rong kamar cetakan injeksi lan mekanisme turntable utawa puteran.

Injeksi ngecor: Sijine loro partikel plastik saka macem-macem werna menyang rong kamar ngecor injeksi, lan banjur nyawiji plastik liwat mesin injeksi ngecor lan inject menyang jamur. Sajrone proses ngecor injeksi, jamur muter supaya rong warna plastik disuntikake kanthi gantian, nggawe efek rong warna.

Cooling lan solidification: Sawise injeksi plastik wis rampung, jamur bakal terus muter kanggo sawetara wektu kanggo mesthekake yen plastik kebak digawe adhem lan solidified.

Njupuk produk: Pungkasan, bukak cetakan lan copot gagang sikat untu rong warna sing dibentuk.

Proses ngecor injeksi rong warna:

Proses ngecor injeksi rong warna nggunakake rong warna bahan plastik sajrone proses ngecor injeksi. Rong werna saka plastik sing gantian nyuntikaken menyang jamur liwat mesin injeksi ngecor, mangkono mbentuk efek loro-werna.

Langkah-langkah utama proses cetakan injeksi rong warna kalebu:

Siapke pelet plastik: Siapke pelet plastik rong warna kanthi kapisah.

Cetakan desain: Miturut syarat desain produk, desain cetakan sing cocog kanggo cetakan injeksi rong warna, kalebu rong kamar cetakan injeksi lan mekanisme turntable utawa puteran.

Injeksi ngecor: Sijine loro partikel plastik saka macem-macem werna menyang loro hoppers mesin injeksi ngecor, banjur plastik wis ilang dening mesin injeksi ngecor lan nyuntikaken menyang jamur. Sajrone proses ngecor injeksi, mesin injeksi ngecor injects rong werna saka plastik gantian kanggo nggawe efek loro-werna.

ndeleng rincian
Water Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lenganWater Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lengan
01

Water Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lengan

2024-03-05

Kesulitan cetakan botol filter pembersih banyu utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Botol panyaring pembersih banyu biasane duwe wangun lan struktur sing kompleks. Desain cetakan kudu njupuk kabeh rincian lan syarat fungsional produk kanggo njamin akurasi lan stabilitas cetakan. Utamane kanggo kinerja sealing lan syarat sambungan botol, struktur lan aksesoris sing cocog kudu dirancang.

Pilihan materi: Botol unsur Filter pembersih banyu kudu digawe saka bahan kanthi syarat khusus kayata tahan korosi lan tahan suhu dhuwur, kayata PP, PC, lan liya-liyane. Bahan kasebut nduweni syarat sing luwih dhuwur kanggo cetakan, lan masalah kayata impurities lan werna. prabédan kudu nyingkiri.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Utamane kanggo syarat ukuran lan wujud botol, paramèter mesin injeksi kudu diatur kanggo mesthekake yen bahan plastik wis cair lan diisi ing cetakan.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin. Kanggo kekandelan lan struktur botol, kontrol proses pendinginan penting banget.

Kauntungan saka cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Efisiensi produksi dhuwur: Cetakan injeksi bisa entuk produksi massal lan nambah efisiensi produksi. Cetakan injeksi siji-wektu bisa ngasilake pirang-pirang botol panyaring banyu ing wektu sing padha, nyepetake siklus produksi.

Biaya sing luwih murah: Biaya manufaktur cetakan cetakan injeksi relatif murah. Cetakan sing digawe sepisan bisa digunakake kaping pirang-pirang, sing nyuda biaya produksi saben komponen.

Presisi lan stabilitas sing dhuwur: Liwat desain lan manufaktur cetakan sing tepat, cetakan injeksi bisa entuk presisi lan stabilitas sing dhuwur ing produksi botol kartrij filter pembersih banyu, nyukupi ukuran lan syarat wujud produk.

Pilihan saka macem-macem bahan: Macem-macem bahan bisa dipilih kanggo ngecor injeksi. Bahan sing cocog bisa dipilih miturut syarat botol panyaring pembersih banyu kanggo nyukupi syarat khusus kayata tahan korosi lan tahan suhu dhuwur.

Liwat desain cetakan sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, botol panyaring pembersih banyu sing berkualitas bisa diprodhuksi. Sajrone proses ngecor injeksi, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo kangelan ing desain jamur, pilihan materi, lan kontrol proses kanggo mesthekake kualitas lan kinerja saka botol Filter pembersih banyu. .. mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com) sawayah-wayah lan tim kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Water Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lenganWater Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lengan
02

Water Purifier Shell Cover Plastik Injeksi Cetakan Filter elemen PP tutup lengan

2024-03-05

Kesulitan cetakan tutup tutup unsur panyaring banyu utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Tutup casing inti Filter pembersih banyu biasane duwe wangun lan struktur sing kompleks. Desain cetakan kudu njupuk macem-macem rincian lan syarat fungsional produk kanggo njamin akurasi lan stabilitas cetakan. Utamane kanggo kinerja sealing lan syarat sambungan tutup, struktur lan aksesoris sing cocog kudu dirancang.

Pilihan materi: tutup casing unsur Filter banyu purifier kudu digawe saka bahan karo syarat khusus kayata resistance karat lan resistance suhu dhuwur, kayata PP, ABS, etc. Bahan iki duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo cetakan, lan masalah kayata impurities lan prabédan werna kudu nyingkiri.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Utamane kanggo syarat ukuran lan wangun tutup, paramèter mesin injeksi kudu disetel kanggo mesthekake yen bahan plastik wis cair lan diisi ing cetakan.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin. Kontrol proses cooling utamané penting kanggo kekandelan lan struktur tutup.

Kauntungan saka cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Efisiensi produksi dhuwur: Cetakan injeksi bisa entuk produksi massal lan nambah efisiensi produksi. Cetakan injeksi siji-wektu bisa ngasilake pirang-pirang saringan unsur panyaring banyu ing wektu sing padha, nyepetake siklus produksi.

Biaya sing luwih murah: Biaya manufaktur cetakan cetakan injeksi relatif murah. Cetakan sing digawe sepisan bisa digunakake kaping pirang-pirang, sing nyuda biaya produksi saben komponen.

Dhuwur tliti lan stabilitas: Liwat desain jamur pas lan Manufaktur, ngecor injeksi bisa entuk dhuwur tliti lan stabilitas ing produksi banyu purifier Filter lengen klambi isine, ketemu ukuran lan wangun syarat prodhuk.

Pilihan saka macem-macem bahan: Macem-macem bahan bisa dipilih kanggo ngecor injeksi. Materi sing cocog bisa dipilih miturut syarat tutup casing inti panyaring banyu kanggo nyukupi syarat khusus kayata tahan karat lan tahan suhu dhuwur.

Liwat desain cetakan sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, sarung kartrij filter pembersih banyu sing berkualitas bisa diprodhuksi. Sajrone proses ngecor injeksi, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo kangelan ing desain jamur, pilihan materi, lan kontrol proses kanggo mesthekake kualitas lan kinerja tutup lengen unsur Filter pembersih banyu ... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
10 Inch Household Water Purifier Injection Mould kanggo RO membran Nihan10 Inch Household Water Purifier Injection Mould kanggo RO membran Nihan
03

10 Inch Household Water Purifier Injection Mould kanggo RO membran Nihan

2024-03-05

Kesulitan kanggo cetakan panyaring penyaring banyu rumah tangga utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Casing inti panyaring banyu rumah tangga biasane duwe bentuk lan struktur sing kompleks. Desain cetakan kudu njupuk kabeh rincian lan syarat fungsional produk kanggo njamin akurasi lan stabilitas cetakan. Utamane kanggo kinerja sealing lan syarat sambungan saka casing, struktur lan aksesoris sing cocog kudu dirancang.

pilihan Material: Kluwarga banyu purifier Filter casings inti kudu nggunakake bahan karo syarat khusus kayata resistance karat lan resistance suhu dhuwur, kayata PP, PVC, etc. Bahan iki duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo cetakan, lan masalah kayata impurities lan beda werna perlu. kanggo nyingkiri.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Utamane kanggo syarat ukuran lan wangun casing, paramèter mesin injeksi kudu disetel kanggo mesthekake yen bahan plastik wis cair lan diisi ing cetakan.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin. Kontrol proses cooling utamané penting kanggo kekandelan lan struktur casing.

Kauntungan saka cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Efisiensi produksi dhuwur: Cetakan injeksi bisa entuk produksi massal lan nambah efisiensi produksi. Siji-wektu injeksi ngecor bisa gawé macem-macem kluwarga banyu purifier Filter inti casings ing wektu sing padha, nemen shortening siklus produksi.

Biaya sing luwih murah: Biaya manufaktur cetakan cetakan injeksi relatif murah. Cetakan sing digawe sepisan bisa digunakake kaping pirang-pirang, sing nyuda biaya produksi saben komponen.

Dhuwur tliti lan stabilitas: Liwat desain jamur pas lan Manufaktur, ngecor injeksi bisa entuk dhuwur tliti lan stabilitas ing produksi kluwarga banyu purifier Filter casings, patemon ukuran lan wangun syarat prodhuk.

Pilihan saka macem-macem bahan: Macem-macem bahan bisa dipilih kanggo ngecor injeksi. Bahan sing cocog bisa dipilih miturut syarat casing inti panyaring banyu rumah tangga kanggo nyukupi syarat khusus kayata tahan korosi lan tahan suhu dhuwur.

Liwat desain cetakan sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, sarung kartrij filter pembersih banyu rumah tangga sing berkualitas bisa diprodhuksi. Sajrone proses ngecor injeksi, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo kangelan ing desain jamur, pilihan materi, lan kontrol proses kanggo mesthekake kualitas lan kinerja kluwarga banyu purifier Filter inti casing... please send us message (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
Listrik Plastik Injeksi Mould Water Filter HousingListrik Plastik Injeksi Mould Water Filter Housing
04

Listrik Plastik Injeksi Mould Water Filter Housing

2024-03-05

Kesulitan ngecor injeksi cangkang filter banyu utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Housing Filter banyu biasane duwe wangun lan struktur sing kompleks. Desain cetakan kudu njupuk kabeh rincian lan syarat fungsional produk kanggo njamin akurasi lan stabilitas cetakan. Utamane kanggo kinerja sealing lan syarat sambungan cangkang, struktur lan aksesoris sing cocog kudu dirancang.

Pilihan Material: Nihan Filter banyu kudu digawe saka bahan karo syarat khusus kayata resistance karat lan resistance suhu dhuwur, kayata ABS, PP, etc. Bahan iki duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo cetakan, lan masalah kayata impurities lan beda werna perlu. kanggo nyingkiri.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Utamane kanggo ukuran lan syarat wangun cangkang, paramèter mesin injeksi kudu disetel kanggo mesthekake yen bahan plastik wis cair lan diisi ing cetakan.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin. Kontrol proses pendinginan penting banget kanggo kekandelan lan struktur cangkang.

Kauntungan saka cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki

Efisiensi produksi dhuwur: Cetakan injeksi bisa entuk produksi massal lan nambah efisiensi produksi. Siji cetakan injeksi bisa ngasilake pirang-pirang omah panyaring banyu ing wektu sing padha, nyepetake siklus produksi.

Biaya sing luwih murah: Biaya manufaktur cetakan cetakan injeksi relatif murah. Cetakan sing digawe sepisan bisa digunakake kaping pirang-pirang, sing nyuda biaya produksi saben komponen.

Dhuwur tliti lan stabilitas: Liwat desain cetakan tepat lan Manufaktur, ngecor injeksi bisa entuk tliti dhuwur lan stabilitas ing produksi housings Filter banyu, ketemu ukuran lan wangun syarat prodhuk.

Pilihan saka macem-macem bahan: Macem-macem bahan bisa dipilih kanggo ngecor injeksi. Materi sing cocog bisa dipilih miturut syarat omah panyaring banyu kanggo nyukupi syarat khusus kayata tahan korosi lan tahan suhu dhuwur.

Liwat desain jamur sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, omah filter banyu sing berkualitas bisa diprodhuksi. Sajrone proses ngecor injeksi, manungsa waé khusus kudu mbayar kanggo kangelan ing desain jamur, pilihan materi, lan kontrol proses kanggo mesthekake kualitas lan kinerja saka omah Filter banyu.... please ngirim pesen (Email: info@ ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
Pawon utensil plastik regulator bagean imbuhan tutup cetakanPawon utensil plastik regulator bagean imbuhan tutup cetakan
05

Pawon utensil plastik regulator bagean imbuhan tutup cetakan

2024-03-05

Tutup imbuhan perkakas pawon minangka aksesoris sing digunakake kanggo nyetel tingkat bukaan lan tutup lan gampang nggunakake piranti pawon. Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan cetakan tutup pangaturan piranti pawon lan cetakan injeksi:

Desain cetakan: Miturut wangun lan ukuran syarat tutup pangaturan perkakas pawon, desain cetakan injeksi sing cocog. Cetakan biasane kalebu inti cetakan lan rongga cetakan. Cetakan rongga tunggal utawa cetakan rongga bisa dipilih miturut kerumitan produk lan kabutuhan produksi.

Pilihan bahan: Pilih bahan cetakan injeksi sing cocog miturut syarat produk lan lingkungan panggunaan. Bahan umum kalebu polypropylene (PP), polyethylene (PE), polyvinyl chloride (PVC), lan liya-liyane. Bahan kudu tahan kanggo suhu dhuwur, nyandhang, lan karat kimia.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Miturut suhu leleh lan fluidity materi, nyetel paramèter mesin injeksi kanggo mesthekake yen materi plastik wis kebak ilang lan kapenuhan ing jamur.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin.

Demolding lan post-processing: Sawise ngecor injeksi, prodhuk kudu dibusak saka jamur. Prodhuk iki metu liwat mekanisme ejection saka jamur utawa piranti demoulding liyane. Banjur nindakake post-processing, kayata mbusak burrs, trimming pinggiran, etc ... please send us message (Email: info@ansixtech.com ) ing sembarang wektu lan tim kita bakal mbales sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Perkakas Listrik Cetakan Injeksi Pawon lan Aksesoris Katup Outlet Kamar MandiPerkakas Listrik Cetakan Injeksi Pawon lan Aksesoris Katup Outlet Kamar Mandi
06

Perkakas Listrik Cetakan Injeksi Pawon lan Aksesoris Katup Outlet Kamar Mandi

2024-03-05

Proses produksi cetakan lan cetakan injeksi kanggo aksesoris tutup stopkontak pawon lan jedhing kaya ing ngisor iki:

Desain cetakan: Desain cetakan injeksi sing cocog miturut syarat wangun lan ukuran aksesoris tutup stopkontak. Cetakan biasane kalebu inti cetakan lan rongga cetakan. Cetakan rongga tunggal utawa cetakan rongga bisa dipilih miturut kerumitan produk lan kabutuhan produksi.

Pilihan bahan: Pilih bahan cetakan injeksi sing cocog miturut syarat produk lan lingkungan panggunaan. Bahan umum kalebu polipropilena (PP), polietilen (PE), polivinil klorida (PVC), lan liya-liyane. Bahan kudu nduweni sifat kayata tahan korosi, tahan suhu dhuwur, lan tahan aus.

Kontrol proses ngecor injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol. Miturut suhu leleh lan fluidity materi, nyetel paramèter mesin injeksi kanggo mesthekake yen materi plastik wis kebak ilang lan kapenuhan ing jamur.

Kontrol cooling: Sawise ngecor injeksi, proses cooling dibutuhake kanggo solidify materi plastik. Kanthi ngontrol sistem pendinginan cetakan lan nyetel wektu pendinginan lan suhu pendinginan, stabilitas dimensi lan kualitas produk dijamin.

Demolding lan post-processing: Sawise ngecor injeksi, prodhuk kudu dibusak saka jamur. Prodhuk iki metu liwat mekanisme ejection saka jamur utawa piranti demoulding liyane. Banjur nindakake post-processing, kayata mbusak burrs, trimming pinggiran, etc.

Liwat desain cetakan sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, aksesoris tutup stopkontak pawon lan jedhing sing berkualitas bisa diprodhuksi. Faucet: Faucet minangka piranti stopkontak banyu sing nyambungake pipa banyu lan sink. Biasane kasusun saka inti tutup, gagang lan muncung. Faucets bisa ngontrol on / off lan tingkat aliran aliran banyu. Jinis umum kalebu kran tunggal gagang lan ganda.

Sambungan pipa banyu: Sambungan pipa banyu digunakake kanggo nyambungake faucets lan pipa banyu. Biasane ana rong jinis: sambungan benang lan konektor cepet. Kopling Utas mbutuhake alat kanggo ngencengi, nalika kopling cepet bisa dilebokake lan dicopot langsung.

Siku pipa banyu: Siku pipa banyu digunakake kanggo ngganti arah aliran pipa banyu, biasane kanthi rong sudut 90 derajat lan 45 derajat. Siku pipa banyu bisa diatur lan dipasang yen perlu.

Katup banyu: Katup banyu digunakake kanggo ngontrol aliran banyu. Biasane ana rong jinis: katup manual lan katup otomatis. Klep manual mbutuhake rotasi manual utawa push lan narik kanggo ngontrol aliran banyu, nalika klep otomatis bisa ngontrol aliran banyu liwat sensor utawa tombol.

Segel banyu: Segel banyu digunakake kanggo nyegah arus balik limbah lan panyebaran bau, lan biasane dipasang ing sangisore sink. Segel banyu bisa di resiki lan diganti yen perlu... kirim pesen (Email: info@ansixtech.com) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
Instrumen Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Perkakas Smart doorbell cetakan kanggo nest lan netatmoInstrumen Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Perkakas Smart doorbell cetakan kanggo nest lan netatmo
07

Instrumen Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Perkakas Smart doorbell cetakan kanggo nest lan netatmo

2024-03-05

Kesulitan cetakan bel lawang cerdas piranti rumah tangga utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain penampilan: Minangka produk omah, desain tampilan bel lawang sing cerdas kudu cocog karo estetika pangguna lan gaya omah, nalika nganggep fungsionalitas lan gampang digunakake.

Ukuran lan desain struktur: Cetakan doorbell pinter kudu nimbang ukuran lan struktur produk kanggo njamin akurasi lan stabilitas cetakan. Ing wektu sing padha, ease saka perakitan lan pangopènan produk uga kudu dianggep.

Pilihan material: Cetakan bel lawang sing cerdas kudu nggunakake bahan sing awet, tahan nyandhang, lan tahan suhu dhuwur kanggo njamin kualitas lan umur layanan produk.

Desain anti banyu: Cetakan doorbell pinter kudu nggatekake kinerja produk anti banyu supaya bisa adaptasi karo lingkungan lan kahanan iklim sing beda.

Kontrol proses produksi cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Kontrol suhu: Sajrone proses ngecor injeksi, suhu cetakan lan plastik molten kudu dikontrol kanggo mesthekake sifat leleh lan aliran plastik.

Kontrol tekanan: Sajrone proses ngecor injeksi, tekanan mesin injeksi kudu dikontrol kanggo njamin integritas lan konsistensi cetakan ngisi plastik.

Kontrol kacepetan injeksi: Sajrone proses ngecor injeksi, kacepetan injeksi mesin injeksi kudu dikontrol kanggo njamin keseragaman ngisi plastik lan proses pendinginan.

Kontrol cooling: Sajrone proses ngecor injeksi, sistem cooling jamur kudu dikontrol kanggo njamin keseragaman lan stabilitas proses pendinginan lan solidifikasi plastik.

Kontrol ejection: Sajrone proses ngecor injeksi, tumindak mekanisme ejection kudu dikontrol kanggo njamin ejection lan demoulding produk rampung.

Liwat desain cetakan sing cukup lan kontrol proses cetakan injeksi sing tepat, produk doorbell pinter peralatan rumah tangga sing berkualitas bisa diprodhuksi ... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Home appliance Reflektorring injeksi plastik cetakan cahya guide Strip ngecor injeksiHome appliance Reflektorring injeksi plastik cetakan cahya guide Strip ngecor injeksi
08

Home appliance Reflektorring injeksi plastik cetakan cahya guide Strip ngecor injeksi

2024-03-05

Kesulitan cetakan strip lampu reflektif piranti omah utamane dibayangke ing aspek ing ngisor iki:

Syarat dhuwur kanggo tampilan: Strip lampu reflektif kanggo piranti omah biasane mbutuhake padhange dhuwur lan refleksi cahya seragam. Mulane, desain lan Manufaktur cetakan kudu nimbang carane entuk permukaan jamur tliti dhuwur kanggo mesthekake yen produk injeksi nyetak duwe bayangan apik. Efek.

Struktur cetakan rumit: Strip lampu reflektif kanggo peralatan omah biasane duwe sawetara kurva lan rincian. Desain lan Manufaktur saka jamur kudu nimbang carane éling struktur jamur Komplek kanggo mesthekake yen produk injeksi nyetak bisa kanthi nurun wangun jamur.

Proses ngecor injeksi mbutuhake syarat sing dhuwur: Strip lampu reflektif kanggo peralatan omah biasane digawe saka bahan transparan utawa tembus kanggo cetakan injeksi. Mulane, proses ngecor injeksi perlu kanggo ngontrol paramèter kayata suhu, tekanan, lan kacepetan injeksi kanggo mesthekake yen produk injeksi nyetak nduweni sifat apik. transparansi lan efek refleksi cahya.

Teknologi cetakan injeksi minangka proses umum kanggo nggawe jalur lampu reflektif kanggo peralatan omah. Langkah-langkah utama kalebu:

Desain lan manufaktur cetakan: Desain lan nggawe cetakan sing cocog kanggo cetakan injeksi miturut syarat bentuk lan ukuran produk. Cetakan biasane kasusun saka cetakan ndhuwur lan cetakan ngisor. Ana rongga injeksi ing antarane cetakan ndhuwur lan cetakan ngisor. Bahan plastik molten disuntikake menyang rongga injeksi liwat mesin cetakan injeksi.

Pretreatment materi plastik: dadi panas lan leleh partikel plastik utawa bahan plastik granular menyang negara molten sing bisa injeksi nyetak. Werna lan aditif liyane uga bisa ditambahake sajrone proses pretreatment kanggo nyukupi syarat produk.

Injeksi ngecor: Inject materi plastik molten menyang growong injeksi ngecor liwat mesin injeksi ngecor, banjur aplikasi meksa tartamtu kanggo ngisi kabeh growong injeksi ngecor, lan njaga kanggo wektu tartamtu kanggo mesthekake yen materi plastik kebak mili lan kelangan.

Cooling lan demoulding: Sawise ngecor injeksi, produk ing jamur kudu digawe adhem kanggo sawetara wektu kanggo ngidini kanggo ngalangi lan nyilikake. Cetakan kasebut banjur dibukak lan produk sing dibentuk dijupuk metu saka cetakan.

Post-Processing: motong, ngresiki lan mriksa produk sing dibentuk kanggo njamin kualitas lan penampilan produk.

Teknologi cetakan injeksi nduweni peran penting ing manufaktur strip lampu reflektif kanggo peralatan omah. Liwat desain cetakan sing cukup lan proses ngecor injeksi sing dioptimalake, produk kanthi kualitas dhuwur lan penampilan apik bisa diprodhuksi.... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Pelabelan ing cetakan Mould Kotak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir tehPelabelan ing cetakan Mould Kotak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir teh
01

Pelabelan ing cetakan Mould Kotak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir teh

2024-03-05

AnsixTech wis adol akeh cetakan label cetakan ing saindenging jagad, kerja sama karo sistem otomatisasi robot kanggo nggawe sistem integrasi sing maju.

Ing-mold labeling Mould Fitur Produk:

* Nggawe cetakan sing tepat, njamin sabilitas label

* Solusi desain produk, entuk aplikasi IML sing dioptimalake

* Solusi bobot entheng - nyedhiyakake saran desain produk sing dioptimalake kanggo klien, kanggo entuk kinerja produksi sing paling apik.

* Nganggo desain piring - kanggo keprihatinan jangka panjang, pangaturan konsentrisitas luwih gampang.

* Desain rongga tengah persegi / Desain rongga tengah bunder

Desain multi-rongga: 16cav, 8cav 6cav,4cav,2cav,1cav...etc.

Kesulitan ing manufaktur cetakan label ing cetakan utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain struktur jamur: Cetakan label ing cetakan kudu nimbang ukuran lan wujud label, uga cara mbukak lan nutup cetakan lan tata letak sistem injeksi. Struktur cetakan kudu dirancang kanthi bener kanggo mesthekake yen label bisa pas karo produk lan cetakan injeksi bisa ditindakake kanthi lancar.

Posisi lan mbenakake label: Cetakan label ing cetakan kudu nimbang posisi lan mbenakake label kanggo mesthekake yen label bisa pas karo produk lan ora bakal ngalih utawa tiba nalika proses cetakan injeksi. Cara label dipanggonke lan diikat kudu dirancang supaya stabil lan dipercaya tanpa ngganggu proses cetakan injeksi.

Pilihan materi: Cetakan label ing cetakan kudu nggunakake bahan kanthi kekerasan sing dhuwur lan resistensi nyandhang dhuwur kanggo nahan tekanan dhuwur lan suhu dhuwur sajrone proses cetakan injeksi. Ing wektu sing padha, konduktivitas termal saka materi uga kudu dijupuk menyang wawasan kanggo mesthekake yen jamur bisa digawe adhem cepet lan nambah efficiency produksi.

Syarat akurasi Processing: Cetakan labeling ing cetakan duwe syarat akurasi pangolahan sing dhuwur, utamane akurasi bolongan posisi label lan bolongan mbenakake, sing kudu mesthekake yen label kasebut bisa dipanggonke lan didandani kanthi tepat sajrone proses cetakan injeksi. Ing wektu sing padha, akurasi dimensi lan akurasi pas saka jamur uga kudu dijupuk menyang wawasan kanggo mesthekake mbukak lan nutup jamur lan operasi normal saka sistem injeksi.

Optimasi proses cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Optimasi paramèter cetakan injeksi: Kanthi nyetel kacepetan injeksi, tekanan injeksi, wektu nahan lan paramèter liyane saka mesin cetakan injeksi, efek cetakan injeksi sing paling apik bisa dipikolehi. Utamane sajrone proses label ing cetakan, kacepetan injeksi lan tekanan injeksi kudu dikontrol supaya label ora owah utawa tiba.

Optimization sistem cooling: Kanthi ngrancang sistem cooling cukup, kacepetan cooling saka jamur bisa digawe cepet lan siklus ngecor injeksi bisa shortened. Utamane sajrone proses label ing cetakan, cara mbenakake label lan konduktivitas termal saka materi kudu dianggep kanggo mesthekake yen label kasebut bisa didandani kanthi cepet ing produk kasebut tanpa nyebabake stres termal utawa deformasi.

Kontrol suhu cetakan: Kanthi ngontrol suhu cetakan, bisa njamin bahan plastik bisa njaga kahanan molten sing cocog sajrone proses cetakan injeksi lan bisa ngisi rongga cetakan kanthi lengkap. Utamane sajrone proses label ing cetakan, keseragaman distribusi suhu cetakan kudu dikontrol supaya ora stres termal lan deformasi.

Perawatan lumahing jamur: Polishing, uyuh lan pangobatan liyane dileksanakake ing lumahing jamur kanggo nambah Rampung lumahing lan nyandhang resistance saka jamur lan ngurangi gesekan lan nyandhang saka bahan plastik sak proses ngecor injeksi.

Liwat langkah-langkah optimasi ing ndhuwur, kualitas manufaktur lan efek cetakan injeksi saka cetakan label ing cetakan bisa ditingkatake, tingkat cacat bisa dikurangi, lan efisiensi produksi bisa ditingkatake .... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
Cetakan tembok tipis Kothak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir tehCetakan tembok tipis Kothak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir teh
02

Cetakan tembok tipis Kothak nedha awan kothak panganan cepet sekali pakai cangkir teh susu cangkir kopi sekali pakai cangkir teh

2024-03-05

* Solusi bobot entheng - nyedhiyakake saran desain produk sing dioptimalake kanggo klien, kanggo entuk kinerja produksi sing paling apik.

* Desain komponen tumpukan sing bisa diganti - 80% bagean bisa diganti ing Mesin Molding Injeksi, kanggo nyuda sampah wektu.

* Nganggo desain piring - kanggo keprihatinan jangka panjang, pangaturan konsentrisitas luwih gampang.

* Desain rongga tengah persegi / Desain rongga tengah bunder

Desain multi-rongga: 16cav, 8cav 6cav,4cav,2cav,1cav...etc.

Kesulitan kanggo nggawe cetakan kothak panganan cepet tembok tipis utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain struktur jamur: Cetakan kanthi tembok tipis kudu nimbang wangun lan ukuran kothak panganan cepet, uga cara mbukak lan nutup cetakan lan tata letak sistem injeksi. Wiwit kekandelan tembok kothak pangan cepet lancip, struktur jamur kudu dirancang kanggo dadi kuwat lan luwih stabil kanggo mesthekake yen jamur ora deform utawa break sak proses ngecor injeksi.

Pilihan Material: Cetakan tembok tipis kudu nggunakake bahan kanthi kekerasan dhuwur lan tahan nyandhang dhuwur kanggo nolak tekanan dhuwur lan suhu dhuwur sajrone proses cetakan injeksi. Ing wektu sing padha, konduktivitas termal saka materi uga kudu dijupuk menyang wawasan kanggo mesthekake yen jamur bisa digawe adhem cepet lan nambah efficiency produksi.

Syarat akurasi Processing: Cetakan lancip-walled mbutuhake akurasi Processing dhuwur, utamané Rampung lumahing lan flatness saka growong jamur, kang perlu kanggo mesthekake yen ora ana cacat utawa cacat nalika proses ngecor injeksi. Ing wektu sing padha, akurasi dimensi lan akurasi pas saka jamur uga kudu dijupuk menyang wawasan kanggo mesthekake mbukak lan nutup jamur lan operasi normal saka sistem injeksi.

Optimasi proses cetakan injeksi utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Optimasi paramèter cetakan injeksi: Kanthi nyetel kacepetan injeksi, tekanan injeksi, wektu nahan lan paramèter liyane saka mesin cetakan injeksi, efek cetakan injeksi sing paling apik bisa dipikolehi. Utamane ing proses ngecor injeksi tembok tipis, kacepetan injeksi lan tekanan injeksi kudu dikontrol supaya ora ana cacat lan cacat.

Optimization sistem cooling: Kanthi ngrancang sistem cooling cukup, kacepetan cooling saka jamur bisa digawe cepet lan siklus ngecor injeksi bisa shortened. Utamané ing proses ngecor injeksi tembok lancip, iku perlu kanggo nimbang sing kekandelan tembok saka kothak pangan cepet lancip lan kacepetan cooling kudu luwih cepet supaya kaku termal lan deformasi.

Kontrol suhu cetakan: Kanthi ngontrol suhu cetakan, bisa njamin bahan plastik bisa njaga kahanan molten sing cocog sajrone proses cetakan injeksi lan bisa ngisi rongga cetakan kanthi lengkap. Utamane ing proses ngecor injeksi tembok lancip, keseragaman distribusi suhu saka cetakan kudu dikontrol supaya ora ngalami stres termal lan deformasi.

Perawatan lumahing jamur: Polishing, uyuh lan pangobatan liyane dileksanakake ing lumahing jamur kanggo nambah Rampung lumahing lan nyandhang resistance saka jamur lan ngurangi gesekan lan nyandhang saka bahan plastik sak proses ngecor injeksi.

Liwat langkah-langkah optimasi ing ndhuwur, kualitas manufaktur lan efek cetakan injeksi cetakan kothak panganan cepet kanthi tembok tipis bisa ditingkatake, tingkat cacat bisa dikurangi, lan efisiensi produksi bisa ditingkatake .... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
PET Preform kanggo Botol Reresik KosmetikPET Preform kanggo Botol Reresik Kosmetik
03

PET Preform kanggo Botol Reresik Kosmetik

2024-03-05

Parameter preforms PET kanggo botol cuci kosmetik bisa beda-beda adhedhasar kabutuhan lan aplikasi produk tartamtu. Ing ngisor iki paramèter sawetara preforms botol PET umum kanggo botol reresik kosmetik:

Kapasitas: Kapasitas preforms botol PET kanggo botol pembersih kosmetik bisa ditemtokake miturut syarat panggunaan lan kemasan produk. Kapasitas umum kalebu 100ml, 200ml, 300ml, lsp

Ukuran cangkeme botol: Ukuran cangkeme botol saka preforms botol PET kanggo botol pembersih kosmetik biasane ditemtokake miturut spesifikasi tutup botol. Ukuran tutuk botol umum kalebu 24mm, 28mm, 32mm, lsp

Wangun botol: Bentuk preform botol PET kanggo botol pembersih kosmetik bisa dirancang miturut cara panggunaan lan syarat tampilan produk. Wangun umum kalebu silinder, persegi, oval, lsp.

Kekandelan tembok: Kekandelan tembok preforms botol PET kanggo botol pembersih kosmetik biasane ditemtokake adhedhasar kapasitas lan syarat panggunaan. Kekandelan tembok umum yaiku 0.2mm nganti 0.6mm.

Transparansi: Preforms PET kanggo botol pembersih kosmetik biasane kudu duwe transparansi sing apik kanggo nuduhake warna lan kualitas produk.

Ketahanan kimia: Preforms botol PET kanggo botol pembersih kosmetik kudu duwe resistensi kimia sing apik kanggo nyegah karat lan rusak materi botol kanthi kosmetik.

Desain awak botol: Desain awak botol botol PET preforms kanggo botol reresik kosmetik bisa ditemtokake miturut karakteristik produk lan dikarepake pasar, kalebu tekstur awak botol, area pas label, etc ... please send us pesen (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
72 rongga botol PET preform cetakan tabung preform cetakan botol minuman kemasan makanan standar kaliber 30 kaliber non-standar72 rongga botol PET preform cetakan tabung preform cetakan botol minuman kemasan makanan standar kaliber 30 kaliber non-standar
05

72 rongga botol PET preform cetakan tabung preform cetakan botol minuman kemasan makanan standar kaliber 30 kaliber non-standar

2024-03-05

Fitur produk:

Desain multi-rongga: 72 cav

Dijamin preform ketebalan tembok concentricity: ± 0.075mm (L = 100mm)

Desain preform sing dioptimalake njamin sukses ndamu botol dinamis

Kesulitan cetakan preform botol PET 72 rongga utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Cetakan preform PET 72 rongga kudu nggatekake tata letak lan susunan rongga 72 kanggo mesthekake yen saluran aliran lan sistem pendinginan saben rongga disebarake kanthi rata kanggo njamin konsistensi suhu lan fluiditas sajrone cetakan injeksi. proses. .

Pilihan materi: materi PET nduweni titik leleh sing dhuwur lan tingkat penyusutan termal, lan nduweni syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan cetakan. Bahan cetakan kudu duwe resistensi nyandhang sing apik, tahan korosi lan konduktivitas termal kanggo njamin umur layanan cetakan lan kualitas cetakan injeksi.

Kontrol proses ngecor injeksi: Proses ngecor injeksi saka cetakan preform PET 72-rongga mbutuhake kontrol paramèter sing tepat kayata suhu, tekanan, lan kacepetan kanggo njamin konsistensi ukuran lan kualitas preform sing disuntikake ing saben rongga. Ing wektu sing padha, manungsa waé uga kudu mbayar kanggo nyegah bolongan shrinkage, warping lan cacat liyane ing preforms.

Kauntungan saka cetakan injeksi:

Efisiensi produksi dhuwur: 72-rongga PET botol preform cetakan bisa injeksi jamur 72 botol preforms ing siji wektu. Dibandhingake karo cetakan rongga ngisor, cetakan rongga 72 bisa ngasilake luwih akeh produk ing wektu sing padha, ningkatake efisiensi produksi.

Kualitas produk sing stabil: Desain lan manufaktur presisi cetakan preform botol PET 72 rongga dhuwur, sing bisa njamin konsistensi ukuran lan kualitas preform botol sing disuntikake ing saben rongga. Ing wektu sing padha, konsistensi suhu lan fluidity sajrone proses cetakan injeksi uga bisa dikontrol kanthi luwih apik, nyuda tingkat cacat produk.

Ngirit biaya: Cetakan preform PET 72 rongga nduweni efisiensi produksi sing dhuwur lan bisa nyuda biaya tenaga kerja lan peralatan. Ing wektu sing padha, amarga kualitas produk sing stabil, tingkat kethokan dikurangi lan biaya produksi dikurangi.

Perlindhungan lingkungan lan hemat energi: Cetakan injeksi minangka cara produksi sing relatif ramah lingkungan. Liwat nggunakake cetakan preform PET 72-rongga, konsumsi bahan mentah lan generasi sampah bisa dikurangi, entuk efek hemat energi lan pengurangan emisi ... mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
96 rongga botol cetakan embrio katup jarum segel udara cetakan botol banyu botol banyu mineral botol minuman kemasan96 rongga botol cetakan embrio katup jarum segel udara cetakan botol banyu botol banyu mineral botol minuman kemasan
06

96 rongga botol cetakan embrio katup jarum segel udara cetakan botol banyu botol banyu mineral botol minuman kemasan

2024-03-05

Fitur produk:

Desain multi-rongga: 96 cav

Dijamin preform ketebalan tembok concentricity: ± 0.075mm (L = 100mm)

Desain preform sing dioptimalake njamin sukses ndamu botol dinamis

Kesulitan cetakan cetakan botol PET 96 rongga utamane kalebu aspek ing ngisor iki:

Desain cetakan: Cetakan preform botol PET 96 rongga kudu nimbang tata letak lan susunan 96 rongga kanggo mesthekake yen saluran aliran lan sistem pendinginan saben rongga disebarake kanthi merata kanggo njamin konsistensi suhu lan fluiditas sajrone injeksi. proses ngecor. .

Pilihan materi: materi PET nduweni titik leleh sing dhuwur lan tingkat penyusutan termal, lan nduweni syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan cetakan. Bahan cetakan kudu duwe resistensi nyandhang sing apik, tahan korosi lan konduktivitas termal kanggo njamin umur layanan cetakan lan kualitas cetakan injeksi.

Kontrol proses ngecor injeksi: Proses ngecor injeksi saka cetakan preform PET 96-rongga mbutuhake kontrol paramèter sing tepat kayata suhu, tekanan, lan kacepetan kanggo njamin konsistensi ukuran lan kualitas preform sing disuntikake ing saben rongga. Ing wektu sing padha, manungsa waé uga kudu mbayar kanggo nyegah bolongan shrinkage, warping lan cacat liyane ing preforms.

Kauntungan saka cetakan injeksi:

Efisiensi produksi dhuwur: Cetakan preform botol PET 96 rongga bisa cetakan injeksi 96 botol preforms ing siji wektu, sing ningkatake efisiensi produksi. Dibandhingake karo cetakan karo rongga ngisor, cetakan 96-rongga bisa ngasilake luwih akeh produk ing wektu sing padha.

Kualitas produk stabil: Desain lan manufaktur presisi cetakan preform botol PET 96 rongga dhuwur, sing bisa njamin konsistensi ukuran lan kualitas preform botol sing disuntikake ing saben rongga. Ing wektu sing padha, konsistensi suhu lan fluidity sajrone proses cetakan injeksi uga bisa dikontrol kanthi luwih apik, nyuda tingkat cacat produk.

Ngirit biaya: Cetakan preform PET 96 rongga nduweni efisiensi produksi sing dhuwur lan bisa nyuda biaya tenaga kerja lan peralatan. Ing wektu sing padha, amarga kualitas produk sing stabil, tingkat kethokan dikurangi lan biaya produksi dikurangi.

Perlindhungan lingkungan lan hemat energi: Cetakan injeksi minangka cara produksi sing relatif ramah lingkungan. Liwat nggunakake cetakan preform PET 96 rongga, konsumsi bahan mentah lan generasi sampah bisa dikurangi, entuk efek hemat energi lan pengurangan emisi.

.. mangga ngirim pesen (Email: info@ansixtech.com) sawayah-wayah lan tim kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Seri kompak Shimmer & BlushSeri kompak Shimmer & Blush
07

Seri kompak Shimmer & Blush

2024-03-05

Seri Pearlescent Blush Powder Box minangka produk kosmetik umum sing digunakake kanggo nambah kilau lan dimensi alami ing pipi. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo pakaryan lan bahan saka Seri Kotak Bubuk Blush Pearlescent:

Nomer: CT-S001-A

Ukuran: 59.97*44.83*12.03mm

Pan sumur: 50.01*16.99*3.81mm

Kapasitas: 2,2 g

Area sing bisa dicithak: 57.97 * 42.83mm

Kerajinan:

Proses ngecor injeksi: Proses umum kanggo nggawe kothak bubuk blush pearlescent yaiku proses ngecor injeksi. Cangkang njaba lan interior kothak digawe kanthi nyuntikake plastik molten menyang cetakan, sing banjur adhem lan solid.

Proses nyemprotake: Kanggo nambah tampilan kothak, proses nyemprot bisa digunakake kanggo ngetrapake warna, pola utawa efek khusus ing permukaan kothak, kayata tekstur glossy, matte utawa metalik.

Proses Printing: Logo merek, informasi produk lan pola ing kothak bisa ditambahake liwat proses printing. Proses printing umum kalebu printing layar, printing transfer panas lan hot stamping.

Bahan:

Plastik: Kothak bubuk blush pearlescent umum digawe saka plastik, kayata polypropylene (PP), polyethylene (PE) utawa polystyrene (PS). Bahan plastik entheng, awet, anti banyu lan gampang diproses.

Metal: Sawetara kothak wêdakakêna isin mutiara dhuwur-mburi digawe saka logam, kayata aluminium alloy utawa stainless steel. Bahan logam berkualitas tinggi, awet lan bisa didaur ulang.

Bahan liyane: Saliyane plastik lan logam, ana uga sawetara kothak bubuk blush mutiara sing digawe saka bahan liyane, kayata karton, kayu utawa kaca. Bahan kasebut asring digunakake kanggo desain khusus utawa produk dhuwur.

Nalika milih pakaryan lan bahan saka kothak bubuk blush pearlescent, sampeyan kudu nimbang posisi produk, gambar merek, fitur produk lan kabutuhan konsumen. Ing wektu sing padha, priksa manawa bahan sing dipilih tundhuk karo standar lan peraturan safety sing relevan kanggo njamin kualitas lan safety produk...monggo kirim pesen (Email: info@ansixtech.com) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan. ing 12 jam.

ndeleng rincian
Tekan bubuk seri kompakTekan bubuk seri kompak
08

Tekan bubuk seri kompak

2024-03-05

Pilihan pakaryan lan materi saka kothak bubuk kosmetik sing ditekan penting banget kanggo kualitas lan tampilan produk. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo teknologi lan bahan kothak bubuk kosmetik sing ditekan:

Nomer: CT-R001

Ukuran: ø74.70*17.45mm

Pan sumur: ø59.40*7.07mm

Kapasitas: 16,2 g

Area sing bisa dicithak: ø60.3mm

Kerajinan:

Proses ngecor injeksi: Proses umum kanggo nggawe kothak kompak bubuk bubuk kosmetik yaiku proses ngecor injeksi. Cangkang njaba lan interior kothak digawe kanthi nyuntikake plastik molten menyang cetakan, sing banjur adhem lan solid.

Proses nyemprotake: Kanggo nambah tampilan kothak, proses nyemprot bisa digunakake kanggo ngetrapake warna, pola utawa efek khusus ing permukaan kothak, kayata tekstur glossy, matte utawa metalik.

Proses Printing: Logo merek, informasi produk lan pola ing kothak bisa ditambahake liwat proses printing. Proses printing umum kalebu printing layar, printing transfer panas lan hot stamping.

Bahan

Plastik: Kothak bubuk kosmetik sing umum digawe saka plastik, kayata polypropylene (PP), polyethylene (PE) utawa polystyrene (PS). Bahan plastik entheng, awet, anti banyu lan gampang diproses.

Metal: Sawetara kothak wêdakakêna kosmetik dhuwur-mburi digawe saka logam, kayata aluminium alloy utawa stainless steel. Bahan logam berkualitas tinggi, awet lan bisa didaur ulang

Bahan liyane: Saliyane plastik lan logam, ana uga sawetara kothak bubuk kosmetik sing digawe saka bahan liyane, kayata karton, kayu utawa kaca. Bahan kasebut asring digunakake kanggo desain khusus utawa produk dhuwur.

Nalika milih teknologi lan bahan kothak bubuk kosmetik, sampeyan kudu nimbang posisi produk, gambar merek, fitur produk lan kabutuhan konsumen. Ing wektu sing padha, priksa manawa bahan sing dipilih tundhuk karo standar lan peraturan safety sing cocog kanggo njamin kualitas lan safety produk.

..monggo kirim pesen (Email: info@ansixtech.com ) sawayah-wayah lan tim kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

ndeleng rincian
Bagian Intip Alami Mesin CNC 5 Sumbu Mesin Presisi CNC Papan Polietheretherketone Anti-Statis Peek Rod CNC BubutBagian Intip Alami Mesin CNC 5 Sumbu Mesin Presisi CNC Papan Polietheretherketone Anti-Statis Peek Rod CNC Bubut
01

Bagian Intip Alami Mesin CNC 5 Sumbu Mesin Presisi CNC Papan Polietheretherketone Anti-Statis Peek Rod CNC Bubut

2024-03-06

Bagian PEEK (polyetheretherketone) menehi kaluwihan ing mesin:

Processability: PEEK nduweni kemampuan proses sing apik lan bisa diproses kanthi nglereni, ngebur, panggilingan, ngowahi, lan liya-liyane.

Tahan panas: PEEK nduweni resistensi suhu dhuwur lan bisa njaga kinerja sing stabil ing lingkungan suhu dhuwur. Iki ndadekake komponen PEEK mupangati ing aplikasi suhu dhuwur kayata aerospace, mesin otomotif, lan liya-liyane.

Ketahanan kimia: PEEK nduweni ketahanan kimia sing apik lan bisa nolak erosi bahan kimia kayata asam, alkali, lan pelarut. Iki ndadekake komponen PEEK digunakake akeh ing lapangan kayata industri kimia lan piranti medis.

Ketahanan nyandhang: PEEK nduweni resistensi nyandhang sing apik lan bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan gesekan sing dhuwur tanpa gampang rusak. Iki ndadekake bagean PEEK mupangati ing aplikasi sing mbutuhake resistensi nyandhang, kayata drivetrain otomotif, segel mekanik, lsp.

Ing babagan teknologi aplikasi, teknologi ing ngisor iki bisa digunakake kanggo mesin komponen PEEK:

Proses nglereni: Nggunakake alat pemotong kanggo nindakake pemotongan, penggilingan, pengeboran lan pangolahan liyane ing PEEK, wangun lan ukuran sing dibutuhake bisa dipikolehi.

Processing Thermoforming: PEEK nduweni stabilitas termal sing apik lan bisa nggawe bagean kanthi bentuk kompleks liwat proses thermoforming. Thermoforming bisa nggunakake cara kayata hot press molding lan hot blow molding.

Teknologi cetak 3D: Bahan PEEK uga bisa diproses liwat teknologi cetak 3D. Teknologi iki ngidini nggawe komponen kanthi bentuk kompleks lan bisa disesuaikan yen perlu.

ndeleng rincian
Self-lubricating disesuaikan preform botol inverter 180 derajat loncat karo muter awak plastik bisa inverter anyar terpadu UPE bisa inverter bahan polimer Botol FlipperSelf-lubricating disesuaikan preform botol inverter 180 derajat loncat karo muter awak plastik bisa inverter anyar terpadu UPE bisa inverter bahan polimer Botol Flipper
02

Self-lubricating disesuaikan preform botol inverter 180 derajat loncat karo muter awak plastik bisa inverter anyar terpadu UPE bisa inverter bahan polimer Botol Flipper

2024-03-06

Bahan polimer UPE (polietilena) nduweni kaluwihan tartamtu ing bidang mesin lan aplikasi turner botol.

Ing babagan mesin, bahan polimer UPE nduweni kemampuan proses sing apik lan bisa diproses kanthi nglereni, ngebur, panggilingan, lan liya-liyane. Kajaba iku, bahan UPE uga bisa thermoformed kanggo adaptasi karo kabutuhan turners botol saka macem-macem wujud lan ukuran.

Ing babagan bidang aplikasi, resistensi nyandhang, tahan karat lan tahan suhu dhuwur saka bahan polimer UPE dadi pilihan sing cocog kanggo turner botol. Bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan kerja sing atos tanpa gampang dipakai, lan ing wektu sing padha nduweni ketahanan korosi sing apik kanggo bahan kimia kayata asam, alkali, lan lenga. Kajaba iku, bahan UPE uga nduweni resistensi suhu dhuwur lan bisa njaga kinerja sing stabil ing lingkungan suhu dhuwur.

Bidang aplikasi bahan polimer UPE kalebu nanging ora diwatesi karo aspek ing ngisor iki:

Industri panganan lan omben-omben: Bahan UPE bisa digunakake kanggo nggawe pambalik botol kanggo operasi ngowahi botol ing jalur produksi minuman botol. Nyandhang lan tahan karat ndadekake cocok kanggo operasi ngowahi botol frekuensi dhuwur.

Industri Farmasi: Bahan UPE bisa digunakake ing manufaktur inverter botol ing industri farmasi kanggo ngowahi botol obat kanggo nggampangake ngisi lan kemasan obat. Resistensi karat lan tahan suhu dhuwur nggawe cocog kanggo syarat industri farmasi.

Kosmetik lan industri produk perawatan pribadi: Bahan UPE bisa digunakake kanggo nggawe turner botol ing jalur produksi kosmetik lan produk perawatan pribadi. Nyandhang lan tahan karat ndadekake cocok kanggo operasi ngowahi botol frekuensi dhuwur.

ndeleng rincian
Self-lubricating universal pulley peralatan mekanik MC pulleySelf-lubricating universal pulley peralatan mekanik MC pulley
03

Self-lubricating universal pulley peralatan mekanik MC pulley

2024-03-06

Katrol peralatan mekanik duwe kaluwihan ing ngisor iki:

Transmit force: Pulleys bisa ngirimake pasukan liwat tali, sabuk, lan sapiturute, kanggo entuk ngangkat, narik utawa transmisi obyek.

Ngurangi gesekan: Katrol bisa nyuda gesekan obyek sajrone gerakan, nyuda mundhut energi, lan nambah efisiensi.

Nyetel arah gaya: Katrol bisa ngganti arah gaya supaya gaya bisa ditindakake ing arah sing beda.

Enggo bareng mbukak: Katrol bisa nyebarake beban menyang macem-macem katrol, nyuda beban ing katrol siji lan nambah umur layanan saka katrol.

Nyetel kacepetan: Kanthi ngganti diameteripun utawa nomer pulleys, kacepetan obyek bisa diatur.

Pulleys peralatan mechanical duwe sawetara saka sudhut aplikasi. Wilayah aplikasi umum kalebu:

Peralatan ngangkat: Katrol asring digunakake ing sistem tali ing peralatan ngangkat, kayata crane, crane, lan liya-liyane, kanggo ngangkat lan nundha barang abot.

Peralatan transportasi: Pulleys asring digunakake ing peralatan transportasi kayata sabuk conveyor lan rollers kanggo mindhah obyek lan nambah efficiency transportasi.

Transmisi mekanik: Katrol asring digunakake ing sistem transmisi mekanik, kayata transmisi sabuk, transmisi rantai, lan liya-liyane, kanggo ngirim daya lan rotasi.

Sistem lawang lan jendhela: Pulleys asring digunakake minangka ril geser ing sistem lawang lan jendhela kanggo mbukak lan nutup lawang lan jendhela.

Peralatan olahraga: Pulleys asring digunakake minangka sistem tension ing peralatan olahraga, kayata peralatan fitness, peralatan olahraga, etc., kanggo nyetel resistance lan arah gerakan.

ndeleng rincian
peralatan Automation selaras star gear transmisi star wheel PA66 star wheel Plastik PA66 Star Wheelperalatan Automation selaras star gear transmisi star wheel PA66 star wheel Plastik PA66 Star Wheel
04

peralatan Automation selaras star gear transmisi star wheel PA66 star wheel Plastik PA66 Star Wheel

2024-03-06

Gear lintang nilon minangka piranti lintang sing digawe saka bahan nilon kanthi kaluwihan lan area aplikasi ing ngisor iki:

Kaluwihan:

Ketahanan nyandhang: Gir bintang nilon duwe resistensi nyandhang sing apik lan bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan gesekan lan nyandhang, nyuda nyandhang lan karusakan.

Self-lubricating: Gir lintang nilon duwe sifat pelumasan sing apik, sing bisa nyuda gesekan lan nyandhang lan nambah efisiensi operasi lan umur gear.

Ketahanan korosi: Gir bintang nilon duwe ketahanan korosi sing apik kanggo macem-macem bahan kimia lan bisa digunakake ing media korosif kanggo ngluwihi umur layanan gear.

Entheng: Dibandhingake karo gear logam, gear lintang nilon luwih entheng, sing mbantu nyuda beban peralatan lan nambah efisiensi operasi.

Area aplikasi:

Piranti transmisi: Gir bintang Nylon asring digunakake ing piranti transmisi, kayata reducer, kothak transmisi, lan liya-liyane. Bisa mujudake fungsi transmisi daya lan kacepetan liwat meshing karo gear liyane.

Peralatan otomatisasi: Gir lintang nilon uga akeh digunakake ing macem-macem peralatan otomatis, kayata manipulator, conveyor, mesin kemasan, lan liya-liyane. Bisa mujudake gerakan lan operasi peralatan otomatis kanthi kerja sama karo komponen transmisi liyane.

Instrumen: Gir lintang nilon uga bisa digunakake ing instrumen, kayata timer, panel instrumen, lan liya-liyane. Bisa mujudake indikasi lan fungsi pangukuran instrumen kanthi kerja sama karo gear liyane.

Piranti daya: Gir lintang nilon uga umum digunakake ing piranti listrik, kayata obeng listrik, kunci listrik, lan liya-liyane. Bisa mujudake rotasi lan nyopir alat kasebut kanthi kerja sama karo motor listrik.

ndeleng rincian
Peralatan otomatisasi mekanik sekrup khusus POM sekrup peralatan industri Sekrup POM PlastikPeralatan otomatisasi mekanik sekrup khusus POM sekrup peralatan industri Sekrup POM Plastik
05

Peralatan otomatisasi mekanik sekrup khusus POM sekrup peralatan industri Sekrup POM Plastik

2024-03-06

Aplikasi mesin lan sekrup sekrup POM khusus kanggo peralatan otomatisasi yaiku:

Mesin:

Persiapan bahan: Pilih bahan POM minangka bahan manufaktur sekrup POM. POM nduweni sifat mekanik sing apik, tahan nyandhang lan tahan kimia.

Proses Manufaktur: Miturut gambar desain sekrup, proses mesin dileksanakake, kalebu ngowahi, panggilingan, pengeboran lan proses liyane, kanggo ngolah materi POM menyang wangun lan ukuran sekrup sing dibutuhake.

Perawatan lumahing: Yen perlu, nindakake perawatan permukaan ing sekrup POM, kayata polishing, uyuh, lan sapiturute, kanggo nambah kelancaran permukaan lan kualitas tampilan.

Aplikasi sekrup:

Sistem conveying otomatis: POM meneng bisa digunakake ing sistem ngaturaken otomatis kanggo ngirim bahan, bagean utawa produk. Bisa nyurung bahan utawa produk saka siji lokasi menyang lokasi liyane liwat rotasi lan gerakan spiral kanggo entuk pangiriman lan penanganan otomatis.

Peralatan perakitan otomatis: Sekrup POM bisa digunakake ing peralatan perakitan otomatis kanggo ngumpulake bagean utawa komponen kanthi urutan lan posisi sing wis ditemtokake. Bisa ngotomatisasi proses perakitan kanthi meksa bagean utawa komponen menyang posisi sing bener liwat rotasi lan gerakan spiral.

Peralatan kemasan otomatis: Sekrup POM bisa digunakake ing peralatan kemasan otomatis kanggo ngemas produk utawa bahan kemasan. Bisa push produk utawa bahan kemasan menyang posisi packaging liwat rotasi lan gerakan spiral kanggo éling proses packaging otomatis.

ndeleng rincian
Peralatan otomatisasi mekanik bushing khusus lan bushing lengan PA66Peralatan otomatisasi mekanik bushing khusus lan bushing lengan PA66
06

Peralatan otomatisasi mekanik bushing khusus lan bushing lengan PA66

2024-03-06

Aplikasi mesin lan bushing bushing khusus kanggo peralatan otomatisasi mekanik kaya ing ngisor iki:

Mesin:

Persiapan materi: Miturut syarat lengen klambi, pilih bahan nilon sing cocog, lan nyiyapake bahan kanggo nglereni lan diproses.

Teknologi pangolahan: Miturut gambar desain bushing lan lengen klambi, proses mesin ditindakake, kalebu ngowahi, panggilingan, pengeboran lan proses liyane, kanggo ngolah materi dadi bentuk lan ukuran bushing lan lengen sing cocog karo syarat.

Perawatan lumahing: Yen perlu, nindakake perawatan lumahing ing lengen klambi bushing, kayata grinding, polishing, etc., kanggo nambah Gamelan lumahing lan tektur.

Aplikasi lengan poros:

Dhukungan bantalan: Lengan Bushing asring digunakake ing bagean dhukungan bantalan peralatan mekanik, kayata kursi bantalan, set kursi bantalan, lan liya-liyane. Bisa nyuda gesekan lan nyandhang antarane poros lan bantalan, lan nambah efisiensi operasi lan umur peralatan.

Dhukungan pandhuan: Bushing bushings uga bisa digunakake ing bagean support guide saka peralatan mechanical, kayata ril guide, rod guide, etc. Bisa nyuda gesekan antarane komponen guide lan nambah akurasi lan stabilitas saka peralatan.

Transmisi gerakan: Lengan Bushing bisa digunakake ing bagean transmisi gerakan peralatan mekanik, kayata slider, pulleys, lan liya-liyane. Bisa nyuda gesekan ing antarane bagean transmisi obah lan nambah efisiensi transmisi lan akurasi peralatan.

ndeleng rincian
peralatan Otomasi Plastik Gear Rack PA66 transmisi rak MC nilon gear rak nilonperalatan Otomasi Plastik Gear Rack PA66 transmisi rak MC nilon gear rak nilon
07

peralatan Otomasi Plastik Gear Rack PA66 transmisi rak MC nilon gear rak nilon

2024-03-06

Rak transmisi PA nduweni fitur lan kaluwihan ing ngisor iki:

resistance nyandhang apik: materi PA wis resistance nyandhang dhuwur, bisa tahan mbukak tartamtu lan gesekan, lan cocok kanggo sistem transmisi kacepetan dhuwur.

Gerakan Gamelan: Rak transmisi PA lan pindah digunakake bebarengan kanggo entuk gerakan linear Gamelan lan nyedhiyani kontrol posisi pas.

Kurang gangguan lan geter: Rak transmisi PA nduweni tingkat gangguan lan geter sing kurang, nyedhiyakake efek transmisi sing lancar lan sepi.

resistance karat apik: materi PA wis resistance karat apik kanggo bahan kimia umum lan ora gampang eroded dening bahan kimia.

Sifat pelumasan sing apik: materi PA nduweni sifat pelumasan sing apik, sing bisa nyuda gesekan lan nyandhang lan ngluwihi umur layanan rak.

entheng: Dibandhingake karo rak logam, rak transmisi PA duwe Kapadhetan lan bobot entheng, sing bisa nyuda beban peralatan lan nambah efisiensi transmisi.

Biaya murah: Dibandhingake karo rak logam, rak transmisi PA duwe biaya manufaktur sing luwih murah lan cocog kanggo sawetara aplikasi kanthi syarat biaya sing luwih dhuwur.

rak transmisi PA digunakake digunakake ing macem-macem peralatan mechanical, kayata baris produksi otomatis, manipulator, mesin printing, mesin packaging, etc. Padha bisa nyedhiyani gerakan linear pas lan kontrol posisi lan duwe prospek aplikasi sing amba., Mangga ngirim pesen (Email). : info@ansixtech.com ) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian
Rel panduan berbentuk S Rel Pemandu Plastik Rel panduan rantai polietilen tahan aus khusus sing disesuaikan kanthi bentuk U berbentuk K tunggal lan ganda rel panduan rel geser, alur panduan berbentuk TRel panduan berbentuk S Rel Pemandu Plastik Rel panduan rantai polietilen tahan aus khusus sing disesuaikan kanthi bentuk U berbentuk K tunggal lan ganda rel panduan rel geser, alur panduan berbentuk T
08

Rel panduan berbentuk S Rel Pemandu Plastik Rel panduan rantai polietilen tahan aus khusus sing disesuaikan kanthi bentuk U berbentuk K tunggal lan ganda rel panduan rel geser, alur panduan berbentuk T

2024-03-06

Rel panuntun plastik UHMW-PE yaiku rel panuntun sing digawe saka bahan polietilen bobot molekul ultra-dhuwur (UHMW-PE). UHMW-PE minangka plastik rekayasa kanthi sifat sing apik banget, kalebu resistensi nyandhang dhuwur, koefisien gesekan sing sithik, tahan kimia sing apik lan tahan suhu sing sithik.

Rel guide plastik UHMW-PE nduweni karakteristik ing ngisor iki:

Ketahanan nyandhang dhuwur: Bahan UHMW-PE nduweni resistensi nyandhang sing dhuwur banget lan bisa tahan gesekan lan nyandhang jangka panjang. Iku cocok kanggo sistem ril guide karo mbukak dhuwur lan gerakan kacepetan dhuwur.

Koefisien gesekan kurang: Materi UHMW-PE nduweni koefisien gesekan sing kurang, sing bisa nyuda mundhut energi lan ngasilake swara lan ningkatake efisiensi operasi rel pandhuan.

Resistansi karat kimia: Materi UHMW-PE nduweni ketahanan korosi sing apik kanggo bahan kimia kayata asam, alkali, lan pelarut, lan ora gampang erosi dening bahan kimia.

Resistance suhu rendah: materi UHMW-PE bisa njaga sifat fisik lan mekanik ing lingkungan suhu sing kurang, lan cocok kanggo sistem ril panuntun ing lingkungan suhu sing kurang.

Self-lubricating: materi UHMW-PE wis apik poto-lubricating, kang bisa nyuda gesekan lan nyandhang lan ngluwihi gesang layanan saka alur guide.

Rel panuntun plastik UHMW-PE digunakake kanthi akeh ing macem-macem peralatan mekanik, utamane ing ngendi resistensi nyandhang dhuwur lan koefisien gesekan sing sithik dibutuhake. Bisa nambah efisiensi operasi lan umur layanan peralatan lan nyuda biaya pangopènan lan panggantos. Kajaba iku, materi UHMW-PE uga nduweni sifat insulasi listrik sing apik lan cocok kanggo sawetara sistem rel kanthi syarat insulasi listrik sing dhuwur. kirim pesen (Email: info@ansixtech.com) kapan wae lan tim kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 12 jam.

ndeleng rincian

Apa milih kitaKaluwihan Kita

babagan usmly
KANTOR HONGKONG-Ansix Tech Companyvbf
Shenzhen WEIYECHEN PARK-AnsixTech companyk7i
010203

Profil AnsixSUGENG PANGENTASAN TENTANG ENTERPRISE

Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd.

Dongguan Fuxiang Plastic Mould Co., Ltd.

Ansix minangka produsen alat lan produsen sing duwe spesialisasi ing R&D, desain, manufaktur, adol lan layanan cetakan plastik lan barang. Perusahaan kita fokus ing nyediakake produk kualitas dhuwur, Highly technical lan competitive kanggo kita pelanggan.Ansix Tech nduweni sistem kontrol kualitas lengkap lan wis kasil lulus ISO9001,ISO14001,IATF16949,ISO13485.Ansix nduweni papat basis produksi ing China lan Vietnam. We duwe total 260 mesin ngecor injeksi. lan ton injeksi saka paling cilik 30 ton nganti 2800 ton.
Babagan awake dhewe

kita nggawe produk digital

Pengalaman manufaktur pirang-pirang taun lan produk olahan nyedhiyakake perlindungan sing luwih apik

  • 1998
    taun
    Pengalaman manufaktur
    Ansix HongKong didegaké ing taun 1998
  • 200000
    wilayah
    area luwih saka 200000 meter persegi
  • 1200
    karyawan
    luwih saka 1200 karyawan
  • 260
    mesin
    total 260 mesin ngecor injeksi

MEREK KOPERASI

Pengalaman manufaktur pirang-pirang taun lan produk olahan nyedhiyakake perlindungan sing luwih apik

njaluk kontak

Kita seneng duwe kesempatan kanggo nyedhiyakake produk / layanan kita lan ngarep-arep bisa nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo sampeyan

nakoni, nyelidiki