contact us
Leave Your Message
010203

Shfaqja e produktit

Peek Injection MouldingPeek Injection Moulding
01

Peek Injection Moulding

2024-03-04

Materialet PEEK përdoren gjerësisht në industrinë mjekësore;

Pajisjet mjekësore: Materiali PEEK ka biokompatibilitet të mirë dhe rezistencë kimike dhe mund të përdoret për të prodhuar pajisje të ndryshme mjekësore, si instrumente kirurgjikale, implante, pajisje ortopedike, etj. Forca dhe ngurtësia e lartë e materialit PEEK e bën atë të ketë performancë të shkëlqyer në implantet ortopedike dhe mund të përdoret për të bërë nyje artificiale, implante të shtyllës kurrizore, etj.

Pajisjet mjekësore: Materialet PEEK mund të përdoren për të prodhuar pjesë të pajisjeve mjekësore, të tilla si valvola, lidhës, sensorë, etj. Rezistenca ndaj nxehtësisë dhe rezistenca kimike e materialit PEEK mundëson që ai të punojë në mënyrë të qëndrueshme në temperatura të larta dhe mjedise kimikisht gërryese, duke e bërë atë të përshtatshëm për kërkesa të ndryshme për pajisje mjekësore.

Materialet harxhuese mjekësore: Materialet PEEK mund të përdoren për të prodhuar materiale harxhuese mjekësore, të tilla si shiringa, komplete infuzioni, kateter, etj. Rezistenca kimike dhe vetitë mekanike të materialit PEEK mundësojnë që ai të përballojë presionin e lartë dhe kimikatet, duke siguruar sigurinë dhe besueshmërinë e materialeve konsumuese mjekësore .

Paketimi i pajisjeve mjekësore: Materialet PEEK mund të përdoren për të prodhuar materiale paketimi për pajisjet mjekësore, të tilla si filma mbyllës, kontejnerë, etj. Materiali PEEK ka rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë dhe rezistencë kimike, të cilat mund të mbrojnë pajisjet mjekësore nga ndikimi i mjedisit të jashtëm dhe të sigurojnë cilësinë dhe sigurinë e tyre.

Aplikimi i materialeve PEEK në industrinë mjekësore reflektohet kryesisht në pajisjet mjekësore, pajisjet mjekësore, materialet harxhuese mjekësore dhe paketimin e pajisjeve mjekësore. Performanca e tij e shkëlqyer e bën atë një nga materialet e rëndësishme në industrinë mjekësore.

Shiko Detail
Prototipizimi i mykut të injektimitPrototipizimi i mykut të injektimit
02

Prototipizimi i mykut të injektimit

2024-03-04

Qëllimi i krijimit të një prototipi fillimisht në prodhimin e mykut është të verifikojë fizibilitetin e dizajnit të produktit dhe strukturës së mykut, dhe të optimizojë procesin e mykut. Këtu janë disa arsye:

Verifikoni dizajnin e produktit: Një prototip është një model fizik i bërë bazuar në vizatimet e dizajnit të produktit ose modelet CAD, të cilat mund të shfaqin vizualisht pamjen dhe madhësinë e produktit. Duke bërë prototipa, ju mund të verifikoni saktësinë dhe fizibilitetin e dizajnit të produktit dhe të kontrolloni nëse pamja, forma dhe proporcioni i produktit plotësojnë kërkesat.

Optimizoni strukturën e kallëpit: Gjatë procesit të prodhimit të prototipit, mund të zbulohen problemet e mundshme dhe hapësira për përmirësim në dizajnin e produktit. Duke vëzhguar procesin e prodhimit dhe rezultatet e prototipit, mund të vlerësohet racionaliteti i strukturës së kallëpit dhe mund të bëhen rregullimet dhe optimizimet e nevojshme për të siguruar që kallëpi përfundimtar i injektimit mund të përmbushë kërkesat e produktit.

Testoni procesin e mykut: Gjatë procesit të prodhimit të prototipit, mund të testohet dhe verifikohet fizibiliteti dhe efekti i procesit të mykut. Për shembull, mund të kontrolloni performancën e hapjes së kallëpit, cilësinë e derdhjes me injeksion dhe përfundimin e sipërfaqes, etj. Nëpërmjet prodhimit të prototipit, problemet në procesin e kallëpit mund të zbulohen dhe zgjidhen, dhe efikasiteti i prodhimit dhe cilësia e produktit të kallëpit mund të përmirësohen.

Ulja e kostove dhe rreziqeve: Duke bërë prototipa për verifikim dhe optimizim, gabimet dhe problemet që ndodhin gjatë prodhimit të kallëpeve të injektimit mund të reduktohen. Kjo mund të shmangë kostot dhe rreziqet e panevojshme dhe të përmirësojë shkallën e suksesit dhe efikasitetin e prodhimit të mykut.

Shiko Detail
Kateter KompleksKateter Kompleks
03

Kateter Kompleks

2024-03-04

Teknologjia e zhvillimit kompleks të kateterit i referohet projektimit dhe prodhimit të kateterëve me struktura dhe funksione komplekse për të përmbushur nevojat specifike mjekësore. Këtu janë disa teknika të zakonshme komplekse të zhvillimit të kateterit:

Dizajni me shumë lumen: Kateterët kompleks mund të dizajnohen me dhoma të shumta të pavarura, secila prej të cilave mund të përdoret për një funksion të ndryshëm ose transferim lëngu. Dizajni me shumë dhoma mundëson që trajtime të shumta ose operacione diagnostike të kryhen njëkohësisht.

Teknologjia e kontrollit të përkuljes: Kateterët kompleksë shpesh kërkojnë navigim në kanale të lakuara ose të përdredhura. Teknologjia e kontrollit të përkuljes mund të bëjë që kateteri të ketë përkulje dhe drejtim të mirë duke futur materiale të tilla si tela metalikë ose lidhje me memorie të formës në kateter.

Teknologjia e vizualizimit: Kateterët kompleksë mund të pajisen me teknologji vizualizimi si fibra optike ose kamera, në mënyrë që mjekët të mund të vëzhgojnë dhe ekzaminojnë zonën e synuar në kohë reale. Kjo i ndihmon mjekët të pozicionojnë dhe manovrojnë me saktësi kateterin.

Teknologjia e pistonit ose e valvulave: Përçuesit kompleksë mund të kenë nevojë të kenë komponentë të tillë si piston ose valvola për të kontrolluar rrjedhën e lëngjeve ose gazeve. Kjo mundëson kontrollin dhe bllokimin e saktë të rrjedhës.

Shiko Detail
Kateterë me balona mjekësore për AnsixTechKateterë me balona mjekësore për AnsixTech
04

Kateterë me balona mjekësore për AnsixTech

2024-03-04

Kateteri me balon mjekësor është një kateter me funksion zgjerimi të balonit, i cili përdoret zakonisht në operacionet dhe trajtimet intervenuese. Ai përbëhet nga trupi i kateterit dhe pjesa që lidh balonën.

Karakteristikat dhe aplikimet kryesore të kateterëve me balona mjekësore përfshijnë:

Funksioni i fryrjes: Kateterët me balona kanë një ose më shumë balona që mund të fryhen duke injektuar lëng ose gaz. Baloni i zgjeruar mund të përdoret për një sërë qëllimesh, të tilla si zgjerimi i enëve të gjakut, ndalimi i gjakderdhjes, bllokimi i pikave të gjakderdhjes dhe vendosja e stenteve.

Funksionet e përkuljes dhe të navigimit: Kateterët me balon zakonisht kanë një trup të butë kateteri që mund të udhëtojë nëpër kanale të lakuara ose të përdredhura. Mjeku mund ta drejtojë balonën në vendndodhjen e synuar duke manipuluar kateterin për të arritur navigimin dhe pozicionimin e saktë.

Madhësi dhe forma të ndryshme: Kateterët me balona mund të dizajnohen në madhësi dhe forma të ndryshme sipas kërkesave specifike të aplikimit. Madhësi të ndryshme të kateterëve të balonave janë të përshtatshme për madhësi të ndryshme të enëve ose organeve të gjakut.

Vazodilatimi dhe implantimi i stentit: Kateterët me balonë përdoren zakonisht për zgjerimin e enëve dhe implantimin e stentit. Duke futur një kateter tullumbace në një enë gjaku të ngushtuar ose të bllokuar dhe më pas duke e fryrë balonën, ena e gjakut mund të zgjerohet dhe qarkullimi i gjakut të rivendoset.

Shiko Detail
Tub udhëzues silikoni mjekësor AnsixTech për procesin LSRTub udhëzues silikoni mjekësor AnsixTech për procesin LSR
01

Tub udhëzues silikoni mjekësor AnsixTech për procesin LSR

2024-03-05

AnsixTech është një kompani e fokusuar në prodhimin dhe Kërkimin dhe Zhvillimin e tubave udhëzues të silikonit mjekësor. Ata janë të përkushtuar të ofrojnë produkte tubash udhëzues me cilësi të lartë, të sigurt dhe të besueshëm për industrinë mjekësore. Në këtë artikull, ne do të prezantojmë përzgjedhjen e materialit, procesin e prodhimit dhe aplikimet e produkteve të tubave udhëzues të silikonit mjekësor AnsixTech.

Para së gjithash, AnsixTech i kushton vëmendje zgjedhjes së materialit. Ata përdorin materiale silikoni të cilësisë së lartë mjekësore për prodhimin e tubave udhëzues. Materiali silikoni i shkallës mjekësore është jo toksik, pa erë dhe jo irritues dhe përputhet plotësisht me standardet e sigurisë të industrisë mjekësore. Krahasuar me materialet tradicionale, materialet silikoni të klasit mjekësor kanë biokompatibilitet dhe qëndrueshmëri të mirë dhe mund të jenë të pajtueshme me indet njerëzore, duke reduktuar acarimin dhe shqetësimin e pacientëve. Përveç kësaj, materiali silikoni i klasës mjekësore është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave të larta dhe korrozionit, dhe mund t'i rezistojë efekteve të sterilizimit në temperaturë të lartë dhe kimikateve, duke siguruar qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tubit udhëzues.

Së dyti, AnsixTech fokusohet në procesin e prodhimit. Ata përdorin procesin e avancuar të formimit të injektimit për të prodhuar tuba udhëzues mjekësorë silikoni. Së pari, sipas kërkesave të projektimit të tubit udhëzues, bëhet një kallëp për të siguruar që forma dhe madhësia e tubit udhëzues të plotësojnë nevojat mjekësore. Më pas, materiali silikoni i shkallës mjekësore injektohet në kallëp dhe përmes derdhjes me injeksion, materiali silikoni mbush plotësisht kallëpin për të formuar formën përfundimtare të tubit udhëzues. Gjatë procesit të formimit të injektimit, AnsixTech kontrollon rreptësisht temperaturën, presionin dhe shpejtësinë për të siguruar cilësinë dhe saktësinë dimensionale të tubit udhëzues. Së fundi, AnsixTech inspekton, pastron dhe paketon tubat udhëzues të formuar për të siguruar cilësinë, higjienën dhe sigurinë e produktit.

Shiko Detail
Procesi i derdhjes me injektim të biberonit të bebeve me silikon të lëngshëm AnsixTechProcesi i derdhjes me injektim të biberonit të bebeve me silikon të lëngshëm AnsixTech
02

Procesi i derdhjes me injektim të biberonit të bebeve me silikon të lëngshëm AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech është një kompani e fokusuar në prodhimin dhe kërkimin dhe zhvillimin e biberonëve të lëngshëm silikoni për fëmijë. Ata janë të përkushtuar të ofrojnë një përvojë të sigurt dhe të rehatshme të ushqyerjes për foshnjat. Në këtë artikull, ne do të prezantojmë përzgjedhjen e materialit, procesin e prodhimit dhe aplikimin e produktit të biberonit të lëngët silikoni të bebeve AnsixTech.

Para së gjithash, AnsixTech i kushton vëmendje zgjedhjes së materialit. Ata përdorin material silikoni të lëngshëm me cilësi të lartë për të prodhuar biberonët e foshnjave. Silikoni i lëngshëm është një material jo toksik, pa erë, jo irritues që përputhet plotësisht me standardet e sigurisë për produktet e bebeve. Krahasuar me materialet tradicionale të silikonit, silikoni i lëngshëm është më i butë dhe më elastik dhe mund të përshtatet më mirë me strukturën orale të foshnjës, të zvogëlojë presionin në gojën e foshnjës dhe të shmangë shqetësimin oral. Përveç kësaj, materiali i lëngshëm i silikonit është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave të larta dhe mund të përballojë sterilizimin në temperaturë të lartë, duke siguruar që biberoni i përdorur nga foshnja të jetë gjithmonë i pastër dhe higjienik.

Së dyti, AnsixTech fokusohet në procesin e prodhimit. Ata përdorin procesin e avancuar të formimit të injektimit për të prodhuar biberonët e lëngët silikoni për fëmijë. Së pari, myku është projektuar sipas strukturës orale të foshnjës për të siguruar që forma dhe madhësia e biberonit të plotësojnë nevojat e foshnjës. Më pas, materiali i lëngshëm i silikonit injektohet në kallëp dhe përmes derdhjes me injeksion, materiali i lëngshëm i silikonit mbush plotësisht kallëpin për të formuar formën përfundimtare të biberonit. Gjatë procesit të formimit me injeksion, AnsixTech kontrollon në mënyrë rigoroze temperaturën dhe presionin për të siguruar cilësinë dhe performancën e thithkës. Së fundi, AnsixTech pastron dhe sterilizon thithkat e formuara për të siguruar higjienën dhe sigurinë e produktit.

Shiko Detail
Tub silikoni i lëngshëm AnsixTechTub silikoni i lëngshëm AnsixTech
03

Tub silikoni i lëngshëm AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech është një kompani që fokusohet në prodhimin dhe R&D të tubave të lëngët silikoni. Ata janë të përkushtuar të ofrojnë produkte tubash cilësore, të sigurta dhe të besueshme për industri të ndryshme. Në këtë artikull, ne do të prezantojmë përzgjedhjen e materialit, procesin e prodhimit dhe aplikimin e produktit të tubit të lëngshëm të silikonit AnsixTech.

Para së gjithash, AnsixTech i kushton vëmendje zgjedhjes së materialit. Ata përdorin materiale silikoni të lëngshëm me cilësi të lartë për prodhimin e tubave. Silikoni i lëngshëm është një material jo toksik, pa erë, jo irritues që përputhet plotësisht me standardet e sigurisë të industrive të ndryshme. Krahasuar me materialet tradicionale të silikonit, silikoni i lëngshëm është më i butë dhe më elastik dhe mund të përshtatet me paraqitjet e ndryshme komplekse të tubacioneve dhe mjediset e përdorimit. Përveç kësaj, materiali i lëngët silikoni është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave të larta dhe korrozionit, dhe mund të përballojë efektet e temperaturave të larta dhe substancave kimike, duke siguruar qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tubit.

Së dyti, AnsixTech fokusohet në procesin e prodhimit. Ata përdorin teknologji të avancuar të formimit të nxjerrjes për të prodhuar tuba silikoni të lëngshëm. Së pari, materiali i lëngshëm i silikonit nxehet në një temperaturë që e bën atë plastik. Më pas, materiali i lëngshëm i silikonit i nxehtë ekstrudohet përmes një ekstruderi për të formuar një produkt tubular. Gjatë procesit të formimit të nxjerrjes, AnsixTech kontrollon rreptësisht temperaturën, presionin dhe shpejtësinë për të siguruar cilësinë dhe saktësinë dimensionale të tubit. Së fundi, AnsixTech inspekton, pastron dhe paketon tubat e formuar për të garantuar cilësinë, higjienën dhe sigurinë e produktit.

Shiko Detail
Maskë mjekësore me silikon të lëngët AnsixTechMaskë mjekësore me silikon të lëngët AnsixTech
04

Maskë mjekësore me silikon të lëngët AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech është një kompani e fokusuar në prodhimin dhe Kërkimin dhe Zhvillimin e maskave mjekësore me silikon të lëngshëm. Ata janë të përkushtuar të ofrojnë produkte me cilësi të lartë, të sigurta dhe të besueshme të maskave të fytyrës për industrinë mjekësore. Në këtë artikull, ne do të prezantojmë përzgjedhjen e materialit, procesin e prodhimit dhe aplikimin e produktit të maskave mjekësore me silikon të lëngshëm AnsixTech.

Para së gjithash, AnsixTech fokusohet në përzgjedhjen e materialit. Ata përdorin materiale silikoni të lëngshëm me cilësi të lartë për prodhimin e maskave mjekësore. Silikoni i lëngshëm është një material jo toksik, pa erë, jo irritues që përputhet plotësisht me standardet e sigurisë për produktet mjekësore. Krahasuar me materialet tradicionale të silikonit, silikoni i lëngshëm është më i butë dhe më elastik dhe mund të përshtatet më mirë me konturet e fytyrës, duke siguruar mbyllje dhe rehati më të mirë. Përveç kësaj, materiali i lëngshëm i silikonit është gjithashtu rezistent ndaj temperaturave të larta dhe korrozionit dhe mund t'i rezistojë dezinfektimit dhe pastrimit me temperaturë të lartë me detergjentë, duke siguruar që maska ​​të jetë gjithmonë e pastër dhe higjienike.

Së dyti, AnsixTech fokusohet në proceset e prodhimit. Ata përdorin procese të avancuara të formimit me injeksion për të prodhuar maska ​​mjekësore të lëngshme silikoni. Së pari, kallëpi është projektuar sipas konturit të fytyrës për të siguruar që forma dhe madhësia e maskës të plotësojnë kërkesat ergonomike. Më pas, materiali i lëngshëm i silikonit injektohet në kallëp dhe përmes derdhjes me injeksion, materiali i lëngshëm i silikonit mbush plotësisht kallëpin për të formuar formën përfundimtare të maskës. Gjatë procesit të formimit të injektimit, AnsixTech kontrollon rreptësisht temperaturën dhe presionin për të siguruar cilësinë dhe performancën e maskës. Së fundi, AnsixTech pastron dhe dezinfekton maskën e formuar për të siguruar higjienën dhe sigurinë e produktit.

Shiko Detail
Doreza e formimit me injeksion me dy ngjyra 2KDoreza e formimit me injeksion me dy ngjyra 2K
05

Doreza e formimit me injeksion me dy ngjyra 2K

2024-03-05

Predha e dorezës AnsixTech Procesi i mykut me dy ngjyra dhe procesi dytësor i derdhjes me mbi-injektim përdoren zakonisht për prodhimin e predhave të dorezës.

Procesi i mykut me dy ngjyra:

Procesi i mykut me dy ngjyra përdor një kallëp të veçantë për të injektuar dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike në kallëp për të formuar një efekt të dyfishtë me ngjyra në një proces formimi me injeksion. Ky proces lejon që pjesë të ndryshme të guaskës së dorezës të kenë ngjyra të ndryshme, duke rritur kështu estetikën dhe personalizimin e produktit.

Hapat kryesorë të procesit të formimit me dy ngjyra përfshijnë:

Formulari i projektimit: Sipas kërkesave të projektimit të produktit, dizajnoni një kallëp të përshtatshëm për formimin me injeksion me dy ngjyra, duke përfshirë dy dhoma formimi me injeksion dhe një pllakë rrotulluese ose mekanizëm rrotullues.

Formimi me injeksion: Vendosni dy grimca plastike me ngjyra të ndryshme në dy dhoma të derdhjes me injeksion dhe më pas shkrini plastikën përmes një makinerie të derdhur me injeksion dhe injektoni atë në kallëp. Gjatë procesit të formimit me injeksion, kallëpi rrotullohet në mënyrë që dy ngjyra të plastikës të injektohen në mënyrë alternative, duke krijuar një efekt të dyfishtë me ngjyra.

Ftohja dhe ngurtësimi: Pas përfundimit të injektimit të plastikës, myku do të vazhdojë të rrotullohet për një periudhë kohe për të siguruar që plastika të jetë ftohur dhe ngurtësuar plotësisht.

Nxirrni produktin: Në fund hapni kallëpin dhe nxirrni guaskën e dorezës së formuar me dy ngjyra.

Shiko Detail
Formim me injeksion të dyfishtë për çelësin e nisjes së makinësFormim me injeksion të dyfishtë për çelësin e nisjes së makinës
06

Formim me injeksion të dyfishtë për çelësin e nisjes së makinës

2024-03-05

Butoni i fillimit të makinës AnsixTech Procesi i kallëpit me dy komponentë dhe procesi i formimit me injeksion me dy ngjyra janë një metodë procesi që përdoret zakonisht për prodhimin e butonave të nisjes së makinës.

Procesi i mykut me dy komponentë:

Procesi i mykut me dy ngjyra përdor një kallëp të veçantë për të injektuar dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike në kallëp për të formuar një efekt me dy ngjyra në një proces formimi me injeksion. Ky proces lejon që pjesë të ndryshme të butonave të kenë ngjyra të ndryshme, duke rritur në këtë mënyrë estetikën dhe personalizimin e produktit.

Hapat kryesorë të procesit të mykut me dy ngjyra përfshijnë:

Dizajni i kallëpit: Sipas kërkesave të projektimit të produktit, dizajnoni një kallëp të përshtatshëm për formimin me injeksion me dy ngjyra, duke përfshirë dy dhoma formimi me injeksion dhe një pllakë rrotulluese ose mekanizëm rrotullues.

Formimi me injeksion: Vendosni dy grimca plastike me ngjyra të ndryshme në dy dhoma të derdhjes me injeksion dhe më pas shkrini plastikën përmes një makinerie të derdhur me injeksion dhe injektoni atë në kallëp. Gjatë procesit të formimit me injeksion, kallëpi rrotullohet në mënyrë që dy ngjyra të plastikës të injektohen në mënyrë alternative, duke krijuar një efekt me dy ngjyra.

Ftohja dhe ngurtësimi: Pas përfundimit të injektimit të plastikës, myku do të vazhdojë të rrotullohet për një periudhë kohe për të siguruar që plastika të jetë ftohur dhe ngurtësuar plotësisht.

Nxirrni produktin: Në fund hapni kallëpin dhe nxirrni butonin e formuar të nisjes së makinës me dy ngjyra.

Shiko Detail
Matja e shiritit me injeksion me dy ngjyraMatja e shiritit me injeksion me dy ngjyra
07

Matja e shiritit me injeksion me dy ngjyra

2024-03-05

Procesi i kallëpit me dy ngjyra të strehës së matjes së shiritit AnsixTech dhe procesi i formimit me injeksion me dy ngjyra janë një metodë procesi që përdoret zakonisht për prodhimin e kapakut me matës shiriti.

Procesi i formimit me dy ngjyra:

Procesi i mykut me dy ngjyra përdor një kallëp të veçantë për të injektuar dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike në kallëp për të formuar një efekt me dy ngjyra në një proces formimi me injeksion. Ky proces lejon që pjesë të ndryshme të guaskës të kenë ngjyra të ndryshme, duke rritur kështu estetikën dhe personalizimin e produktit.

Hapat kryesorë të procesit të mykut me dy ngjyra përfshijnë:

Dizajni i kallëpit: Sipas kërkesave të projektimit të produktit, dizajnoni një kallëp të përshtatshëm për formimin me injeksion me dy ngjyra, duke përfshirë dy dhoma formimi me injeksion dhe një pllakë rrotulluese ose mekanizëm rrotullues.

Formimi me injeksion: Vendosni dy grimca plastike me ngjyra të ndryshme në dy dhoma të derdhjes me injeksion dhe më pas shkrini plastikën përmes një makinerie të derdhur me injeksion dhe injektoni atë në kallëp. Gjatë procesit të formimit me injeksion, kallëpi rrotullohet në mënyrë që dy ngjyra të plastikës të injektohen në mënyrë alternative, duke krijuar një efekt me dy ngjyra.

Ftohja dhe ngurtësimi: Pas përfundimit të injektimit të plastikës, myku do të vazhdojë të rrotullohet për një periudhë kohe për të siguruar që plastika të jetë ftohur dhe ngurtësuar plotësisht.

Nxjerrja e produktit: Në fund hapni kallëpin dhe nxirrni lëvozhgën e formuar të masës shiriti me dy ngjyra.

Procesi i formimit të injektimit me dy ngjyra:

Procesi i derdhjes me injeksion me dy ngjyra përdor dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike gjatë procesit të derdhjes me injeksion. Dy ngjyrat e plastikës injektohen në mënyrë alternative në kallëp përmes një makinerie të derdhur me injeksion, duke formuar kështu një efekt me dy ngjyra.

Shiko Detail
Formim me injeksion 2K me dy komponentë të dorezës së furçës së zhveshjesFormim me injeksion 2K me dy komponentë të dorezës së furçës së zhveshjes
08

Formim me injeksion 2K me dy komponentë të dorezës së furçës së zhveshjes

2024-03-05

Procesi i formimit me dy ngjyra të dorezës së furçës së dhëmbëve AnsixTech dhe procesi i formimit me injeksion me dy ngjyra janë një metodë procesi që përdoret zakonisht për prodhimin e dorezave të furçave të dhëmbëve.

Procesi i mykut me dy ngjyra:

Procesi i mykut me dy ngjyra përdor një kallëp të veçantë për të injektuar dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike në kallëp për të formuar një efekt me dy ngjyra në një proces formimi me injeksion. Ky proces lejon që pjesë të ndryshme të dorezës të kenë ngjyra të ndryshme, duke rritur kështu estetikën dhe personalizimin e produktit.

Hapat kryesorë të procesit të mykut me dy ngjyra përfshijnë:

Dizajni i kallëpit: Sipas kërkesave të projektimit të produktit, dizajnoni një kallëp të përshtatshëm për formimin me injeksion me dy ngjyra, duke përfshirë dy dhoma formimi me injeksion dhe një pllakë rrotulluese ose mekanizëm rrotullues.

Formimi me injeksion: Vendosni dy grimca plastike me ngjyra të ndryshme në dy dhoma të derdhjes me injeksion dhe më pas shkrini plastikën përmes një makinerie të derdhur me injeksion dhe injektoni atë në kallëp. Gjatë procesit të formimit me injeksion, kallëpi rrotullohet në mënyrë që dy ngjyra të plastikës të injektohen në mënyrë alternative, duke krijuar një efekt me dy ngjyra.

Ftohja dhe ngurtësimi: Pas përfundimit të injektimit të plastikës, myku do të vazhdojë të rrotullohet për një periudhë kohe për të siguruar që plastika të jetë ftohur dhe ngurtësuar plotësisht.

Nxjerrja e produktit: Në fund hapni kallëpin dhe nxirrni dorezën e formuar të furçës së dhëmbëve me dy ngjyra.

Procesi i formimit të injektimit me dy ngjyra:

Procesi i derdhjes me injeksion me dy ngjyra përdor dy ngjyra të ndryshme të materialeve plastike gjatë procesit të derdhjes me injeksion. Dy ngjyrat e plastikës injektohen në mënyrë alternative në kallëp përmes një makinerie të derdhur me injeksion, duke formuar kështu një efekt me dy ngjyra.

Hapat kryesorë të procesit të formimit me injeksion me dy ngjyra përfshijnë:

Përgatitja e fishekëve plastikë: Përgatitni veçmas fishekët plastikë me dy ngjyra të ndryshme.

Dizajni i kallëpit: Sipas kërkesave të projektimit të produktit, dizajnoni një kallëp të përshtatshëm për formimin me injeksion me dy ngjyra, duke përfshirë dy dhoma formimi me injeksion dhe një pllakë rrotulluese ose mekanizëm rrotullues.

Formimi me injeksion: Vendosni dy grimca plastike me ngjyra të ndryshme në dy gropa të makinës së derdhur me injeksion, dhe më pas plastika shkrihet nga makina e derdhur me injeksion dhe injektohet në kallëp. Gjatë procesit të formimit me injeksion, makina e derdhjes me injeksion injekton dy ngjyra plastike në mënyrë alternative për të krijuar një efekt me dy ngjyra.

Shiko Detail
Mbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PPMbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PP
01

Mbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PP

2024-03-05

Vështirësitë e mykut të shisheve të filtrit të pastruesit të ujit përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i mykut: Shishet e filtrit të pastruesit të ujit zakonisht kanë forma dhe struktura komplekse. Dizajni i kallëpit duhet të marrë parasysh të gjitha detajet dhe kërkesat funksionale të produktit për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e mykut. Veçanërisht për performancën e vulosjes dhe kërkesat e lidhjes së shishes, duhet të projektohen struktura dhe aksesorë të përshtatshëm.

Përzgjedhja e materialit: Shishja e elementit të filtrit të pastruesit të ujit duhet të jetë prej materialesh me kërkesa të veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë, si PP, PC etj. Këto materiale kanë kërkesa më të larta për kallëpe dhe probleme të tilla si papastërtitë dhe ngjyrat dallimet duhet të shmangen.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Veçanërisht për kërkesat e madhësisë dhe formës së shishes, parametrat e makinës së injektimit duhet të rregullohen për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit. Për trashësinë dhe strukturën e shishes, kontrolli i procesit të ftohjes është veçanërisht i rëndësishëm.

Përparësitë e formimit me injeksion përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Efikasitet i lartë i prodhimit: Formimi me injeksion mund të arrijë prodhimin në masë dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Formimi i njëhershëm me injeksion mund të prodhojë shumë shishe filtri për pastrues uji në të njëjtën kohë, duke shkurtuar shumë ciklin e prodhimit.

Kosto më e ulët: Kostoja e prodhimit të kallëpeve të derdhjes me injeksion është relativisht e ulët. Një kallëp i bërë një herë mund të përdoret disa herë, gjë që zvogëlon koston e prodhimit të secilit komponent.

Precizion dhe stabilitet i lartë: Nëpërmjet projektimit dhe prodhimit të kallëpit të saktë, derdhja me injeksion mund të arrijë saktësi dhe stabilitet të lartë në prodhimin e shisheve të fishekëve të filtrit të pastruesit të ujit, duke përmbushur kërkesat e madhësisë dhe formës së produktit.

Përzgjedhje e gjerë materialesh: Një shumëllojshmëri materialesh mund të zgjidhen për formimin me injeksion. Materiali i përshtatshëm mund të zgjidhet sipas kërkesave të shishes së filtrit të pastruesit të ujit për të përmbushur kërkesat e veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të mykut dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen shishe filtri për pastrues uji me cilësi të lartë. Gjatë procesit të formimit me injeksion, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vështirësive në hartimin e mykut, zgjedhjen e materialit dhe kontrollin e procesit për të siguruar cilësinë dhe performancën e shishes së filtrit të pastruesit të ujit. .. ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Mbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PPMbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PP
02

Mbulesa e guaskës së pastruesit të ujit Elementi i filtrit me myk me injeksion plastik Mbulesa e mëngës PP

2024-03-05

Vështirësitë e mykut të mbulesës së shtresës së jashtme të elementit të filtrit të pastruesit të ujit përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i kallëpit: Mbulesat e bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit zakonisht kanë forma dhe struktura komplekse. Dizajni i mykut duhet të marrë parasysh detaje të ndryshme dhe kërkesa funksionale të produktit për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e mykut. Veçanërisht për kërkesat e performancës së vulosjes dhe lidhjes së kapakut, duhet të projektohen struktura dhe aksesorë të përshtatshëm.

Zgjedhja e materialit: Mbulesa e mbështjelljes së elementit të filtrit të pastruesit të ujit duhet të jetë prej materialesh me kërkesa të veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë, si PP, ABS, etj. Këto materiale kanë kërkesa më të larta për kallëpe dhe probleme të tilla si papastërtitë dhe dallimet e ngjyrave duhet të shmangen.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Veçanërisht për kërkesat e madhësisë dhe formës së kapakut, parametrat e makinës së injektimit duhet të rregullohen për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit. Kontrolli i procesit të ftohjes është veçanërisht i rëndësishëm për trashësinë dhe strukturën e kapakut.

Përparësitë e formimit me injeksion përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Efikasitet i lartë i prodhimit: Formimi me injeksion mund të arrijë prodhimin në masë dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Formimi i njëhershëm me injeksion mund të prodhojë mbulesa të shumta të mëngës së filtrit të filtrit të pastruesit të ujit në të njëjtën kohë, duke shkurtuar shumë ciklin e prodhimit.

Kosto më e ulët: Kostoja e prodhimit të kallëpeve të derdhjes me injeksion është relativisht e ulët. Një kallëp i bërë një herë mund të përdoret disa herë, gjë që zvogëlon koston e prodhimit të secilit komponent.

Precizion dhe stabilitet i lartë: Nëpërmjet projektimit dhe prodhimit të saktë të kallëpit, derdhja me injeksion mund të arrijë saktësi dhe stabilitet të lartë në prodhimin e mbulesave të bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit, duke përmbushur kërkesat e madhësisë dhe formës së produktit.

Përzgjedhje e gjerë materialesh: Një shumëllojshmëri materialesh mund të zgjidhen për formimin me injeksion. Materiali i përshtatshëm mund të zgjidhet sipas kërkesave të mbulesës së bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit për të përmbushur kërkesat e veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen mbulesa të filtrit të fishekëve të filtrit të pastruesit të ujit me cilësi të lartë. Gjatë procesit të formimit me injeksion, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vështirësive në hartimin e mykut, zgjedhjen e materialit dhe kontrollin e procesit për të siguruar cilësinë dhe performancën e mbulesës së mëngës së elementit të filtrit të pastruesit të ujit... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Kallëp injeksioni i pastruesit të ujit shtëpiake 10 inç për guaskën e membranës ROKallëp injeksioni i pastruesit të ujit shtëpiake 10 inç për guaskën e membranës RO
03

Kallëp injeksioni i pastruesit të ujit shtëpiake 10 inç për guaskën e membranës RO

2024-03-05

Vështirësitë e kallëpeve të mbështjelljes së bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit në shtëpi përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i mykut: Mbështetjet e bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit zakonisht kanë forma dhe struktura komplekse. Dizajni i kallëpit duhet të marrë parasysh të gjitha detajet dhe kërkesat funksionale të produktit për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e mykut. Veçanërisht për performancën e vulosjes dhe kërkesat e lidhjes së shtresës së jashtme, duhet të projektohen struktura dhe aksesorë të përshtatshëm.

Përzgjedhja e materialit: Mbështetjet e bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit duhet të përdorin materiale me kërkesa të veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë, si PP, PVC, etj. për t'u shmangur.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Veçanërisht për kërkesat e madhësisë dhe formës së shtresës së jashtme, parametrat e makinës së injektimit duhet të rregullohen për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit. Kontrolli i procesit të ftohjes është veçanërisht i rëndësishëm për trashësinë dhe strukturën e shtresës së jashtme.

Përparësitë e formimit me injeksion përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Efikasitet i lartë i prodhimit: Formimi me injeksion mund të arrijë prodhimin në masë dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Formimi i njëhershëm me injeksion mund të prodhojë shumë mbështjellës të bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit në të njëjtën kohë, duke shkurtuar shumë ciklin e prodhimit.

Kosto më e ulët: Kostoja e prodhimit të kallëpeve të derdhjes me injeksion është relativisht e ulët. Një kallëp i bërë një herë mund të përdoret disa herë, gjë që zvogëlon koston e prodhimit të secilit komponent.

Precizion dhe stabilitet i lartë: Nëpërmjet projektimit dhe prodhimit të saktë të kallëpit, derdhja me injeksion mund të arrijë saktësi dhe stabilitet të lartë në prodhimin e mbështjellësve të bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit, duke përmbushur kërkesat e madhësisë dhe formës së produktit.

Përzgjedhje e gjerë materialesh: Një shumëllojshmëri materialesh mund të zgjidhen për formimin me injeksion. Materialet e përshtatshme mund të zgjidhen sipas kërkesave të shtresës së bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit për të përmbushur kërkesat e veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen këllëfë filtri të filtrit të pastruesit të ujit me cilësi të lartë. Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vështirësive në hartimin e mykut, zgjedhjen e materialit dhe kontrollin e procesit për të siguruar cilësinë dhe performancën e shtresës së bërthamës së filtrit të pastruesit të ujit në shtëpi... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Strehimi i filtrit të ujit të mykut elektrik të plastikësStrehimi i filtrit të ujit të mykut elektrik të plastikës
04

Strehimi i filtrit të ujit të mykut elektrik të plastikës

2024-03-05

Vështirësitë e formimit të injektimit të guaskës së filtrit të ujit përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i mykut: Mbulesat e filtrave të ujit zakonisht kanë forma dhe struktura komplekse. Dizajni i kallëpit duhet të marrë parasysh të gjitha detajet dhe kërkesat funksionale të produktit për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e mykut. Veçanërisht për performancën e vulosjes dhe kërkesat e lidhjes së guaskës, duhet të projektohen struktura dhe aksesorë të përshtatshëm.

Zgjedhja e materialit: Predha e filtrit të ujit duhet të jetë prej materialesh me kërkesa të veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë, si ABS, PP, etj. Këto materiale kanë kërkesa më të larta për kallëpe dhe nevojiten probleme të tilla si papastërtitë dhe ndryshimet në ngjyra. për t'u shmangur.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Veçanërisht për kërkesat e madhësisë dhe formës së guaskës, parametrat e makinës së injektimit duhet të rregullohen për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit. Kontrolli i procesit të ftohjes është veçanërisht i rëndësishëm për trashësinë dhe strukturën e guaskës.

Përparësitë e formimit me injeksion përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme

Efikasitet i lartë i prodhimit: Formimi me injeksion mund të arrijë prodhimin në masë dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Një formim me injeksion mund të prodhojë disa strehë filtri uji në të njëjtën kohë, duke shkurtuar shumë ciklin e prodhimit.

Kosto më e ulët: Kostoja e prodhimit të kallëpeve të derdhjes me injeksion është relativisht e ulët. Një kallëp i bërë një herë mund të përdoret disa herë, gjë që zvogëlon koston e prodhimit të secilit komponent.

Precizion dhe stabilitet i lartë: Nëpërmjet projektimit dhe prodhimit të saktë të kallëpit, derdhja me injeksion mund të arrijë saktësi dhe stabilitet të lartë në prodhimin e strehëve të filtrave të ujit, duke përmbushur kërkesat e madhësisë dhe formës së produktit.

Përzgjedhje e gjerë materialesh: Një shumëllojshmëri materialesh mund të zgjidhen për formimin me injeksion. Materiali i përshtatshëm mund të zgjidhet sipas kërkesave të strehës së filtrit të ujit për të përmbushur kërkesat e veçanta si rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen kuti filtri uji me cilësi të lartë. Gjatë procesit të formimit me injeksion, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet vështirësive në hartimin e mykut, zgjedhjen e materialit dhe kontrollin e procesit për të siguruar cilësinë dhe performancën e strehës së filtrit të ujit... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Kallëp për rregullimin e pjesëve të rregullatorit plastik të enëve të kuzhinësKallëp për rregullimin e pjesëve të rregullatorit plastik të enëve të kuzhinës
05

Kallëp për rregullimin e pjesëve të rregullatorit plastik të enëve të kuzhinës

2024-03-05

Mbulesa e rregullimit të enëve të kuzhinës është një aksesor që përdoret për të rregulluar shkallën e hapjes dhe mbylljes dhe lehtësinë e përdorimit të enëve të kuzhinës. Ja çfarë duhet të dini për kallëpet e kapakut të rregullimit të pajisjes së kuzhinës dhe formimin me injeksion:

Dizajni i kallëpit: Sipas kërkesave të formës dhe madhësisë së mbulesës së rregullimit të enëve të kuzhinës, dizajnoni kallëpin përkatës të injektimit. Format zakonisht përbëhen nga një bërthamë myku dhe një zgavër myku. Format me një zgavër ose kallëpe me shumë zgavra mund të zgjidhen sipas kompleksitetit të produktit dhe nevojave të prodhimit.

Zgjedhja e materialit: Zgjidhni materialet e duhura të derdhjes me injeksion sipas kërkesave të produktit dhe mjedisit të përdorimit. Materialet e zakonshme përfshijnë polipropileni (PP), polietileni (PE), polivinilklorur (PVC), etj. Materialet duhet të jenë rezistente ndaj temperaturave të larta, konsumit dhe korrozionit kimik.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Sipas temperaturës së shkrirjes dhe rrjedhshmërisë së materialit, rregulloni parametrat e makinës së injektimit për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit.

Demoltimi dhe pas-përpunimi: Pas derdhjes me injeksion, produkti duhet të hiqet nga kallëpi. Produkti nxirret përmes mekanizmit të nxjerrjes së kallëpit ose pajisjeve të tjera të shkuljes. Më pas kryeni përpunimin pas, si heqja e gërvishtjeve, shkurtimi i skajeve, etj... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Pajisje elektrike me kallëp me injeksion për valvulën e daljes së kuzhinës dhe banjësPajisje elektrike me kallëp me injeksion për valvulën e daljes së kuzhinës dhe banjës
06

Pajisje elektrike me kallëp me injeksion për valvulën e daljes së kuzhinës dhe banjës

2024-03-05

Procesi i prodhimit të mykut dhe derdhjes me injeksion për aksesorët e valvulave të daljes së kuzhinës dhe banjës është si më poshtë:

Dizajni i kallëpit: Dizenjoni kallëpin përkatës të injektimit sipas kërkesave të formës dhe madhësisë së aksesorëve të valvulës së daljes. Format zakonisht përbëhen nga një bërthamë myku dhe një zgavër myku. Format me një zgavër ose kallëpe me shumë zgavra mund të zgjidhen sipas kompleksitetit të produktit dhe nevojave të prodhimit.

Zgjedhja e materialit: Zgjidhni materialet e duhura të derdhjes me injeksion sipas kërkesave të produktit dhe mjedisit të përdorimit. Materialet e zakonshme përfshijnë polipropilen (PP), polietileni (PE), polivinilklorur (PVC), etj. Materialet duhet të kenë veti të tilla si rezistenca ndaj korrozionit, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencë ndaj konsumit.

Kontrolli i procesit të formimit të injektimit: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohen. Sipas temperaturës së shkrirjes dhe rrjedhshmërisë së materialit, rregulloni parametrat e makinës së injektimit për të siguruar që materiali plastik të shkrihet plotësisht dhe të mbushet në kallëp.

Kontrolli i ftohjes: Pas derdhjes me injeksion, kërkohet një proces ftohjeje për të ngurtësuar materialin plastik. Duke kontrolluar sistemin e ftohjes së kallëpit dhe duke rregulluar kohën e ftohjes dhe temperaturën e ftohjes, sigurohet qëndrueshmëria dimensionale dhe cilësia e produktit.

Demoltimi dhe pas-përpunimi: Pas derdhjes me injeksion, produkti duhet të hiqet nga kallëpi. Produkti nxirret përmes mekanizmit të nxjerrjes së kallëpit ose pajisjeve të tjera të shkuljes. Më pas kryeni përpunimin e mëposhtëm, të tilla si heqja e gërvishtjeve, shkurtimi i skajeve, etj.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen aksesorë të valvulave të daljes së kuzhinës dhe banjës me cilësi të lartë. Rubineti: Rubineti është një pajisje për daljen e ujit që lidh tubat e ujit dhe lavamanet. Zakonisht përbëhet nga një bërthamë valvulash, një dorezë dhe një hundë. Rubinetat mund të kontrollojnë ndezjen/fikjen dhe shpejtësinë e rrjedhjes së rrjedhës së ujit. Llojet e zakonshme përfshijnë rubinet me një dorezë dhe me dy dorezë.

Lidhja e tubave të ujit: Lidhja e tubit të ujit përdoret për të lidhur rubinetat dhe tubacionet e ujit. Zakonisht ka dy lloje: nyje me fileto dhe lidhës të shpejtë. Lidhjet me fileto kërkojnë mjete për t'u shtrënguar, ndërsa bashkimet e shpejta mund të futen dhe hiqen drejtpërdrejt.

Bërryli i tubit të ujit: Bërryli i tubit të ujit përdoret për të ndryshuar drejtimin e rrjedhës së tubave të ujit, zakonisht me dy kënde 90 gradë dhe 45 gradë. Bërrylat e tubave të ujit mund të rregullohen dhe instalohen sipas nevojës.

Valvula e ujit: Valvula e ujit përdoret për të kontrolluar rrjedhën e ujit. Zakonisht ekzistojnë dy lloje: valvula manuale dhe valvula automatike. Valvulat manuale kërkojnë rrotullim manual ose shtytje dhe tërheqje për të kontrolluar rrjedhën e ujit, ndërsa valvulat automatike mund të kontrollojnë rrjedhën e ujit përmes sensorëve ose butonave.

Mbyllja e ujit: Mbyllja e ujit përdoret për të parandaluar kthimin e ujërave të zeza dhe përhapjen e aromave, dhe zakonisht instalohet nën lavaman. Mbyllja e ujit mund të pastrohet dhe zëvendësohet sipas nevojës... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Instrumentet e banesave Pajisje shtëpiake me injeksion Formulë inteligjente për zile dere për folenë dhe netatmoInstrumentet e banesave Pajisje shtëpiake me injeksion Formulë inteligjente për zile dere për folenë dhe netatmo
07

Instrumentet e banesave Pajisje shtëpiake me injeksion Formulë inteligjente për zile dere për folenë dhe netatmo

2024-03-05

Vështirësitë e formave inteligjente të ziles së derës të pajisjeve shtëpiake përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i pamjes: Si produkt shtëpiak, dizajni i pamjes së një zile dere inteligjente duhet të përputhet me estetikën e përdoruesit dhe stilin e shtëpisë, duke marrë parasysh funksionalitetin e produktit dhe lehtësinë e përdorimit.

Dizajni i madhësisë dhe strukturës: Format inteligjente të ziles së derës duhet të marrin parasysh madhësinë dhe strukturën e produktit për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë e kallëpit. Në të njëjtën kohë, duhet të merret parasysh edhe lehtësia e montimit dhe mirëmbajtjes së produktit.

Zgjedhja e materialit: Format inteligjente të ziles së derës duhet të përdorin materiale të qëndrueshme, rezistente ndaj konsumit dhe rezistente ndaj temperaturës së lartë për të siguruar cilësinë dhe jetën e shërbimit të produktit.

Dizajni i papërshkueshëm nga uji: Format inteligjente të ziles së derës duhet të marrin parasysh performancën e papërshkueshme nga uji të produktit për t'u përshtatur me mjedise të ndryshme dhe kushte klimatike.

Kontrolli i procesit të prodhimit të derdhjes me injeksion përfshin kryesisht aspektet e mëposhtme:

Kontrolli i temperaturës: Gjatë procesit të formimit të injektimit, temperatura e mykut dhe plastikës së shkrirë duhet të kontrollohet për të siguruar vetitë e shkrirjes dhe rrjedhës së plastikës.

Kontrolli i presionit: Gjatë procesit të formimit të injektimit, presioni i makinës së injektimit duhet të kontrollohet për të siguruar integritetin dhe qëndrueshmërinë e kallëpit të mbushjes plastike.

Kontrolli i shpejtësisë së injektimit: Gjatë procesit të formimit të injektimit, shpejtësia e injektimit të makinës së injektimit duhet të kontrollohet për të siguruar uniformitetin e procesit të mbushjes dhe ftohjes plastike.

Kontrolli i ftohjes: Gjatë procesit të formimit të injektimit, sistemi i ftohjes së mykut duhet të kontrollohet për të siguruar uniformitetin dhe stabilitetin e procesit të ftohjes dhe ngurtësimit të plastikës.

Kontrolli i nxjerrjes: Gjatë procesit të derdhjes me injeksion, veprimi i mekanizmit të nxjerrjes duhet të kontrollohet për të siguruar nxjerrjen dhe shkuljen e produktit të përfunduar.

Nëpërmjet dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe kontrollit të saktë të procesit të derdhjes me injeksion, mund të prodhohen produkte me zile inteligjente të pajisjeve shtëpiake me cilësi të lartë... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 ore.

Shiko Detail
Pajisje shtëpiake Kallëp për injektim plastik reflektorring Formim injeksioni me shirit udhëzues të lehtëPajisje shtëpiake Kallëp për injektim plastik reflektorring Formim injeksioni me shirit udhëzues të lehtë
08

Pajisje shtëpiake Kallëp për injektim plastik reflektorring Formim injeksioni me shirit udhëzues të lehtë

2024-03-05

Vështirësitë e kallëpeve me shirita reflektues të dritës së pajisjeve shtëpiake reflektohen kryesisht në aspektet e mëposhtme:

Kërkesa të larta për pamjen: Shiritat reflektues të dritës për pajisjet shtëpiake zakonisht kërkojnë shkëlqim të lartë dhe reflektim uniform të dritës. Prandaj, projektimi dhe prodhimi i kallëpeve duhet të marrin në konsideratë se si të arrihet një sipërfaqe myku me precizion të lartë për të siguruar që produkti i derdhur me injeksion të ketë reflektim të mirë. Efekti.

Struktura e kallëpit është komplekse: Shiritat reflektues të dritës për pajisjet shtëpiake zakonisht kanë kthesa dhe detaje të shumta. Dizajni dhe prodhimi i kallëpit duhet të marrin në konsideratë se si të realizohet struktura komplekse e mykut për të siguruar që produkti i derdhur me injeksion mund të përsërisë me saktësi formën e mykut.

Procesi i formimit me injeksion kërkon kërkesa të larta: Shiritat reflektues të dritës për pajisjet shtëpiake zakonisht bëhen nga materiale transparente ose të tejdukshme për derdhje me injeksion. Prandaj, procesi i derdhjes me injeksion duhet të kontrollojë parametra të tillë si temperatura, presioni dhe shpejtësia e injektimit për të siguruar që produkti i derdhur me injeksion të ketë veti të mira. transparenca dhe efektet e reflektimit të dritës.

Teknologjia e derdhjes me injeksion është një proces i zakonshëm për prodhimin e shiritave reflektues të dritës për pajisjet shtëpiake. Hapat kryesorë të tij përfshijnë:

Projektimi dhe prodhimi i kallëpeve: Projektoni dhe prodhoni kallëpe të përshtatshme për formimin me injeksion sipas kërkesave të formës dhe madhësisë së produktit. Forma zakonisht përbëhet nga një kallëp i sipërm dhe një myk i poshtëm. Ekziston një zgavër injektimi midis mykut të sipërm dhe mykut të poshtëm. Materiali plastik i shkrirë injektohet në zgavrën e injektimit përmes një makine formimi me injeksion.

Para-trajtimi i materialit plastik: ngrohja dhe shkrirja e grimcave plastike ose materialeve të grimcuara plastike në një gjendje të shkrirë që mund të derdhet me injeksion. Ngjyra dhe aditivë të tjerë mund të shtohen gjithashtu gjatë procesit të paratrajtimit për të përmbushur kërkesat e produktit.

Formimi me injeksion: Injektoni materialin plastik të shkrirë në zgavrën e derdhjes së injektimit përmes makinës së derdhjes me injeksion, më pas aplikoni një presion të caktuar për të mbushur të gjithë zgavrën e derdhjes me injeksion dhe mbajeni atë për një periudhë të caktuar kohe për të siguruar që materiali plastik të rrjedhë plotësisht dhe ftohet.

Ftohja dhe deformimi: Pas derdhjes me injeksion, produkti në kallëp duhet të ftohet për një periudhë kohe për ta lejuar atë të ngurtësohet dhe tkurret. Më pas kallëpi hapet dhe produkti i formuar nxirret nga kallëpi.

Pas-përpunimi: shkurtoni, pastroni dhe kontrolloni produktet e formuara për të siguruar cilësinë dhe kërkesat e pamjes së produkteve.

Teknologjia e derdhjes me injeksion luan një rol të rëndësishëm në prodhimin e shiritave të dritës reflektuese për pajisjet shtëpiake. Përmes dizajnit të arsyeshëm të kallëpit dhe procesit të optimizuar të formimit me injeksion, mund të prodhohen produkte me cilësi të lartë dhe pamje të mirë... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orë.

Shiko Detail
Etiketimi në kallëp Mold Kuti drekë e disponueshme kuti e ushqimit të shpejtë filxhan qumështi filxhan çaji njëpërdorimësh filxhan çajiEtiketimi në kallëp Mold Kuti drekë e disponueshme kuti e ushqimit të shpejtë filxhan qumështi filxhan çaji njëpërdorimësh filxhan çaji
01

Etiketimi në kallëp Mold Kuti drekë e disponueshme kuti e ushqimit të shpejtë filxhan qumështi filxhan çaji njëpërdorimësh filxhan çaji

2024-03-05

AnsixTech kishte shitur shumë kallëpe etiketimi në myk në mbarë botën, bashkëpunoi me sistemin e automatizimit të robotëve për të krijuar një sistem të avancuar integrimi.

Etiketimi në myk Karakteristikat e produktit të mykut:

* Krijimi i saktë i mykut, siguron aftësinë e etiketimit

* Zgjidhja e dizajnit të produktit, arrini aplikacionin e optimizuar të IML

* Zgjidhje me peshë të lehtë - ofroni klientëve sugjerime të optimizuara të dizajnit të produktit, për të arritur performancën më të mirë të prodhimit.

* Dizajni i pllakës së veshjes - për shqetësim afatgjatë, rregullimi i koncentricitetit më lehtë.

* Dizajni i zgavrës me qendër katrore/ Dizajni i zgavrës me qendër të rrumbullakët

Dizajni me shumë zgavra: 16cav, 8cav 6cav,4cav,2cav,1cav...etj.

Vështirësitë në prodhimin e kallëpeve të etiketimit në myk përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i strukturës së mykut: Format e etiketimit në kallëp duhet të marrin parasysh madhësinë dhe formën e etiketës, si dhe mënyrën e hapjes dhe mbylljes së kallëpit dhe paraqitjen e sistemit të injektimit. Struktura e kallëpit duhet të projektohet siç duhet për të siguruar që etiketa mund të përshtatet me saktësi në produkt dhe që formimi me injeksion mund të kryhet pa probleme.

Pozicionimi dhe fiksimi i etiketës: Forma e etiketimit në kallëp duhet të marrë në konsideratë pozicionimin dhe fiksimin e etiketës për të siguruar që etiketa mund të përshtatet me saktësi në produkt dhe nuk do të zhvendoset ose bjerë gjatë procesit të formimit me injeksion. Mënyra se si vendosen dhe fiksohen etiketat duhet të dizajnohet që të jetë e qëndrueshme dhe e besueshme pa ndërhyrë në procesin e formimit me injeksion.

Zgjedhja e materialit: Format e etiketimit në kallëp duhet të përdorin materiale me fortësi të lartë dhe rezistencë të lartë ndaj konsumit për t'i bërë ballë presionit të lartë dhe temperaturës së lartë gjatë procesit të formimit të injektimit. Në të njëjtën kohë, përçueshmëria termike e materialit gjithashtu duhet të merret në konsideratë për të siguruar që myku të mund të ftohet shpejt dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.

Kërkesat e saktësisë së përpunimit: Format e etiketimit në kallëp kanë kërkesa të larta për saktësi përpunimi, veçanërisht saktësinë e vrimave të pozicionimit të etiketës dhe vrimave të fiksimit, të cilat duhet të sigurojnë që etiketa të mund të pozicionohet dhe fiksohet me saktësi gjatë procesit të formimit me injeksion. Në të njëjtën kohë, saktësia dimensionale dhe saktësia e montimit të kallëpit duhet gjithashtu të merren parasysh për të siguruar hapjen dhe mbylljen e kallëpit dhe funksionimin normal të sistemit të injektimit.

Optimizimi i procesit të formimit të injektimit përfshin kryesisht aspektet e mëposhtme:

Optimizimi i parametrave të derdhjes me injeksion: Duke rregulluar shpejtësinë e injektimit, presionin e injektimit, kohën e mbajtjes dhe parametrat e tjerë të makinës së derdhur me injeksion, mund të merret efekti më i mirë i derdhjes me injeksion. Sidomos gjatë procesit të etiketimit në myk, shpejtësia e injektimit dhe presioni i injektimit duhet të kontrollohen për të parandaluar zhvendosjen ose rënien e etiketës.

Optimizimi i sistemit të ftohjes: Duke projektuar një sistem të arsyeshëm ftohjeje, shpejtësia e ftohjes së mykut mund të përshpejtohet dhe cikli i derdhjes me injeksion mund të shkurtohet. Veçanërisht gjatë procesit të etiketimit në kallëp, duhet të merret parasysh metoda e fiksimit të etiketës dhe përçueshmëria termike e materialit për të siguruar që etiketa të mund të fiksohet shpejt në produkt pa shkaktuar stres termik ose deformim.

Kontrolli i temperaturës së mykut: Duke kontrolluar temperaturën e mykut, është e mundur të sigurohet që materiali plastik mund të mbajë një gjendje të përshtatshme të shkrirë gjatë procesit të formimit të injektimit dhe mund të mbushë plotësisht zgavrën e mykut. Sidomos gjatë procesit të etiketimit në myk, uniformiteti i shpërndarjes së temperaturës së mykut duhet të kontrollohet për të shmangur stresin termik dhe deformimin.

Trajtimi i sipërfaqes së mykut: Lustrim, spërkatje dhe trajtime të tjera kryhen në sipërfaqen e mykut për të përmirësuar përfundimin e sipërfaqes dhe rezistencën ndaj konsumit të mykut dhe për të zvogëluar fërkimin dhe konsumimin e materialeve plastike gjatë procesit të derdhjes me injeksion.

Nëpërmjet masave të optimizimit të mësipërm, cilësia e prodhimit dhe efekti i derdhjes me injeksion të kallëpit të etiketimit në kallëp mund të përmirësohet, shkalla e defektit mund të reduktohet dhe efikasiteti i prodhimit mund të përmirësohet ... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Kallëp me mur të hollë Kuti drekë kuti njëpërdorimshme për ushqim të shpejtë filxhan çaji qumësht filxhan çaji njëpërdorimshëm filxhan kafejeKallëp me mur të hollë Kuti drekë kuti njëpërdorimshme për ushqim të shpejtë filxhan çaji qumësht filxhan çaji njëpërdorimshëm filxhan kafeje
02

Kallëp me mur të hollë Kuti drekë kuti njëpërdorimshme për ushqim të shpejtë filxhan çaji qumësht filxhan çaji njëpërdorimshëm filxhan kafeje

2024-03-05

* Zgjidhje me peshë të lehtë - ofroni klientëve sugjerime të optimizuara të dizajnit të produktit, për të arritur performancën më të mirë të prodhimit.

* Dizajni i komponentëve të pirgut të këmbyeshëm - 80% e pjesëve janë në gjendje të zëvendësohen në makinën e derdhur me injeksion, për të zvogëluar humbjen e kohës.

* Dizajni i pllakës së veshjes - për shqetësim afatgjatë, rregullimi i koncentricitetit më lehtë.

* Dizajni i zgavrës me qendër katrore/ Dizajni i zgavrës me qendër të rrumbullakët

Dizajni me shumë zgavra: 16cav, 8cav 6cav,4cav,2cav,1cav...etj.

Vështirësitë në prodhimin e kallëpeve të kutive të ushqimit të shpejtë me mure të hollë përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i strukturës së mykut: Format me mure të hollë duhet të marrin parasysh formën dhe madhësinë e kutisë së ushqimit të shpejtë, si dhe mënyrën e hapjes dhe mbylljes së kallëpit dhe paraqitjen e sistemit të injektimit. Meqenëse trashësia e murit të kutisë së ushqimit të shpejtë është e hollë, struktura e kallëpit duhet të projektohet që të jetë më e fortë dhe më e qëndrueshme për të siguruar që myku nuk do të deformohet ose prishet gjatë procesit të formimit me injeksion.

Zgjedhja e materialit: Format me mure të hollë duhet të përdorin materiale me fortësi të lartë dhe rezistencë të lartë ndaj konsumit për t'i rezistuar presionit të lartë dhe temperaturës së lartë gjatë procesit të derdhjes me injeksion. Në të njëjtën kohë, përçueshmëria termike e materialit gjithashtu duhet të merret në konsideratë për të siguruar që myku të mund të ftohet shpejt dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.

Kërkesat e saktësisë së përpunimit: Format me mure të hollë kërkojnë saktësi të lartë të përpunimit, veçanërisht përfundimi i sipërfaqes dhe rrafshimi i zgavrës së mykut, të cilat duhet të sigurojnë që të mos ndodhin defekte ose të meta gjatë procesit të formimit me injeksion. Në të njëjtën kohë, saktësia dimensionale dhe saktësia e montimit të kallëpit duhet gjithashtu të merren parasysh për të siguruar hapjen dhe mbylljen e kallëpit dhe funksionimin normal të sistemit të injektimit.

Optimizimi i procesit të formimit të injektimit përfshin kryesisht aspektet e mëposhtme:

Optimizimi i parametrave të derdhjes me injeksion: Duke rregulluar shpejtësinë e injektimit, presionin e injektimit, kohën e mbajtjes dhe parametrat e tjerë të makinës së derdhur me injeksion, mund të merret efekti më i mirë i derdhjes me injeksion. Veçanërisht në procesin e formimit të injektimit me mur të hollë, shpejtësia e injektimit dhe presioni i injektimit duhet të kontrollohen për të shmangur defektet dhe papërsosmëritë.

Optimizimi i sistemit të ftohjes: Duke projektuar një sistem të arsyeshëm ftohjeje, shpejtësia e ftohjes së mykut mund të përshpejtohet dhe cikli i derdhjes me injeksion mund të shkurtohet. Veçanërisht në procesin e derdhjes me injeksion me mur të hollë, është e nevojshme të merret parasysh se trashësia e murit të kutisë së ushqimit të shpejtë është e hollë dhe shpejtësia e ftohjes duhet të jetë më e shpejtë për të shmangur stresin termik dhe deformimin.

Kontrolli i temperaturës së mykut: Duke kontrolluar temperaturën e mykut, është e mundur të sigurohet që materiali plastik mund të mbajë një gjendje të përshtatshme të shkrirë gjatë procesit të formimit të injektimit dhe mund të mbushë plotësisht zgavrën e mykut. Veçanërisht në procesin e derdhjes me injeksion me mur të hollë, uniformiteti i shpërndarjes së temperaturës së mykut duhet të kontrollohet për të shmangur stresin termik dhe deformimin.

Trajtimi i sipërfaqes së mykut: Lustrim, spërkatje dhe trajtime të tjera kryhen në sipërfaqen e mykut për të përmirësuar përfundimin e sipërfaqes dhe rezistencën ndaj konsumit të mykut dhe për të zvogëluar fërkimin dhe konsumimin e materialeve plastike gjatë procesit të derdhjes me injeksion.

Nëpërmjet masave të optimizimit të mësipërm, cilësia e prodhimit dhe efekti i derdhjes me injeksion të kallëpeve të kutive të ushqimit të shpejtë me mure të hollë mund të përmirësohet, shkalla e defektit mund të reduktohet dhe efikasiteti i prodhimit mund të përmirësohet... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
PET Preform për Shishe Pastruese KozmetikePET Preform për Shishe Pastruese Kozmetike
03

PET Preform për Shishe Pastruese Kozmetike

2024-03-05

Parametrat e preformave PET për shishet e larjes kozmetike mund të ndryshojnë në bazë të nevojave dhe aplikimeve specifike të produktit. Më poshtë janë parametrat e disa paraformave të zakonshme të shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik:

Kapaciteti: Kapaciteti i paraformave të shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik mund të përcaktohet sipas kërkesave të përdorimit dhe paketimit të produktit. Kapacitetet e zakonshme përfshijnë 100ml, 200ml, 300ml, etj

Madhësia e grykës së shisheve: Madhësia e grykës së shisheve të paraformave të shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik zakonisht përcaktohet sipas specifikimeve të kapakut të shishes. Madhësitë e zakonshme të grykës së shisheve përfshijnë 24 mm, 28 mm, 32 mm, etj

Forma e shisheve: Forma e paraformës së shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik mund të dizajnohet sipas metodës së përdorimit dhe kërkesave për pamjen e produktit. Format e zakonshme përfshijnë cilindrike, katrore, ovale, etj.

Trashësia e murit: Trashësia e murit të preformave të shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik zakonisht përcaktohet bazuar në kapacitetin dhe kërkesat e përdorimit. Gama e zakonshme e trashësisë së murit është 0,2 mm deri në 0,6 mm.

Transparenca: Preformat PET për shishet e pastrimit kozmetik zakonisht duhet të kenë transparencë të mirë për të treguar ngjyrën dhe cilësinë e produktit.

Rezistenca kimike: Paraformat e shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik duhet të kenë rezistencë të mirë kimike për të parandaluar korrozionin dhe përkeqësimin e materialit të shisheve nga kozmetika.

Dizajni i trupit të shisheve: Dizajni i trupit të shisheve të preformave të shisheve PET për shishet e pastrimit kozmetik mund të përcaktohet sipas karakteristikave të produktit dhe kërkesës së tregut, duke përfshirë strukturën e trupit të shishes, zonën e montimit të etiketës, etj...ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Preform PET për shishe pijeshPreform PET për shishe pijesh
04

Preform PET për shishe pijesh

2024-03-05

Parametrat e shisheve të pijeve PET mund të ndryshojnë në bazë të nevojave dhe aplikacioneve specifike.

Kapaciteti: Kapaciteti i shisheve të pijeve të paraformuara PET mund të përcaktohet sipas kërkesës. Kapacitetet e zakonshme përfshijnë 250ml, 500ml, 1L, 1.5L, etj.

Madhësia e grykës së shisheve: Madhësia e grykës së shisheve të shisheve të pijeve të paraformës PET përcaktohet zakonisht sipas specifikimeve të kapakut të shishes. Madhësitë e zakonshme të grykës së shisheve përfshijnë 28 mm, 30 mm, 38 mm, etj.

Forma e shishes: Forma e shishes së pijeve të paraformës PET mund të dizajnohet sipas nevojave. Format e zakonshme përfshijnë cilindrike, katrore, ovale, etj.

Trashësia e murit: Trashësia e murit të shisheve të pijeve të paraformës PET zakonisht përcaktohet sipas kapacitetit dhe kërkesave të përdorimit. Gama e zakonshme e trashësisë së murit është 0,2 mm deri në 0,8 mm.

Transparenca: Shishet e pijeve të paraformuara PET zakonisht kanë transparencë të mirë për të treguar ngjyrën dhe cilësinë e pijeve.

Rezistenca ndaj presionit: Shishet e pijeve të paraformuara PET duhet të kenë rezistencë të caktuar presioni për të përballuar presionin e pijeve dhe për të ruajtur formën e shishes.

Rezistenca kimike: Shishet e pijeve të paraformuara PET duhet të kenë rezistencë të mirë kimike për të parandaluar që pijet të gërryejnë dhe të përkeqësojnë materialin e shisheve.

Duhet të theksohet se parametrat e mësipërm janë vetëm për referencë të përgjithshme, dhe parametrat aktualë të shisheve të pijeve të paraformuara PET mund të rregullohen sipas kërkesave specifike të produktit dhe proceseve të prodhimit...ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
72 zgavër shishe PET tub myku paraformë myku shishe pijesh paketim ushqimor kalibër standard 30 kalibër jo standard72 zgavër shishe PET tub myku paraformë myku shishe pijesh paketim ushqimor kalibër standard 30 kalibër jo standard
05

72 zgavër shishe PET tub myku paraformë myku shishe pijesh paketim ushqimor kalibër standard 30 kalibër jo standard

2024-03-05

Karakteristikat e produktit:

Dizajni me shumë zgavra: 72 cav

Koncentriciteti i garantuar i trashësisë së murit të paraformës: ±0,075 mm (L=100 mm)

Dizajni i optimizuar i paraformës siguron sukses dinamik të fryrjes së shisheve

Vështirësitë e kallëpit të paraformës së shisheve PET me 72 zgavra përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i kallëpit: Formulari i paraformës PET me 72 zgavra duhet të marrë parasysh paraqitjen dhe rregullimin e 72 zgavrave për të siguruar që kanalet e rrjedhës dhe sistemet e ftohjes të secilës zgavër të shpërndahen në mënyrë të barabartë për të siguruar qëndrueshmërinë e temperaturës dhe rrjedhshmërisë gjatë formimit me injeksion. procesi. .

Zgjedhja e materialit: Materiali PET ka një pikë të lartë shkrirjeje dhe shkallë të tkurrjes termike, dhe ka kërkesa më të larta për materialet e mykut. Materialet e mykut duhet të kenë rezistencë të mirë ndaj konsumit, rezistencë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri termike për të siguruar jetën e shërbimit të mykut dhe cilësinë e derdhjes me injeksion.

Kontrolli i procesit të formimit me injeksion: Procesi i formimit me injeksion të kallëpit të paraformës PET me 72 zgavra kërkon kontroll të saktë të parametrave si temperatura, presioni dhe shpejtësia për të siguruar qëndrueshmërinë e madhësisë dhe cilësisë së paraformave të injektuara në secilën zgavër. Në të njëjtën kohë, duhet t'i kushtohet vëmendje edhe parandalimit të vrimave të tkurrjes, deformimeve dhe defekteve të tjera në preforma

Përparësitë e formimit të injektimit:

Efikasitet i lartë i prodhimit: Kallëpi i paraformës së shisheve PET me 72 zgavra mund të injektojë 72 paraforma shishe në të njëjtën kohë. Krahasuar me kallëpet me zgavër të ulët, kallëpet me 72 zgavra mund të prodhojnë më shumë produkte në të njëjtën kohë, duke përmirësuar efikasitetin e prodhimit.

Cilësi e qëndrueshme e produktit: Saktësia e projektimit dhe prodhimit të kallëpit të paraformës së shisheve PET me 72 zgavra është e lartë, gjë që mund të sigurojë konsistencën e madhësisë dhe cilësisë së paraformave të shisheve të injektuara në secilën zgavër. Në të njëjtën kohë, konsistenca e temperaturës dhe rrjedhshmërisë gjatë procesit të formimit të injektimit mund të kontrollohet më mirë, duke zvogëluar shkallën e defektit të produktit.

Kursimi i kostos: Formulari i paraformës PET me 72 zgavra ka efikasitet të lartë prodhimi dhe mund të zvogëlojë kostot e punës dhe përdorimit të pajisjeve. Në të njëjtën kohë, për shkak të cilësisë së qëndrueshme të produktit, shkalla e skrapit zvogëlohet dhe kostoja e prodhimit zvogëlohet.

Mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë: Formimi me injeksion është një metodë prodhimi relativisht miqësore me mjedisin. Nëpërmjet përdorimit të kallëpeve të paraformës PET me 72 zgavra, konsumi i lëndëve të para dhe gjenerimi i mbetjeve mund të reduktohet, duke arritur efektin e kursimit të energjisë dhe reduktimit të emetimeve... ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
96 shishe me zgavër, valvul gjilpërë embrioni myk, vulë ajri, shishe uji, shishe me ujë mineral, shishe paketimi për pije96 shishe me zgavër, valvul gjilpërë embrioni myk, vulë ajri, shishe uji, shishe me ujë mineral, shishe paketimi për pije
06

96 shishe me zgavër, valvul gjilpërë embrioni myk, vulë ajri, shishe uji, shishe me ujë mineral, shishe paketimi për pije

2024-03-05

Karakteristikat e produktit:

Dizajni me shumë zgavra: 96 cav

Koncentriciteti i garantuar i trashësisë së murit të paraformës: ±0,075 mm (L=100 mm)

Dizajni i optimizuar i paraformës siguron sukses dinamik të fryrjes së shisheve

Vështirësitë e mykut të paraformës së shisheve PET me 96 zgavra përfshijnë kryesisht aspektet e mëposhtme:

Dizajni i kallëpit: Formulari i paraformës së shisheve PET me 96 zgavra duhet të marrë parasysh paraqitjen dhe rregullimin e 96 zgavrave për të siguruar që kanalet e rrjedhës dhe sistemet e ftohjes së secilës zgavër të shpërndahen në mënyrë të barabartë për të siguruar qëndrueshmërinë e temperaturës dhe rrjedhshmërisë gjatë injektimit. procesi i derdhjes. .

Zgjedhja e materialit: Materiali PET ka një pikë të lartë shkrirjeje dhe shkallë të tkurrjes termike, dhe ka kërkesa më të larta për materialet e mykut. Materialet e mykut duhet të kenë rezistencë të mirë ndaj konsumit, rezistencë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri termike për të siguruar jetën e shërbimit të mykut dhe cilësinë e derdhjes me injeksion.

Kontrolli i procesit të formimit me injeksion: Procesi i formimit me injeksion të kallëpit të paraformës PET me 96 zgavra kërkon kontroll të saktë të parametrave si temperatura, presioni dhe shpejtësia për të siguruar qëndrueshmërinë e madhësisë dhe cilësisë së paraformave të injektuara në secilën zgavër. Në të njëjtën kohë, vëmendje duhet t'i kushtohet edhe parandalimit të vrimave të tkurrjes, deformimeve dhe defekteve të tjera në preforma.

Përparësitë e formimit të injektimit:

Efikasitet i lartë i prodhimit: Kallëpi i paraformës së shisheve PET me 96 zgavra mund të injektojë paraformat e shisheve 96 në të njëjtën kohë, gjë që përmirëson shumë efikasitetin e prodhimit. Krahasuar me kallëpet me zgavra më të ulëta, kallëpet me kavitete 96 mund të prodhojnë më shumë produkte në të njëjtën kohë.

Cilësi e qëndrueshme e produktit: Saktësia e projektimit dhe prodhimit të kallëpit të paraformës së shisheve PET me 96 zgavra është e lartë, gjë që mund të sigurojë qëndrueshmërinë e madhësisë dhe cilësisë së paraformave të shisheve të injektuara në secilën zgavër. Në të njëjtën kohë, konsistenca e temperaturës dhe rrjedhshmërisë gjatë procesit të formimit të injektimit mund të kontrollohet më mirë, duke zvogëluar shkallën e defektit të produktit

Kursime në kosto: Formulari i paraformës PET me 96 zgavra ka efikasitet të lartë prodhimi dhe mund të zvogëlojë kostot e punës dhe pajisjeve. Në të njëjtën kohë, për shkak të cilësisë së qëndrueshme të produktit, shkalla e skrapit zvogëlohet dhe kostoja e prodhimit zvogëlohet.

Mbrojtja e mjedisit dhe kursimi i energjisë: Formimi me injeksion është një metodë prodhimi relativisht miqësore me mjedisin. Nëpërmjet përdorimit të kallëpeve të paraformës PET me 96 zgavra, konsumi i lëndëve të para dhe gjenerimi i mbetjeve mund të reduktohet, duke arritur efektin e kursimit të energjisë dhe reduktimit të emetimeve.

.. ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Seritë kompakte Shimmer & BlushSeritë kompakte Shimmer & Blush
07

Seritë kompakte Shimmer & Blush

2024-03-05

Seria Pearlescent Blush Powder Box është një produkt kozmetik i zakonshëm që përdoret për t'i shtuar shkëlqim dhe dimension natyral faqeve. Më poshtë është një hyrje në mjeshtërinë dhe materialet e Serisë Pearlescent Blush Powder Box:

Numri: CT-S001-A

Dimensioni: 59.97*44.83*12.03mm

Pusi i panës: 50,01*16,99*3,81 mm

Kapaciteti: 2.2 g

Sipërfaqja e printueshme: 57,97*42,83 mm

Mjeshtëri:

Procesi i formimit të injektimit: Procesi i zakonshëm për prodhimin e kutive të pluhurit të skuqjes me perla është procesi i derdhjes me injeksion. Predha e jashtme dhe pjesa e brendshme e kutisë krijohen duke injektuar plastikë të shkrirë në një kallëp, i cili më pas ftohet dhe ngurtësohet.

Procesi i spërkatjes: Për të rritur pamjen e kutisë, procesi i spërkatjes mund të përdoret për të aplikuar ngjyra, modele ose efekte speciale në sipërfaqen e kutisë, të tilla si tekstura me shkëlqim, mat ose metalike.

Procesi i printimit: Logoja e markës, informacioni i produktit dhe modelet në kuti mund të shtohen përmes procesit të printimit. Proceset e zakonshme të printimit përfshijnë printimin në ekran, printimin e transferimit të nxehtësisë dhe stampimin e nxehtë.

Materiali:

Plastika: Kutitë e zakonshme të pluhurit të skuqjes me perla janë bërë prej plastike, të tilla si polipropileni (PP), polietileni (PE) ose polistireni (PS). Materialet plastike janë të lehta, të qëndrueshme, të papërshkueshme nga uji dhe të lehtë për t'u përpunuar.

Metal: Disa kuti pluhuri për skuqje perlash të nivelit të lartë janë prej metali, si aliazh alumini ose çelik inox. Materialet metalike janë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe të riciklueshme.

Materiale të tjera: Përveç plastikës dhe metalit, ka edhe disa kuti pudër skuqjeje margaritarësh të bëra nga materiale të tjera, si kartoni, druri ose qelqi. Këto materiale shpesh përdoren për dizajne të veçanta ose produkte të nivelit të lartë.

Kur zgjidhni mjeshtërinë dhe materialet e kutisë së pluhurit të skuqjes margaritar, duhet të keni parasysh pozicionimin e produktit, imazhin e markës, veçoritë e produktit dhe nevojat e konsumatorit. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që materialet e përzgjedhura të përputhen me standardet dhe rregulloret përkatëse të sigurisë për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e produktit...ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Seri kompakte me pluhur shtypiSeri kompakte me pluhur shtypi
08

Seri kompakte me pluhur shtypi

2024-03-05

Zgjedhja e mjeshtërisë dhe e materialit të kutive kozmetike me pluhur të shtypur janë shumë të rëndësishme për cilësinë dhe pamjen e produktit. Më poshtë është një hyrje në teknologjinë dhe materialet e kutive kozmetike me pluhur të shtypur:

Numri: CT-R001

Dimensioni: ø74.70*17.45mm

Pusi pan: ø59.40*7.07 mm

Kapaciteti: 16.2g

Zona e printueshme: ø60.3 mm

Mjeshtëri:

Procesi i formimit të injektimit: Procesi i zakonshëm për prodhimin e kutive kompakte të pluhurit të shtypur kozmetik është procesi i derdhjes me injeksion. Predha e jashtme dhe pjesa e brendshme e kutisë krijohen duke injektuar plastikë të shkrirë në një kallëp, i cili më pas ftohet dhe ngurtësohet.

Procesi i spërkatjes: Për të rritur pamjen e kutisë, procesi i spërkatjes mund të përdoret për të aplikuar ngjyra, modele ose efekte speciale në sipërfaqen e kutisë, të tilla si tekstura me shkëlqim, mat ose metalike.

Procesi i printimit: Logoja e markës, informacioni i produktit dhe modelet në kuti mund të shtohen përmes procesit të printimit. Proceset e zakonshme të printimit përfshijnë printimin në ekran, printimin e transferimit të nxehtësisë dhe stampimin e nxehtë.

Materiali

Plastika: Kutitë e zakonshme të pluhurit të presuar kozmetikë janë bërë prej plastike, të tilla si polipropileni (PP), polietileni (PE) ose polistireni (PS). Materialet plastike janë të lehta, të qëndrueshme, të papërshkueshme nga uji dhe të lehtë për t'u përpunuar.

Metal: Disa kuti pluhuri të presuar kozmetike të nivelit të lartë janë prej metali, si aliazh alumini ose çelik inox. Materialet metalike janë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe të riciklueshme

Materiale të tjera: Përveç plastikës dhe metalit, ka edhe disa kuti kozmetike pluhuri të presuar të bëra nga materiale të tjera, si kartoni, druri ose qelqi. Këto materiale shpesh përdoren për dizajne të veçanta ose produkte të nivelit të lartë.

Kur zgjidhni teknologjinë dhe materialet e kutive kozmetike me pluhur të shtypur, duhet të merrni parasysh pozicionimin e produktit, imazhin e markës, veçoritë e produktit dhe nevojat e konsumatorit. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që materialet e përzgjedhura të jenë në përputhje me standardet dhe rregulloret përkatëse të sigurisë për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e produktit.

..ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Pjesë natyrale të shikimit Përpunimi CNC Përpunim me precizion CNC me 5 boshte Pllakë polieterieterketoni shufra antistatike për shikimin torno CNCPjesë natyrale të shikimit Përpunimi CNC Përpunim me precizion CNC me 5 boshte Pllakë polieterieterketoni shufra antistatike për shikimin torno CNC
01

Pjesë natyrale të shikimit Përpunimi CNC Përpunim me precizion CNC me 5 boshte Pllakë polieterieterketoni shufra antistatike për shikimin torno CNC

2024-03-06

Pjesët PEEK (polietererketone) ofrojnë përparësitë e mëposhtme në përpunim:

Përpunueshmëria: PEEK ka përpunueshmëri të mirë dhe mund të përpunohet duke prerë, shpuar, bluar, torturuar, etj. Performanca e tij e përpunimit është e qëndrueshme dhe nuk është e prirur ndaj problemeve të tilla si konsumimi i veglave dhe vrazhdësia e lartë e sipërfaqes.

Rezistenca ndaj nxehtësisë: PEEK ka rezistencë të shkëlqyer ndaj temperaturës së lartë dhe mund të mbajë performancë të qëndrueshme në mjedise me temperaturë të lartë. Kjo i bën komponentët PEEK të favorshëm në aplikime me temperaturë të lartë si hapësira ajrore, motorët e automobilave dhe më shumë.

Rezistenca kimike: PEEK ka rezistencë të shkëlqyer kimike dhe mund t'i rezistojë erozionit të kimikateve të tilla si acidet, alkalet dhe tretësit. Kjo bën që komponentët PEEK të përdoren gjerësisht në fusha të tilla si industria kimike dhe pajisjet mjekësore.

Rezistenca ndaj konsumit: PEEK ka rezistencë të shkëlqyer ndaj konsumit dhe mund të përdoret për një kohë të gjatë në një mjedis me fërkim të lartë pa u veshur lehtë. Kjo i bën pjesët PEEK të dobishme në aplikimet që kërkojnë rezistencë ndaj konsumit, si p.sh. mjetet lëvizëse të automobilave, vulat mekanike, etj.

Për sa i përket teknologjisë së aplikimit, teknologjitë e mëposhtme mund të përdoren për përpunimin e komponentëve PEEK:

Përpunimi i prerjes: Duke përdorur mjete prerëse për të kryer prerje, bluarje, shpim dhe përpunime të tjera në PEEK, mund të merret forma dhe madhësia e kërkuar.

Përpunimi termoformues: PEEK ka stabilitet të mirë termik dhe mund të prodhojë pjesë me forma komplekse përmes përpunimit termoformues. Termoformimi mund të përdorë metoda të tilla si formimi me presion të nxehtë dhe derdhja me goditje të nxehtë.

Teknologjia e printimit 3D: Materialet PEEK gjithashtu mund të përpunohen përmes teknologjisë së printimit 3D. Kjo teknologji mundëson prodhimin e komponentëve me forma komplekse dhe mund të personalizohen sipas nevojës.

Shiko Detail
Inverter shishe me paraformë të personalizuar vetë-lubrifikues 180 gradë me rrokullisje plastike mund të inverterojë ri të integruar UPE kanaçe me material polimer inverter Flipper shisheInverter shishe me paraformë të personalizuar vetë-lubrifikues 180 gradë me rrokullisje plastike mund të inverterojë ri të integruar UPE kanaçe me material polimer inverter Flipper shishe
02

Inverter shishe me paraformë të personalizuar vetë-lubrifikues 180 gradë me rrokullisje plastike mund të inverterojë ri të integruar UPE kanaçe me material polimer inverter Flipper shishe

2024-03-06

Materiali polimer UPE (polietileni) ka disa avantazhe në fushat e përpunimit dhe aplikimit të rrotulluesve të shisheve.

Përsa i përket përpunimit, materialet polimer UPE kanë përpunueshmëri të mirë dhe mund të përpunohen me prerje, shpim, bluarje etj. Performanca e përpunimit të tij është e qëndrueshme dhe nuk është e prirur ndaj problemeve si konsumimi i veglave dhe vrazhdësia e lartë e sipërfaqes. Përveç kësaj, materialet UPE gjithashtu mund të termoformohen për t'u përshtatur me nevojat e rrotulluesve të shisheve të formave dhe madhësive të ndryshme.

Për sa i përket fushave të aplikimit, rezistenca ndaj konsumit, rezistenca ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë të materialeve polimer UPE e bëjnë atë një zgjedhje ideale për rrotulluesit e shisheve. Mund të përdoret për një kohë të gjatë në mjedise të vështira pune pa qenë e lehtë për t'u veshur, dhe në të njëjtën kohë ka rezistencë të mirë korrozioni ndaj kimikateve të tilla si acidet, alkalet dhe vajrat. Përveç kësaj, materialet UPE gjithashtu kanë rezistencë të lartë ndaj temperaturës dhe mund të mbajnë performancë të qëndrueshme në mjedise me temperaturë të lartë.

Fushat e aplikimit të materialeve polimer UPE përfshijnë, por nuk kufizohen në aspektet e mëposhtme:

Industria e ushqimit dhe pijeve: Materialet UPE mund të përdoren në prodhimin e rrotulluesve të shisheve për operacionet e kthimit të shisheve në linjat e prodhimit të pijeve në shishe. Rezistenca ndaj konsumit dhe korrozionit e bën atë të përshtatshëm për operacionet e rrotullimit të shisheve me frekuencë të lartë.

Industria farmaceutike: Materialet UPE mund të përdoren në prodhimin e invertorëve të shisheve në industrinë farmaceutike për t'i kthyer shishet me kokë poshtë për të lehtësuar mbushjen dhe paketimin e ilaçeve. Rezistenca e tij ndaj korrozionit dhe rezistenca ndaj temperaturës së lartë e bëjnë atë të përshtatshëm për kërkesat kërkuese të industrisë farmaceutike.

Industria e kozmetikës dhe produkteve të kujdesit personal: Materialet UPE mund të përdoren në prodhimin e rrotulluesve të shisheve në linjat e prodhimit të kozmetikës dhe produkteve të kujdesit personal. Rezistenca ndaj konsumit dhe korrozionit e bën atë të përshtatshëm për operacionet e rrotullimit të shisheve me frekuencë të lartë.

Shiko Detail
Pajisja mekanike e rrotullës universale vetëlubrifikuese Rroka MCPajisja mekanike e rrotullës universale vetëlubrifikuese Rroka MC
03

Pajisja mekanike e rrotullës universale vetëlubrifikuese Rroka MC

2024-03-06

Rrotullat e pajisjeve mekanike kanë përparësitë e mëposhtme:

Forca transmetuese: rrotullat mund të transmetojnë forcë përmes litarëve, rripave, etj., për të arritur ngritjen, tërheqjen ose transmetimin e objekteve.

Zvogëloni fërkimin: rrotullat mund të zvogëlojnë fërkimin e objekteve gjatë lëvizjes, të zvogëlojnë humbjen e energjisë dhe të përmirësojnë efikasitetin.

Rregulloni drejtimin e forcës: rrotulla mund të ndryshojë drejtimin e forcës në mënyrë që forca të mund të ushtrohet në drejtime të ndryshme.

Ndarja e ngarkesës: rrotulla mund të shpërndajë ngarkesën në rrotulla të shumta, duke zvogëluar ngarkesën në një rrotull të vetme dhe duke rritur jetën e shërbimit të rrotullës.

Rregulloni shpejtësinë: Duke ndryshuar diametrin ose numrin e rrotullave, shpejtësia e objektit mund të rregullohet.

Rrotullat e pajisjeve mekanike kanë një gamë të gjerë aplikimesh. Fushat e zakonshme të aplikimit përfshijnë:

Pajisjet ngritëse: rrotullat përdoren shpesh në sistemet e litarit në pajisjet ngritëse, si vinça, vinça, etj., për të ngritur dhe pezulluar objekte të rënda.

Pajisjet e transportit: rrotullat përdoren shpesh në pajisjet e transportit si rripat transportues dhe rrotullat për të transferuar objekte dhe për të përmirësuar efikasitetin e transportit.

Transmetimi mekanik: rrotullat përdoren shpesh në sistemet mekanike të transmetimit, të tilla si transmetimi i rripit, transmetimi i zinxhirit, etj., për të transmetuar fuqinë dhe rrotullimin.

Sistemet e dyerve dhe dritareve: rrotullat shpesh përdoren si shina rrëshqitëse në sistemet e dyerve dhe dritareve për të hapur dhe mbyllur dyert dhe dritaret.

Pajisjet sportive: rrotullat përdoren shpesh si sisteme tensioni në pajisjet sportive, si pajisje fitnesi, pajisje sportive, etj., për të rregulluar rezistencën dhe drejtimin e lëvizjes.

Shiko Detail
Pajisjet e automatizimit të personalizuara të transmisionit të marsheve të yllit, rrota ylli PA66 Rrota plastike PA66 yllPajisjet e automatizimit të personalizuara të transmisionit të marsheve të yllit, rrota ylli PA66 Rrota plastike PA66 yll
04

Pajisjet e automatizimit të personalizuara të transmisionit të marsheve të yllit, rrota ylli PA66 Rrota plastike PA66 yll

2024-03-06

Ingranazhet e yllit të najlonit janë një pajisje ylli e bërë nga materiali najloni me përparësitë dhe fushat e mëposhtme të aplikimit:

Avantazhi:

Rezistenca ndaj konsumit: Ingranazhet me yje najloni kanë rezistencë të mirë ndaj konsumit dhe mund të përdoren për një kohë të gjatë në mjedise fërkimi dhe konsumimi, duke reduktuar konsumin dhe dëmtimin e ingranazheve.

Vetë-lubrifikues: Ingranazhet me yje najloni kanë veti të mira vetëlubrifikuese, të cilat mund të reduktojnë fërkimin dhe konsumin dhe të përmirësojnë efikasitetin e funksionimit dhe jetëgjatësinë e ingranazheve.

Rezistenca ndaj korrozionit: Ingranazhet me yje najloni kanë rezistencë të mirë korrozioni ndaj një sërë substancash kimike dhe mund të përdoren në media korrozive për të zgjatur jetën e shërbimit të ingranazheve.

Pesha e lehtë: Krahasuar me ingranazhet metalike, ingranazhet me yje najloni janë më të lehta në peshë, gjë që ndihmon në uljen e ngarkesës së pajisjeve dhe përmirësimin e efikasitetit të funksionimit.

Fushat e aplikimit:

Pajisja e transmisionit: Ingranazhet me yje najloni përdoren shpesh në pajisjet e transmetimit, të tilla si reduktuesit, kutitë e transmisionit, etj. Mund të realizojë funksionin e transmetimit të fuqisë dhe shpejtësisë përmes rrjetëzimit me ingranazhet e tjera.

Pajisjet e automatizimit: Ingranazhet yll najloni përdoren gjithashtu gjerësisht në pajisje të ndryshme automatizimi, si manipulues, transportues, makineri paketimi etj. Mund të realizojë lëvizjen dhe funksionimin e pajisjeve të automatizuara duke bashkëpunuar me komponentë të tjerë të transmetimit.

Instrumentet: Ingranazhet me yje najloni mund të përdoren edhe në instrumente, si kohëmatës, panele instrumentesh etj. Mund të realizojë funksionet e treguesit dhe matjes së instrumenteve duke bashkëpunuar me ingranazhe të tjera.

Veglat elektrike: Ingranazhet e yllit prej najloni përdoren gjithashtu zakonisht në veglat elektrike, si kaçavida elektrike, çelësat elektrikë, etj. Mund të realizojë rrotullimin dhe lëvizjen e veglës duke bashkëpunuar me motorin elektrik.

Shiko Detail
Pajisjet mekanike të automatizimit me vidhos me vidhos POM vidhos pajisje industriale Vidë Plastike POMPajisjet mekanike të automatizimit me vidhos me vidhos POM vidhos pajisje industriale Vidë Plastike POM
05

Pajisjet mekanike të automatizimit me vidhos me vidhos POM vidhos pajisje industriale Vidë Plastike POM

2024-03-06

Aplikimet e përpunimit dhe të vidave të vidave POM të personalizuara për pajisjet e automatizimit janë si më poshtë:

Përpunimi:

Përgatitja e materialit: Zgjidhni materialin POM si materialin e prodhimit të vidhos POM. POM ka veti të mira mekanike, rezistencë ndaj konsumit dhe rezistencë kimike.

Procesi i prodhimit: Sipas vizatimeve të projektimit të vidës, kryhet procesi i përpunimit, duke përfshirë tornimin, bluarjen, shpimin dhe procese të tjera, për të përpunuar materialin POM në formën dhe madhësinë e kërkuar të vidës.

Trajtimi i sipërfaqes: Sipas nevojës, kryeni trajtim sipërfaqësor në vidën POM, si lustrim, spërkatje, etj., për të përmirësuar butësinë e sipërfaqes dhe cilësinë e pamjes.

Aplikimi i vidhave:

Sistemi i automatizuar i përcjelljes: Vida POM mund të përdoret në sistemet e automatizuara të transportit për të përcjellë materiale, pjesë ose produkte. Mund të shtyjë materiale ose produkte nga një vend në tjetrin përmes rrotullimit dhe lëvizjes spirale për të arritur transmetimin dhe trajtimin e automatizuar.

Pajisjet e montimit të automatizuara: Vidhat POM mund të përdoren në pajisjet e montimit të automatizuar për të montuar pjesë ose përbërës në një renditje dhe pozicion të paracaktuar. Mund të automatizojë procesin e montimit duke shtyrë pjesët ose përbërësit në pozicionin e duhur përmes rrotullimit dhe lëvizjes spirale.

Pajisjet e automatizuara të paketimit: Vidhat POM mund të përdoren në pajisjet e automatizuara të paketimit për të paketuar produktet ose materialet e paketimit. Mund të shtyjë produktet ose materialet e paketimit në pozicionin e paketimit përmes rrotullimit dhe lëvizjes spirale për të realizuar procesin e automatizuar të paketimit.

Shiko Detail
Pajisjet mekanike të automatizimit tufa dhe mëngët me porosi PA66 bushingPajisjet mekanike të automatizimit tufa dhe mëngët me porosi PA66 bushing
06

Pajisjet mekanike të automatizimit tufa dhe mëngët me porosi PA66 bushing

2024-03-06

Zbatimet e përpunimit dhe mbështjelljes së tufave me porosi për pajisjet e automatizimit mekanik janë si më poshtë:

Përpunimi:

Përgatitja e materialit: Sipas kërkesave të mëngës së tufave, zgjidhni materialin e duhur të najlonit dhe përgatitni materialin për prerje dhe përpunim.

Teknologjia e përpunimit: Sipas vizatimeve të projektimit të tufave dhe të mëngës, kryhet procesi i përpunimit, duke përfshirë tornimin, bluarjen, shpimin dhe procese të tjera, për të përpunuar materialin në formën dhe madhësinë e tufës dhe mëngës që plotëson kërkesat.

Trajtimi i sipërfaqes: Sipas nevojës, kryeni trajtimin sipërfaqësor në mëngën e tufave, si bluarje, lustrim, etj., për të përmirësuar butësinë dhe strukturën e sipërfaqes së saj.

Aplikimi i mëngës së boshtit:

Mbështetja e kushinetave: Mëngët mbajtëse përdoren shpesh në pjesët mbështetëse të kushinetave të pajisjeve mekanike, të tilla si sediljet e kushinetave, grupet e sediljeve të kushinetave, etj. Mund të zvogëlojë fërkimin dhe konsumimin midis boshteve dhe kushinetave dhe të përmirësojë efikasitetin e funksionimit dhe jetëgjatësinë e pajisjes.

Mbështetja e udhëzuesit: Tufat me tufa mund të përdoren gjithashtu në pjesët mbështetëse udhëzuese të pajisjeve mekanike, të tilla si shinat udhëzuese, shufrat udhëzuese, etj. Mund të reduktojë fërkimin midis komponentëve udhëzues dhe të përmirësojë saktësinë dhe qëndrueshmërinë e pajisjes.

Transmetimi i lëvizjes: Mëngët e tufave mund të përdoren në pjesët e transmetimit të lëvizjes të pajisjeve mekanike, të tilla si rrëshqitësit, rrotullat, etj. Mund të zvogëlojë fërkimin midis pjesëve lëvizëse të transmisionit dhe të përmirësojë efikasitetin dhe saktësinë e transmetimit të pajisjeve.

Shiko Detail
Pajisjet e automatizimit Rafti plastik i marsheve PA66 ingranazhet e transmisionit MC raft najloni me ingranazhe najloniPajisjet e automatizimit Rafti plastik i marsheve PA66 ingranazhet e transmisionit MC raft najloni me ingranazhe najloni
07

Pajisjet e automatizimit Rafti plastik i marsheve PA66 ingranazhet e transmisionit MC raft najloni me ingranazhe najloni

2024-03-06

Rafti i transmetimit PA ka karakteristikat dhe avantazhet e mëposhtme:

Rezistencë e mirë ndaj konsumit: Materiali PA ka rezistencë të lartë ndaj konsumit, mund të përballojë një ngarkesë dhe fërkim të caktuar dhe është i përshtatshëm për sistemet e transmetimit me shpejtësi të lartë.

Lëvizja e qetë: Rafti i transmisionit PA dhe ingranazhi përdoren së bashku për të arritur lëvizje të qetë lineare dhe për të siguruar kontroll të saktë të pozicionit.

Zhurmë dhe dridhje të ulëta: Rafti i transmisionit PA ka nivele të ulëta zhurme dhe dridhjesh, duke siguruar efekte transmetimi të qetë dhe të qetë.

Rezistencë e mirë ndaj korrozionit: Materiali PA ka rezistencë të mirë korrozioni ndaj substancave të përgjithshme kimike dhe nuk gërryhet lehtë nga substancat kimike.

Veti të mira vetëlubrifikuese: Materiali PA ka veti të mira vetëlubrifikuese, të cilat mund të reduktojnë fërkimin dhe konsumin dhe të zgjasin jetën e shërbimit të raftit.

Pesha e lehtë: Krahasuar me raftet metalike, raftet e transmisionit PA kanë densitet më të ulët dhe peshë të lehtë, gjë që mund të zvogëlojë ngarkesën e pajisjeve dhe të përmirësojë efikasitetin e transmetimit.

Kosto e ulët: Krahasuar me raftet metalike, raftet e transmisionit PA kanë kosto më të ulëta prodhimi dhe janë të përshtatshme për disa aplikacione me kërkesa më të larta kostoje.

Raftet e transmisionit PA përdoren gjerësisht në pajisje të ndryshme mekanike, si linja të automatizuara prodhimi, manipulatorë, makina printimi, makineri paketimi, etj. Ato mund të ofrojnë kontroll të saktë të lëvizjes lineare dhe pozicionit dhe kanë perspektiva të gjera aplikimi., ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email : info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail
Binar udhëzues në formë S Binar udhëzues plastik Shina udhëzuese me zinxhir polietileni, rezistente ndaj konsumit, e personalizuar në formë U në formë K në formë të vetme dhe të dyfishtë, rrëshqitës në formë T, në formë TBinar udhëzues në formë S Binar udhëzues plastik Shina udhëzuese me zinxhir polietileni, rezistente ndaj konsumit, e personalizuar në formë U në formë K në formë të vetme dhe të dyfishtë, rrëshqitës në formë T, në formë T
08

Binar udhëzues në formë S Binar udhëzues plastik Shina udhëzuese me zinxhir polietileni, rezistente ndaj konsumit, e personalizuar në formë U në formë K në formë të vetme dhe të dyfishtë, rrëshqitës në formë T, në formë T

2024-03-06

Hekurudha udhëzuese plastike UHMW-PE është një shirit udhëzues i bërë nga materiali polietileni me peshë molekulare ultra të lartë (UHMW-PE). UHMW-PE është një plastikë inxhinierike me veti të shkëlqyera, duke përfshirë rezistencën e lartë ndaj konsumit, koeficientin e ulët të fërkimit, rezistencën e mirë kimike dhe rezistencën ndaj temperaturës së ulët.

Shinat udhëzuese plastike UHMW-PE kanë karakteristikat e mëposhtme:

Rezistencë e lartë ndaj konsumit: Materiali UHMW-PE ka rezistencë jashtëzakonisht të lartë ndaj konsumit dhe mund t'i rezistojë fërkimit dhe konsumimit afatgjatë. Është i përshtatshëm për sisteme hekurudhore udhëzuese me ngarkesë të lartë dhe lëvizje me shpejtësi të lartë.

Koeficienti i ulët i fërkimit: Materiali UHMW-PE ka një koeficient të ulët fërkimi, i cili mund të zvogëlojë humbjen e energjisë dhe gjenerimin e zhurmës dhe të përmirësojë efikasitetin e funksionimit të hekurudhës udhëzuese.

Rezistenca ndaj korrozionit kimik: Materiali UHMW-PE ka rezistencë të mirë korrozioni ndaj kimikateve të tilla si acidet, alkalet dhe tretësit, dhe nuk gërryhet lehtë nga substancat kimike.

Rezistenca ndaj temperaturës së ulët: Materiali UHMW-PE mund të ruajë vetitë e tij fizike dhe mekanike në mjedise me temperaturë të ulët dhe është i përshtatshëm për sistemet hekurudhore udhëzuese në mjedise me temperaturë të ulët.

Vetëlubrifikues: Materiali UHMW-PE ka veti të mira vetëlubrifikuese, të cilat mund të zvogëlojnë fërkimin dhe konsumin dhe të zgjasin jetën e shërbimit të hekurudhës udhëzuese.

Shinat udhëzuese plastike UHMW-PE përdoren gjerësisht në pajisje të ndryshme mekanike, veçanërisht kur kërkohet rezistencë e lartë ndaj konsumit dhe koeficient i ulët fërkimi. Mund të përmirësojë efikasitetin e funksionimit dhe jetën e shërbimit të pajisjeve dhe të zvogëlojë kostot e mirëmbajtjes dhe zëvendësimit. Përveç kësaj, materiali UHMW-PE ka gjithashtu veti të mira izoluese elektrike dhe është i përshtatshëm për disa sisteme hekurudhore me kërkesa të larta izolimi elektrik. ju lutemi na dërgoni një mesazh (Email: info@ansixtech.com ) në çdo kohë dhe ekipi ynë do t'ju përgjigjet brenda 12 orëve.

Shiko Detail

Pse na zgjodhet neAvantazhet tona

rreth usmly
HONGKONG OFFICE-Ansix Tech Companyvbf
Shenzhen WEIYECHEN PARK-AnsixTech companyk7i
010203

Profili i AnsixMIRË SE VINI TË MËSONI PËR NDËRMARRJEN TONË

Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd.

Dongguan Fuxiang Plastic Mold Co., Ltd.

Ansix është një prodhues dhe prodhues mjetesh i specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, projektim, prodhim, shitje dhe shërbim të mykut dhe mallrave plastike. Kompania jonë fokusohet në ofrimin e produkteve me cilësi të lartë, shumë teknike dhe konkurruese për klientët tanë.Ansix Tech ka një sistem të plotë të kontrollit të cilësisë dhe ka kaluar me sukses ISO9001,ISO14001,IATF16949,ISO13485.Ansix ka katër baza prodhimi në Kinë dhe Vietnam. Ne kemi gjithsej 260 makina të derdhjes me injeksion. dhe tonazhi i injektimit nga më i vogli 30 ton në 2800 ton.
Rreth Nesh

ne prodhojmë produkte dixhitale

Përvoja jonë e viteve të prodhimit dhe produktet e rafinuara ju ofrojnë mbrojtje më të mirë

 • 1998
  vjet
  Përvoja e prodhimit
  Ansix HongKong u themelua në vitin 1998
 • 200000
  zonë
  sipërfaqe prej më shumë se 200000 metra katrorë
 • 1200
  punonjësit
  më shumë se 1200 punonjës
 • 260
  makinat
  gjithsej 260 makineri formimi me injeksion

MARKA BASHKËPUNIMI

Përvoja jonë e viteve të prodhimit dhe produktet e rafinuara ju ofrojnë mbrojtje më të mirë

merrni kontakt

Ne jemi të kënaqur që kemi mundësinë t'ju ofrojmë produktet/shërbimet tona dhe shpresojmë të krijojmë një marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me ju

hetim