contact us
Leave Your Message
010203

Pintonan produk

Toong suntik MoldingToong suntik Molding
01

Toong suntik Molding

2024-03-04

bahan Toong loba dipaké dina industri médis,;

Alat médis: Bahan PEEK gaduh biokompatibilitas anu hadé sareng résistansi kimiawi sareng tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa alat médis, sapertos instrumen bedah, implant, alat orthopedic, jsb. bisa dipaké pikeun nyieun sendi jieunan, implants tulang tonggong, jsb.

Alat-alat médis: bahan ngintip bisa dipaké pikeun rancang bagéan pakakas médis, kayaning valves, panyambungna, sensor, jsb The lalawanan panas sarta lalawanan kimiawi bahan ngintip sangkan eta tiasa dianggo stably dina suhu luhur jeung lingkungan corrosive kimiawi, sahingga cocog. pikeun sagala rupa sarat alat médis.

Consumables médis: bahan ngintip bisa dipaké pikeun rancang consumables médis, kayaning jarum suntik, infusion set, catheters, jsb The résistansi kimiawi jeung sipat mékanis tina bahan PEEK ngaktipkeun ka tahan tekanan tinggi jeung bahan kimia, mastikeun kasalametan jeung reliabilitas consumables médis. .

bungkusan alat médis: bahan ngintip bisa dipaké pikeun rancang bahan bungkusan pikeun alat médis, kayaning film sealing, wadahna, jsb bahan ngintip boga résistansi panas alus tur lalawanan kimiawi, nu bisa ngajaga alat médis ti dampak lingkungan éksternal sarta mastikeun kualitas jeung kaamanan maranéhanana.

Aplikasi bahan PEEK dina industri médis utamina ditingali dina alat médis, alat médis, bahan médis sareng bungkusan alat médis. Kinerja alus teuing ngajadikeun eta salah sahiji bahan penting dina industri médis.

nempo jéntré
Prototyping kapang suntikPrototyping kapang suntik
02

Prototyping kapang suntik

2024-03-04

Tujuan nyieun prototipe munggaran dina manufaktur kapang nyaéta pikeun pariksa feasibility desain produk jeung struktur kapang, sarta ngaoptimalkeun prosés kapang. Ieu sababaraha alesan:

Verifikasi desain produk: Prototipe mangrupikeun modél fisik anu didamel dumasar kana gambar desain produk atanapi modél CAD, anu tiasa ningalikeun tampilan sareng ukuran produk sacara visual. Ku nyieun prototipe, anjeun tiasa pariksa akurasi sarta feasibility desain produk jeung pariksa naha penampilan, bentuk jeung proporsi produk minuhan sarat.

Optimalkeun struktur kapang: Salila prosés produksi prototipe, masalah poténsi jeung kamar pikeun perbaikan dina desain produk bisa kapanggih. Ku observasi prosés produksi jeung hasil tina prototipe, rationality struktur kapang bisa dievaluasi, sarta pangaluyuan diperlukeun tur optimizations bisa dijieun pikeun mastikeun yén kapang suntik final bisa minuhan sarat produk.

Nguji prosés kapang: Salila prosés produksi prototipe, feasibility jeung pangaruh prosés kapang bisa diuji sarta diverifikasi. Contona, anjeun tiasa pariksa kinerja bubuka kapang, kualitas suntik molding jeung finish permukaan, jsb Ngaliwatan produksi prototipe, masalah dina prosés kapang bisa kapanggih jeung direngsekeun, sarta efisiensi produksi jeung kualitas produk tina kapang bisa ningkat.

Ngurangan biaya sareng résiko: Ku ngadamel prototipe pikeun verifikasi sareng optimasi, kasalahan sareng masalah anu lumangsung nalika manufaktur kapang suntik tiasa dikirangan. Ieu tiasa ngahindarkeun biaya sareng résiko anu teu dipikabutuh sareng ningkatkeun tingkat kasuksésan sareng efisiensi manufaktur kapang.

nempo jéntré
Tabung pituduh silikon médis AnsixTech pikeun prosés LSRTabung pituduh silikon médis AnsixTech pikeun prosés LSR
01

Tabung pituduh silikon médis AnsixTech pikeun prosés LSR

2024-03-05

AnsixTech mangrupikeun perusahaan anu fokus kana manufaktur sareng R&D tabung pituduh silikon médis. Aranjeunna komitmen pikeun nyayogikeun produk tabung pituduh anu kualitas luhur, aman sareng dipercaya pikeun industri médis. Dina tulisan ieu, urang bakal ngenalkeun pilihan bahan, prosés manufaktur sareng aplikasi produk tabung pituduh silikon médis AnsixTech.

Anu mimiti, AnsixTech nengetan pilihan bahan. Aranjeunna nganggo bahan silikon kelas médis kualitas luhur pikeun ngahasilkeun tabung pituduh. Bahan silikon kelas médis henteu beracun, henteu aya bauan sareng henteu ngaganggu, sareng sapinuhna patuh kana standar kaamanan industri médis. Dibandingkeun sareng bahan tradisional, bahan silikon kelas médis gaduh biokompatibilitas sareng daya tahan anu saé, sareng tiasa cocog sareng jaringan manusa, ngirangan iritasi sareng ngarareunah ka pasien. Salaku tambahan, bahan silikon kelas médis ogé tahan kana suhu anu luhur sareng korosi, sareng tiasa tahan efek sterilisasi suhu luhur sareng bahan kimia, mastikeun stabilitas sareng daya tahan tabung pituduh.

Bréh, AnsixTech museurkeun kana prosés manufaktur. Aranjeunna nganggo prosés molding suntik canggih pikeun ngahasilkeun tabung pituduh silikon médis. Kahiji, nurutkeun sarat desain tube pituduh, kapang dijieun pikeun mastikeun yén bentuk jeung ukuran tube pituduh minuhan kaperluan médis. Lajeng, bahan silicone médis-grade ieu nyuntik kana kapang, sarta ngaliwatan suntik molding, bahan silicone pinuh ngeusi kapang pikeun ngabentuk bentuk ahir tube pituduh. Salila prosés suntik molding, AnsixTech mastikeun ngadalikeun hawa, tekanan jeung speed pikeun mastikeun kualitas sarta akurasi dimensi tina tube pituduh. Tungtungna, AnsixTech mariksa, ngabersihkeun sareng ngarangkep tabung pituduh anu dibentuk pikeun mastikeun kualitas produk, kabersihan sareng kaamanan.

nempo jéntré
prosés molding suntik dot orok silikon cair AnsixTechprosés molding suntik dot orok silikon cair AnsixTech
02

prosés molding suntik dot orok silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech mangrupikeun perusahaan anu fokus kana manufaktur sareng R&D tina pacifiers orok silikon cair. Aranjeunna komitmen ka nyadiakeun pangalaman dahar aman sareng nyaman keur orok. Dina artikel ieu, urang bakal ngawanohkeun pilihan bahan, prosés manufaktur sarta aplikasi produk tina AnsixTech silicone orok pacifier cair.

Anu mimiti, AnsixTech nengetan pilihan bahan. Aranjeunna nganggo bahan silikon cair kualitas luhur pikeun ngadamel pacifier orok. Silikon cair mangrupikeun bahan anu henteu beracun, teu aya bauan, henteu ngaganggu anu sapinuhna saluyu sareng standar kaamanan pikeun produk orok. Dibandingkeun sareng bahan silikon tradisional, silikon cair langkung lemes sareng langkung elastis, sareng tiasa langkung hadé adaptasi kana struktur lisan orok, ngirangan tekanan dina sungut orok, sareng ngahindarkeun karesahan lisan. Salaku tambahan, bahan silikon cair ogé tahan suhu luhur sareng tiasa tahan sterilisasi suhu luhur, mastikeun yén pacifier anu dianggo ku orok sok beresih sareng higienis.

Bréh, AnsixTech museurkeun kana prosés manufaktur. Aranjeunna nganggo prosés molding suntik canggih pikeun ngahasilkeun pacifiers orok silikon cair. Kahiji, kapang dirancang nurutkeun struktur lisan orok pikeun mastikeun yén bentuk jeung ukuran pacifier nu minuhan kabutuhan orok urang. Lajeng, bahan silicone cair geus nyuntik kana kapang, sarta ngaliwatan suntik molding, bahan silicone cair pinuh ngeusi kapang pikeun ngabentuk bentuk ahir pacifier nu. Salila prosés suntik molding, AnsixTech mastikeun ngadalikeun hawa sarta tekanan pikeun mastikeun kualitas sarta kinerja nipple nu. Tungtungna, AnsixTech ngabersihkeun sareng ngasterilkeun puting anu kabentuk pikeun mastikeun kabersihan sareng kasalametan produk.

nempo jéntré
Tabung silikon cair AnsixTechTabung silikon cair AnsixTech
03

Tabung silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech mangrupikeun perusahaan anu fokus dina manufaktur sareng R&D tabung silikon cair. Aranjeunna komitmen pikeun nyayogikeun produk pipa kualitas luhur, aman sareng dipercaya pikeun sababaraha industri. Dina tulisan ieu, urang bakal ngenalkeun pilihan bahan, prosés manufaktur sareng aplikasi produk tabung silikon cair AnsixTech.

Anu mimiti, AnsixTech nengetan pilihan bahan. Aranjeunna nganggo bahan silikon cair kualitas luhur pikeun ngahasilkeun pipa. Silikon cair mangrupikeun bahan anu henteu beracun, henteu aya bauan, henteu ngaganggu anu sapinuhna saluyu sareng standar kaamanan tina sababaraha industri. Dibandingkeun sareng bahan silikon tradisional, silikon cair langkung lemes sareng langkung elastis, sareng tiasa adaptasi kana sagala rupa perenah pipa rumit sareng lingkungan pamakean. Salaku tambahan, bahan silikon cair ogé tahan kana suhu anu luhur sareng korosi, sareng tiasa tahan épék suhu anu luhur sareng bahan kimia, mastikeun stabilitas sareng daya tahan pipa.

Bréh, AnsixTech museurkeun kana prosés manufaktur. Aranjeunna nganggo téknologi ékstrusi molding canggih pikeun ngahasilkeun tabung silikon cair. Kahiji, bahan silikon cair dipanaskeun nepi ka suhu anu ngajadikeun plastik. Lajeng, bahan silicone cair dipanaskeun extruded ngaliwatan extruder pikeun ngabentuk produk tubular. Salila prosés molding Tonjolan, AnsixTech mastikeun ngadalikeun hawa, tekanan jeung speed pikeun mastikeun kualitas sarta akurasi dimensi pipa nu. Tungtungna, AnsixTech mariksa, ngabersihkeun sareng ngarangkep pipa anu dibentuk pikeun mastikeun kualitas produk, kabersihan sareng kaamanan.

nempo jéntré
Masker médis silikon cair AnsixTechMasker médis silikon cair AnsixTech
04

Masker médis silikon cair AnsixTech

2024-03-05

AnsixTech mangrupikeun perusahaan anu difokuskeun kana manufaktur sareng R&D masker médis silikon cair. Aranjeunna komitmen pikeun nyayogikeun produk topéng pameunteu anu kualitas luhur, aman sareng dipercaya pikeun industri médis. Dina tulisan ieu, urang bakal ngenalkeun pilihan bahan, prosés manufaktur sareng aplikasi produk masker médis silikon cair AnsixTech.

Anu mimiti, AnsixTech museurkeun kana pilihan bahan. Aranjeunna nganggo bahan silikon cair kualitas luhur pikeun ngadamel masker médis. Silikon cair mangrupikeun bahan anu henteu beracun, teu aya bauan, henteu ngairitasi anu pinuh sasuai sareng standar kaamanan pikeun produk médis. Dibandingkeun sareng bahan silikon tradisional, silikon cair langkung lemes sareng langkung elastis, sareng tiasa nyocogkeun kontur wajah anu langkung saé, nyayogikeun sealing sareng kanyamanan anu langkung saé. Salaku tambahan, bahan silikon cair ogé tahan kana suhu anu luhur sareng korosi, sareng tiasa tahan disinfeksi suhu luhur sareng beberesih kalayan detergent, mastikeun yén topéng sok beresih sareng higienis.

Bréh, AnsixTech museurkeun kana prosés manufaktur. Aranjeunna nganggo prosés molding suntik canggih pikeun ngadamel masker médis silikon cair. Kahiji, kapang nu dirancang nurutkeun kontur raray pikeun mastikeun yén bentuk jeung ukuran tina topéng minuhan sarat ergonomic. Lajeng, bahan silicone cair geus nyuntik kana kapang, sarta ngaliwatan suntik molding, bahan silicone cair pinuh ngeusi kapang pikeun ngabentuk bentuk ahir topéng. Salila prosés suntik molding, AnsixTech mastikeun ngadalikeun hawa sarta tekanan pikeun mastikeun kualitas sarta kinerja topéng. Tungtungna, AnsixTech ngabersihkeun sareng disinfects topéng anu kabentuk pikeun mastikeun kabersihan sareng kasalametan produk.

nempo jéntré
Pita ukur jam molding suntikan warna gandaPita ukur jam molding suntikan warna ganda
07

Pita ukur jam molding suntikan warna ganda

2024-03-05

AnsixTech pita ukur perumahan prosés kapang dua-warna jeung prosés molding suntik dua-warna mangrupakeun metoda prosés ilahar dipaké pikeun rancang housings pita ukuran.

Prosés kapang dua warna:

Prosés kapang dua-warna ngagunakeun kapang husus pikeun nyuntik dua warna béda tina bahan plastik kana kapang pikeun ngabentuk éfék dua-warna dina hiji prosés suntik molding. Proses ieu ngamungkinkeun sababaraha bagian cangkang gaduh warna anu béda-béda, ku kituna ningkatkeun éstétika sareng personalisasi produk.

Léngkah utama prosés kapang dua warna nyaéta:

Desain kapang: Numutkeun sarat desain produk, ngarancang hiji kapang cocog pikeun dua-warna suntik molding, kaasup dua kamar suntik molding sarta turntable atawa mékanisme puteran.

Molding suntik: Pasang dua partikel palastik tina kelir béda kana dua chambers suntik molding, lajeng ngalembereh palastik ngaliwatan mesin suntik molding jeung nyuntik kana kapang nu. Salila prosés suntik molding, kapang rotates ambéh dua warna palastik anu nyuntik ganti, nyieun éfék dua-warna.

Cooling na solidification: Saatos suntik plastik geus réngsé, kapang bakal neruskeun muterkeun pikeun periode waktu pikeun mastikeun yén palastik geus pinuh tiis tur solidified.

Candak kaluar produk: Tungtungna, buka kapang jeung cabut cangkang ukuran pita dua-warna kabentuk.

prosés molding suntik dua-warna:

Prosés molding suntik dua warna ngagunakeun dua warna béda tina bahan plastik salila prosés suntik molding. Dua warna palastik anu ganti nyuntik kana kapang ngaliwatan mesin suntik molding, kukituna ngabentuk éfék dua-warna.

nempo jéntré
Dua komponén 2K suntik molding of hoothbrush cecekelanDua komponén 2K suntik molding of hoothbrush cecekelan
08

Dua komponén 2K suntik molding of hoothbrush cecekelan

2024-03-05

Sikat huntu AnsixTech nanganan prosés kapang dua warna sareng prosés cetakan suntikan dua warna mangrupikeun metode prosés anu biasa dianggo pikeun ngadamel gagang sikat huntu.

prosés kapang warna ganda:

Prosés kapang dua-warna ngagunakeun kapang husus pikeun nyuntik dua warna béda tina bahan plastik kana kapang pikeun ngabentuk éfék dua-warna dina hiji prosés suntik molding. Prosés ieu ngamungkinkeun bagian anu béda tina cecekelan gaduh warna anu béda, ku kituna ningkatkeun éstétika sareng personalisasi produk.

Léngkah utama prosés kapang dua warna nyaéta:

Desain kapang: Numutkeun sarat desain produk, ngarancang hiji kapang cocog pikeun dua-warna suntik molding, kaasup dua kamar suntik molding sarta turntable atawa mékanisme puteran.

Molding suntik: Pasang dua partikel palastik tina kelir béda kana dua chambers suntik molding, lajeng ngalembereh palastik ngaliwatan mesin suntik molding jeung nyuntik kana kapang nu. Salila prosés suntik molding, kapang rotates ambéh dua warna palastik anu nyuntik ganti, nyieun éfék dua-warna.

Cooling na solidification: Saatos suntik plastik geus réngsé, kapang bakal neruskeun muterkeun pikeun periode waktu pikeun mastikeun yén palastik geus pinuh tiis tur solidified.

Candak kaluar produk: Tungtungna, buka kapang jeung cabut cecekelan sikat huntu dua-warna kabentuk.

prosés molding suntik dua-warna:

Prosés molding suntik dua warna ngagunakeun dua warna béda tina bahan plastik salila prosés suntik molding. Dua warna palastik anu ganti nyuntik kana kapang ngaliwatan mesin suntik molding, kukituna ngabentuk éfék dua-warna.

Léngkah utama prosés molding suntik dua warna nyaéta:

Nyiapkeun pellets palastik: Nyiapkeun pellets palastik dua kelir béda misah.

Desain kapang: Numutkeun sarat desain produk, ngarancang hiji kapang cocog pikeun dua-warna suntik molding, kaasup dua kamar suntik molding sarta turntable atawa mékanisme puteran.

Molding suntik: Pasang dua partikel palastik tina kelir béda kana dua hoppers tina mesin suntik molding, lajeng palastik nu geus dilebur ku mesin suntik molding sarta nyuntik kana kapang nu. Salila prosés molding suntik, mesin suntik molding injects dua warna plastik ganti pikeun nyieun éfék dua-warna.

nempo jéntré
Nyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun bajuNyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun baju
01

Nyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun baju

2024-03-05

Kasusah kapang botol filter nyucikeun cai utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: botol filter nyucikeun cai biasana mibanda wangun jeung struktur kompléks. Desain kapang perlu tumut kana akun sagala rinci jeung sarat fungsi produk pikeun mastikeun akurasi jeung stabilitas kapang nu. Utamana pikeun kinerja sealing sarta sarat sambungan tina botol, struktur luyu jeung asesoris perlu dirancang.

Pilihan bahan: Botol unsur filter nyucikeun cai perlu dijieun tina bahan kalawan sarat husus kayaning résistansi korosi sarta lalawanan suhu luhur, kayaning PP, PC, jsb bahan ieu boga syarat luhur pikeun molds, sarta masalah kayaning pangotor jeung warna. bédana kudu dihindari.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Utamana pikeun ukuran jeung bentuk sarat botol, parameter tina mesin suntik kudu disaluyukeun pikeun mastikeun yén bahan plastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured. Pikeun ketebalan sareng struktur botol, kontrol prosés pendinginan penting pisan.

Kaunggulan tina injection molding utamana ngawengku aspék handap:

efisiensi produksi tinggi: suntik molding bisa ngahontal produksi masal jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Hiji-waktos suntik molding bisa ngahasilkeun sababaraha botol filter nyucikeun cai dina waktos anu sareng, greatly pondok siklus produksi.

Biaya handap: Biaya manufaktur molds suntik molding relatif low. A kapang dijieun sakali bisa dipaké sababaraha kali, nu ngurangan biaya produksi unggal komponén.

Precision tinggi jeung stabilitas: Ngaliwatan design kapang tepat jeung manufaktur, suntik molding bisa ngahontal precision tinggi jeung stabilitas dina produksi nyucikeun cai botol cartridge filter, minuhan ukuran jeung bentuk sarat produk.

Pilihan lega bahan: Rupa-rupa bahan bisa dipilih pikeun suntik molding. Bahan anu cocog tiasa dipilih dumasar kana sarat tina botol filter nyucikeun cai pikeun nyumponan sarat khusus sapertos résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur.

Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, botol filter nyucikeun cai kualitas luhur bisa dihasilkeun. Salila prosés suntik molding, perhatian husus perlu dibayar ka kasusah dina desain kapang, Pilihan bahan, jeung kontrol prosés pikeun mastikeun kualitas jeung kinerja botol filter nyucikeun cai. .. mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Nyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun bajuNyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun baju
02

Nyucikeun cai Shell Cover Plastik suntik kapang Filter unsur PP panutup leungeun baju

2024-03-05

Kasusah cai nyucikeun unsur filter casing panutup kapang utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: Cai nyucikeun filter inti casing nyertakeun biasana mibanda wangun jeung struktur kompléks. Desain kapang perlu tumut kana akun rupa rinci jeung sarat fungsi produk pikeun mastikeun akurasi jeung stabilitas kapang nu. Utamana pikeun kinerja sealing sarta sambungan syarat panutup, struktur luyu jeung asesoris perlu dirancang.

Pilihan bahan: The nyucikeun cai filter unsur casing panutup perlu dijieun tina bahan kalawan sarat husus kayaning résistansi korosi sarta lalawanan suhu luhur, kayaning PP, ABS, jsb bahan ieu boga syarat luhur pikeun molds, sarta masalah kayaning najis jeung béda warna kudu dihindari.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Utamana pikeun ukuran jeung wangun sarat tutup, parameter tina mesin suntik kudu disaluyukeun pikeun mastikeun yén bahan palastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured. Kontrol prosés cooling penting pisan pikeun ketebalan sareng struktur tutupna.

Kaunggulan tina injection molding utamana ngawengku aspék handap:

efisiensi produksi tinggi: suntik molding bisa ngahontal produksi masal jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Hiji-waktos suntik molding bisa ngahasilkeun sababaraha nyucikeun cai filter unsur leungeun baju nyertakeun dina waktos anu sareng, greatly pondok siklus produksi.

Biaya handap: Biaya manufaktur molds suntik molding relatif low. A kapang dijieun sakali bisa dipaké sababaraha kali, nu ngurangan biaya produksi unggal komponén.

Precision tinggi jeung stabilitas: Ngaliwatan design kapang tepat jeung manufaktur, suntik molding bisa ngahontal precision tinggi jeung stabilitas dina produksi nyucikeun cai filter core leungeun baju nyertakeun, minuhan ukuran jeung bentuk sarat produk.

Pilihan lega bahan: Rupa-rupa bahan bisa dipilih pikeun suntik molding. Bahan luyu bisa dipilih nurutkeun sarat tina nyucikeun cai filter inti casing panutup pikeun minuhan sarat husus kayaning résistansi korosi sarta lalawanan suhu luhur.

Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, kualitas luhur nyucikeun cai filter cartridge nyertakeun leungeun baju bisa dihasilkeun. Salila prosés suntik molding, perhatian husus perlu dibayar ka kasusah dina desain kapang, Pilihan bahan, jeung kontrol prosés pikeun mastikeun kualitas jeung kinerja panutup leungeun baju unsur nyucikeun cai nyucikeun cai ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
10 Inci rumah tangga nyucikeun cai suntik kapang pikeun cangkang mémbran RO10 Inci rumah tangga nyucikeun cai suntik kapang pikeun cangkang mémbran RO
03

10 Inci rumah tangga nyucikeun cai suntik kapang pikeun cangkang mémbran RO

2024-03-05

Kasusah rumah tangga nyucikeun cai filter inti casing molds utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: casings inti filter nyucikeun cai rumah tangga biasana mibanda wangun jeung struktur kompléks. Desain kapang perlu tumut kana akun sagala rinci jeung sarat fungsi produk pikeun mastikeun akurasi jeung stabilitas kapang nu. Utamana pikeun kinerja sealing sarta sambungan syarat casing nu, struktur luyu jeung asesoris perlu dirancang.

Pilihan bahan: Nyucikeun cai rumah tangga casings inti kudu ngagunakeun bahan kalawan sarat husus kayaning résistansi korosi jeung résistansi suhu luhur, kayaning PP, PVC, jsb bahan ieu boga syarat luhur pikeun molds, sarta masalah kayaning pangotor sarta béda warna perlu. kudu dijauhan.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Utamana pikeun ukuran jeung bentuk sarat tina casing, parameter tina mesin suntik kudu disaluyukeun pikeun mastikeun yén bahan plastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured. Kontrol prosés cooling penting pisan pikeun ketebalan sareng struktur casing.

Kaunggulan tina injection molding utamana ngawengku aspék handap:

efisiensi produksi tinggi: suntik molding bisa ngahontal produksi masal jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Hiji-waktos suntik molding bisa ngahasilkeun sababaraha casings nyucikeun cai somah saringan inti dina waktos anu sareng, greatly pondok siklus produksi.

Biaya handap: Biaya manufaktur molds suntik molding relatif low. A kapang dijieun sakali bisa dipaké sababaraha kali, nu ngurangan biaya produksi unggal komponén.

Precision tinggi jeung stabilitas: Ngaliwatan design kapang tepat jeung manufaktur, suntik molding bisa ngahontal precision tinggi jeung stabilitas dina produksi casings inti filter nyucikeun cai somah, minuhan ukuran jeung bentuk sarat produk.

Pilihan lega bahan: Rupa-rupa bahan bisa dipilih pikeun suntik molding. bahan luyu bisa dipilih nurutkeun sarat tina nyucikeun cai somah filter inti casing pikeun minuhan sarat husus kayaning résistansi korosi sarta lalawanan suhu luhur.

Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, kualitas luhur nyucikeun cai rumah tangga filter casings bisa dihasilkeun. Salila prosés suntik molding, perhatian husus kudu dibayar ka kasusah dina desain kapang, Pilihan bahan, jeung kontrol prosés pikeun mastikeun kualitas jeung kinerja casing inti filter nyucikeun cai rumah tangga ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Listrik palastik suntik kapang Cai Filter PerumahanListrik Plastik suntik kapang Cai Filter Perumahan
04

Listrik Plastik suntik kapang Cai Filter Perumahan

2024-03-05

Kasusah cai filter cangkang suntik molding utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: Housings filter cai biasana mibanda wangun jeung struktur kompléks. Desain kapang perlu tumut kana akun sagala rinci jeung sarat fungsi produk pikeun mastikeun akurasi jeung stabilitas kapang nu. Utamana pikeun kinerja sealing sarta sambungan syarat cangkang, struktur luyu jeung asesoris perlu dirancang.

Pilihan bahan: Cangkang filter cai perlu dijieun tina bahan kalawan sarat husus kayaning résistansi korosi jeung résistansi suhu luhur, kayaning ABS, PP, jsb bahan ieu boga syarat luhur pikeun molds, sarta masalah kayaning pangotor sarta béda warna perlu. kudu dijauhan.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Utamana pikeun ukuran jeung bentuk sarat cangkang, parameter tina mesin suntik kudu disaluyukeun pikeun mastikeun yén bahan palastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured. Kontrol prosés cooling penting pisan pikeun ketebalan sareng struktur cangkang.

Kaunggulan tina suntik molding utamana ngawengku aspék handap

efisiensi produksi tinggi: suntik molding bisa ngahontal produksi masal jeung ningkatkeun efisiensi produksi. Hiji suntik molding bisa ngahasilkeun sababaraha housings filter cai dina waktos anu sareng, greatly pondok siklus produksi.

Biaya handap: Biaya manufaktur molds suntik molding relatif low. A kapang dijieun sakali bisa dipaké sababaraha kali, nu ngurangan biaya produksi unggal komponén.

Precision tinggi jeung stabilitas: Ngaliwatan design kapang tepat jeung manufaktur, suntik molding bisa ngahontal precision tinggi jeung stabilitas dina produksi housings filter cai, minuhan ukuran jeung bentuk sarat produk.

Pilihan lega bahan: Rupa-rupa bahan bisa dipilih pikeun suntik molding. Bahan anu cocog tiasa dipilih dumasar kana sarat perumahan saringan cai pikeun nyumponan sarat khusus sapertos résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur.

Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, kualitas luhur housings filter cai bisa dihasilkeun. Salila prosés suntik molding, perhatian husus perlu dibayar ka kasusah dina desain kapang, Pilihan bahan, jeung kontrol prosés pikeun mastikeun kualitas sarta kinerja perumahan filter cai.... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Dapur utensil palastik regulator bagian adjustment panutup kapangDapur utensil palastik regulator bagian adjustment panutup kapang
05

Dapur utensil palastik regulator bagian adjustment panutup kapang

2024-03-05

Panutup adjustment parabot dapur mangrupa aksésori dipaké pikeun nyaluyukeun tingkat bubuka jeung nutup sarta betah pamakéan parabot dapur. Ieu naon anu anjeun kedah terang ngeunaan cetakan panutup adjustment alat dapur sareng cetakan suntikan:

Desain kapang: Numutkeun bentuk jeung ukuran sarat panutup adjustment parabot dapur, mendesain kapang suntik pakait. Kapang biasana diwangun ku inti kapang sareng rongga kapang. kapang single-rongga atawa kapang multi-rongga bisa dipilih nurutkeun pajeulitna produk jeung kabutuhan produksi.

Pilihan bahan: Pilih bahan suntik molding luyu nurutkeun syarat produk jeung lingkungan pamakéan. Bahan umum kalebet polipropilén (PP), poliétilén (PE), polivinil klorida (PVC), jsb. Bahan kedah tahan kana suhu anu luhur, ngagem, sareng korosi kimiawi.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Nurutkeun kana suhu lebur na fluidity tina bahan, ngaluyukeun parameter tina mesin suntik pikeun mastikeun yén bahan palastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured.

Demolding na pos-processing: Saatos suntik molding, produk nu perlu dikaluarkeun tina kapang nu. produk ieu ejected ngaliwatan mékanisme ejection tina kapang atawa alat demoulding lianna. Lajeng ngalakukeun pos-processing, kayaning nyoplokkeun burrs, trimming edges, jsb ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Alat-alat listrik kapang suntik Dapur Jeung Mandi Outlet Klep AsesorisAlat-alat listrik kapang suntik Dapur Jeung Mandi Outlet Klep Asesoris
06

Alat-alat listrik kapang suntik Dapur Jeung Mandi Outlet Klep Asesoris

2024-03-05

Proses produksi kapang sareng suntik molding pikeun asesoris klep outlet dapur sareng kamar mandi nyaéta kieu:

Desain kapang: Desain kapang suntik saluyu nurutkeun bentuk jeung ukuran sarat tina asesoris klep outlet. Kapang biasana diwangun ku inti kapang sareng rongga kapang. kapang single-rongga atawa kapang multi-rongga bisa dipilih nurutkeun pajeulitna produk jeung kabutuhan produksi.

Pilihan bahan: Pilih bahan suntik molding luyu nurutkeun syarat produk jeung lingkungan pamakéan. Bahan umum kalebet polipropilén (PP), poliétilén (PE), polivinil klorida (PVC), jsb. Bahan kedah ngagaduhan sipat sapertos résistansi korosi, résistansi suhu luhur, sareng résistansi ngagem.

Kontrol prosés molding suntik: Salila prosés molding suntik, parameter sapertos suhu, tekanan, sareng laju suntikan mesin suntik kedah dikontrol. Nurutkeun kana suhu lebur na fluidity tina bahan, ngaluyukeun parameter tina mesin suntik pikeun mastikeun yén bahan palastik geus pinuh dilebur sarta ngeusi kapang nu.

Kontrol cooling: Saatos injection molding, prosés cooling diperlukeun pikeun solidify bahan plastik. Ku ngadalikeun sistem cooling tina kapang jeung nyaluyukeun waktu cooling jeung hawa cooling, stabilitas dimensi jeung kualitas produk anu ensured.

Demolding na pos-processing: Saatos suntik molding, produk nu perlu dikaluarkeun tina kapang nu. produk ieu ejected ngaliwatan mékanisme ejection tina kapang atawa alat demoulding lianna. Lajeng ngalakukeun pos-processing, kayaning nyoplokkeun burrs, trimming edges, jsb.

Ngaliwatan design kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, kualitas luhur dapur jeung kamar mandi outlet klep asesoris bisa produce.Faucet: A keran mangrupakeun alat outlet cai anu nyambungkeun pipa cai na sinks. Biasana diwangun ku inti klep, cecekelan sareng nozzle. Faucets bisa ngadalikeun on / off jeung laju aliran aliran cai. Jenis umum kalebet keran gagang tunggal sareng gagang ganda.

Sambungan pipa cai: Sambungan pipa cai dianggo pikeun nyambungkeun keran sareng pipa cai. Biasana aya dua jinis: sambungan benang sareng konektor gancang. gandeng Threaded merlukeun parabot pikeun tighten, bari gandeng gancang bisa diselapkeun jeung dipiceun langsung.

Siku pipa cai: Siku pipa cai dianggo pikeun ngarobih arah aliran pipa cai, biasana dua sudut 90 derajat sareng 45 derajat. Siku pipa cai tiasa disaluyukeun sareng dipasang upami diperyogikeun.

klep cai: klep cai dipaké pikeun ngadalikeun aliran cai. Biasana aya dua jinis: klep manual sareng klep otomatis. klep manual merlukeun rotasi manual atawa push jeung tarikan pikeun ngadalikeun aliran cai, bari valves otomatis bisa ngadalikeun aliran cai ngaliwatan sensor atawa tombol.

segel cai: The segel cai dipaké pikeun nyegah backflow of kokotor jeung sumebarna odors, sarta biasana dipasang dina tilelep dina. segel cai bisa cleaned tur diganti sakumaha diperlukeun ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Instrumén Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Tooling Smart doorbell kapang pikeun sayang sareng netatmoInstrumén Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Tooling Smart doorbell kapang pikeun sayang sareng netatmo
07

Instrumén Perumahan Perkakas Rumah Tangga Cetakan Injeksi Tooling Smart doorbell kapang pikeun sayang sareng netatmo

2024-03-05

Kasulitan alat rumah tangga kapang panto bel pinter utamina kalebet aspék ieu:

Desain penampilan: Salaku produk bumi, desain penampilan bel panto pinter kedah saluyu sareng éstétika pangguna sareng gaya bumi, bari merhatikeun fungsionalitas produk sareng betah dianggo.

Ukuran jeung desain struktur: Smart doorbell molds kudu tumut kana akun ukuran jeung struktur produk pikeun mastikeun akurasi jeung stabilitas kapang nu. Dina waktos anu sami, betah perakitan sareng pangropéa produk ogé kedah dipertimbangkeun.

Pilihan bahan: Cetakan bel panto pinter kedah nganggo bahan anu awét, tahan ngagem, sareng tahan suhu luhur pikeun mastikeun kualitas sareng umur jasa produk.

Desain waterproof: Smart doorbell molds kudu tumut kana akun kinerja waterproof produk pikeun adaptasi jeung lingkungan béda jeung kaayaan iklim.

Kontrol prosés produksi suntik molding utamina kalebet aspék ieu:

Kontrol suhu: Salila prosés molding suntik, suhu kapang sareng palastik molten kedah dikontrol pikeun mastikeun sipat lebur sareng aliran plastik.

Kontrol tekanan: Salila prosés molding suntik, tekanan tina mesin suntik perlu dikawasa pikeun mastikeun integritas jeung konsistensi tina kapang keusikan plastik.

Kontrol speed suntik: Salila prosés suntik molding, laju suntik mesin suntik perlu dikawasa pikeun mastikeun uniformity tina keusikan plastik sarta prosés cooling.

Kontrol cooling: Salila prosés molding suntik, sistem cooling tina kapang perlu dikawasa pikeun mastikeun uniformity jeung stabilitas tina cooling jeung prosés solidification tina plastik.

Kontrol Ejection: Salila prosés molding suntik, Peta mékanisme ejection perlu dikawasa pikeun mastikeun ejection na demoulding tina produk rengse.

Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung kontrol prosés suntik molding tepat, kualitas luhur Perkakas rumah tangga produk doorbell pinter bisa dihasilkeun ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Perkakas imah Reflektorring suntik kapang palastik Lampu pituduh strip suntik moldingPerkakas imah Reflektorring suntik kapang palastik Lampu pituduh strip suntik molding
08

Perkakas imah Reflektorring suntik kapang palastik Lampu pituduh strip suntik molding

2024-03-05

Kasulitan tina molds strip lampu reflective alat imah utamana reflected dina aspék handap:

Syarat anu luhur pikeun penampilan: Jalur lampu reflektif pikeun alat-alat bumi biasana ngabutuhkeun kacaangan anu luhur sareng pantulan cahaya anu seragam. Ku alatan éta, rarancang jeung manufaktur molds kudu mertimbangkeun kumaha ngahontal permukaan kapang-precision tinggi pikeun mastikeun yén produk suntik dijieun boga cerminan alus. Pangaruh.

Struktur kapang téh kompléks: strips lampu reflektif pikeun panerapan imah biasana mibanda sababaraha kurva tur rinci. Desain jeung manufaktur kapang kudu mertimbangkeun kumaha ngawujudkeun struktur kapang kompléks pikeun mastikeun yén produk suntik dijieun akurat bisa ngayakeun réplikasi bentuk kapang nu.

Prosés molding suntik merlukeun syarat tinggi: strips lampu reflektif pikeun panerapan imah biasana dijieun tina bahan transparan atawa tembus pikeun suntik molding. Ku alatan éta, prosés suntik molding perlu ngadalikeun parameter kayaning suhu, tekanan, jeung speed suntik pikeun mastikeun yén produk suntik dijieun boga sipat alus. transparansi sareng épék pantulan cahaya.

Téknologi suntik molding nyaéta prosés umum pikeun manufaktur strips lampu reflective pikeun panerapan imah. Léngkah utamana kalebet:

Desain jeung manufaktur kapang: Desain jeung pabrik molds cocog pikeun suntik molding nurutkeun bentuk jeung ukuran sarat produk. Kapang biasana diwangun ku kapang luhur sareng kapang handap. Aya rongga suntikan antara kapang luhur sareng kapang handap. Bahan plastik molten disuntikkeun kana rohangan suntik ngaliwatan mesin cetak suntikan.

Pretreatment bahan plastik: pemanasan sarta lebur partikel palastik atawa bahan plastik granular kana kaayaan molten nu bisa suntik dijieun. Warna sareng aditif sanésna ogé tiasa ditambihan salami prosés pretreatment pikeun nyumponan syarat produk.

Molding suntik: Nyuntik bahan plastik molten kana rongga suntik molding ngaliwatan mesin suntik molding, teras nerapkeun tekanan tangtu ngeusian sakabéh rohangan suntik molding, sarta ngajaga eta pikeun kurun waktu nu tangtu pikeun mastikeun yén bahan plastik pinuh ngalir tur tiis.

Cooling na demoulding: Saatos suntik molding, produk dina kapang nu perlu leuwih tiis pikeun periode waktu pikeun ngidinan ka solidify sarta ngaleutikan. kapang ieu lajeng dibuka jeung produk kabentuk dicokot kaluar tina kapang nu.

Pos-processing: motong, beresih jeung mariksa produk kabentuk pikeun mastikeun kualitas sarta penampilan syarat produk.

Téknologi suntik molding maénkeun peran penting dina manufaktur strips lampu reflective pikeun panerapan imah. Ngaliwatan desain kapang lumrah jeung prosés molding suntik dioptimalkeun, produk kalawan kualitas luhur sarta penampilan alus bisa dihasilkeun .... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
panyiri dina kapang Mould Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir teapanyiri dina kapang Mould Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir tea
01

panyiri dina kapang Mould Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir tea

2024-03-05

AnsixTech geus ngajual kavling kapang panyiri molds di sakuliah dunya, cooperated kalawan sistem automation robot nyieun sistem integrasi canggih.

In-kapang labél kapang Fitur Produk:

* pembuatan kapang tepat, mastikeun sability of panyiri

* Solusi desain produk, ngahontal aplikasi IML anu dioptimalkeun

* Solusi beurat ringan - nyayogikeun saran desain produk anu dioptimalkeun pikeun klien, pikeun ngahontal kinerja produksi anu pangsaéna.

* Ngagem desain plat - pikeun perhatian jangka panjang, adjustment concentricity leuwih gampang.

* Desain rohangan tengah pasagi/ Desain rongga puseur buleud

Desain multi-rongga: 16cav, 8cav 6cav, 4cav, 2cav, 1cav ... jsb.

Kasusah dina manufaktur molds panyiri dina-kapang utamana ngawengku aspék handap:

Desain struktur kapang: In-kapang panyiri molds kudu tumut kana akun ukuran jeung bentuk labél, kitu ogé bubuka jeung nutup metoda kapang jeung tata perenah sistem suntik. Struktur kapang kedah dirarancang leres pikeun mastikeun yén labélna tiasa pas dina produk sareng yén cetakan suntikan tiasa dilaksanakeun kalayan lancar.

Positioning labél jeung ngaropéa: The kapang panyiri dina-kapang perlu mertimbangkeun positioning sarta ngaropéa tina labél pikeun mastikeun yén labél nu akurat bisa nyocogkeun kana produk jeung moal mindahkeun atawa layu atawa gugur salila prosés suntik molding. Cara labél diposisikan sareng dipasang kedah dirarancang janten stabil sareng dipercaya tanpa ngaganggu prosés nyetak suntikan.

Pilihan bahan: In-kapang panyiri molds kudu make bahan kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké tinggi tahan tekanan tinggi na suhu luhur salila prosés suntik molding. Dina waktos anu sami, konduktivitas termal bahan ogé kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun yén kapang tiasa langkung tiis gancang sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

Ngolah syarat akurasi: In-kapang panyiri molds boga syarat akurasi processing tinggi, utamana katepatan tina liang positioning labél jeung liang ngaropéa, nu kudu mastikeun yén labél nu bisa akurat diposisikan jeung dibereskeun salila prosés suntik molding. Dina waktos anu sami, akurasi dimensi sareng akurasi pas tina kapang ogé kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun pambukaan sareng nutup kapang sareng operasi normal tina sistem suntikan.

Optimasi prosés molding suntik utamina kalebet aspék ieu:

optimasi parameter suntik molding: Ku nyaluyukeun speed suntik, tekanan suntik, waktos nyekel jeung parameter sejenna tina mesin suntik molding, pangaruh suntik molding pangalusna tiasa didapet. Utamana dina prosés panyiri dina-kapang, laju suntikan sareng tekanan suntikan kedah dikontrol pikeun nyegah labélna ngagentos atanapi murag.

Optimasi sistem cooling: Ku ngarancang sistem cooling lumrah, laju cooling tina kapang bisa gancangan jeung siklus suntik molding bisa disingget. Utamana dina mangsa prosés panyiri dina-kapang, métode ngaropéa tina labél jeung konduktivitas termal tina bahan perlu dianggap pikeun mastikeun yén labél bisa gancang dibereskeun dina produk tanpa ngabalukarkeun stress termal atawa deformasi.

Kontrol hawa kapang: Ku ngadalikeun suhu kapang, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mastikeun yén bahan plastik bisa ngajaga kaayaan molten luyu salila prosés suntik molding sarta bisa pinuh ngeusian rongga kapang. Utamana dina mangsa proses panyiri dina-kapang, uniformity distribution suhu kapang perlu dikawasa pikeun nyegah stress termal jeung deformasi.

Perlakuan permukaan kapang: Polishing, nyemprot sareng perlakuan anu sanés dilakukeun dina permukaan kapang pikeun ningkatkeun permukaan permukaan sareng ngagem résistansi kapang sareng ngirangan gesekan sareng ngagem bahan plastik nalika prosés nyerep suntikan.

Ngaliwatan ukuran optimasi luhur, kualitas manufaktur sarta pangaruh suntik molding tina kapang panyiri dina-kapang bisa ningkat, laju cacad bisa ngurangan, sarta efisiensi produksi bisa ningkat .... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Cetakan témbok ipis Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir teaCetakan témbok ipis Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir tea
02

Cetakan témbok ipis Kotak dahar beurang disposable kotak dahareun gancang susu cangkir cangkir kopi disposable cangkir tea

2024-03-05

* Solusi beurat ringan - nyayogikeun saran desain produk anu dioptimalkeun pikeun klien, pikeun ngahontal kinerja produksi anu pangsaéna.

* Desain komponén tumpukan ditukeurkeun - 80% bagian anu bisa ngaganti on Mesin Injection Molding, pikeun ngurangan runtah waktu.

* Ngagem desain plat - pikeun perhatian jangka panjang, adjustment concentricity leuwih gampang.

* Desain rohangan tengah pasagi/ Desain rongga puseur buleud

Desain multi-rongga: 16cav, 8cav 6cav, 4cav, 2cav, 1cav ... jsb.

Kasusah dina manufaktur kapang kotak dahareun gancang témbok ipis utamana ngawengku aspék handap:

Desain struktur kapang: kapang Ipis-walled kudu tumut kana akun bentuk jeung ukuran kotak dahareun gancang, kitu ogé bubuka jeung nutup metoda kapang jeung tata perenah sistem suntik. Kusabab ketebalan témbok kotak dahareun gancang ipis, struktur kapang kedah dirarancang janten langkung kuat sareng langkung stabil pikeun mastikeun yén kapang moal cacad atanapi rusak nalika prosés nyerep suntikan.

Pilihan bahan: kapang ipis-walled kedah nganggo bahan anu teu karasa anu luhur sareng résistansi ngagem anu luhur pikeun nolak tekanan anu luhur sareng suhu anu luhur nalika prosés cetakan suntik. Dina waktos anu sami, konduktivitas termal bahan ogé kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun yén kapang tiasa langkung tiis gancang sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

Sarat akurasi processing: kapang Ipis-walled merlukeun akurasi processing tinggi, utamana finish permukaan jeung flatness tina rongga kapang, nu kudu mastikeun yén euweuh defects atanapi flaws lumangsung salila prosés suntik molding. Dina waktos anu sami, akurasi dimensi sareng akurasi pas tina kapang ogé kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun pambukaan sareng nutup kapang sareng operasi normal tina sistem suntikan.

Optimasi prosés molding suntik utamina kalebet aspék ieu:

optimasi parameter suntik molding: Ku nyaluyukeun speed suntik, tekanan suntik, waktos nyekel jeung parameter sejenna tina mesin suntik molding, pangaruh suntik molding pangalusna tiasa didapet. Utamana dina prosés molding suntik témbok ipis, laju suntik sareng tekanan suntik kedah dikontrol pikeun nyegah cacad sareng imperfections.

Optimasi sistem cooling: Ku ngarancang sistem cooling lumrah, laju cooling tina kapang bisa gancangan jeung siklus suntik molding bisa disingget. Utamana dina prosés ipis-témbok suntik molding, perlu mertimbangkeun yén ketebalan témbok tina kotak dahareun gancang ipis jeung speed cooling kudu leuwih gancang pikeun nyegah stress termal jeung deformasi.

Kontrol hawa kapang: Ku ngadalikeun suhu kapang, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mastikeun yén bahan plastik bisa ngajaga kaayaan molten luyu salila prosés suntik molding sarta bisa pinuh ngeusian rongga kapang. Utamana dina prosés ipis-témbok suntik molding, nu uniformity distribution hawa tina kapang perlu dikawasa pikeun nyingkahan setrés termal jeung deformasi.

Perlakuan permukaan kapang: Polishing, nyemprot sareng perlakuan anu sanés dilakukeun dina permukaan kapang pikeun ningkatkeun permukaan permukaan sareng ngagem résistansi kapang sareng ngirangan gesekan sareng ngagem bahan plastik nalika prosés nyerep suntikan.

Ngaliwatan ukuran optimasi luhur, kualitas manufaktur sarta pangaruh suntik molding tina ipis-walled kotak dahareun gancang molds bisa ningkat, laju cacad bisa ngurangan, sarta efisiensi produksi bisa ningkat .... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
PET Preform pikeun Kosmétik beberesih BotolPET Preform pikeun Kosmétik beberesih Botol
03

PET Preform pikeun Kosmétik beberesih Botol

2024-03-05

Parameter tina preforms PET pikeun botol nyeuseuh kosmetik bisa rupa-rupa dumasar kana kabutuhan produk husus sarta aplikasi. Ieu mangrupikeun parameter tina sababaraha preforms botol PET umum pikeun botol beberesih kosmetik:

Kapasitas: Kapasitas preforms botol PET pikeun botol beberesih kosmetik tiasa ditangtukeun dumasar kana syarat panggunaan sareng bungkusan produk. Kapasitas umum kalebet 100ml, 200ml, 300ml, jsb

Ukuran sungut botol: Ukuran sungut botol preforms botol PET pikeun botol beberesih kosmetik biasana ditangtukeun dumasar kana spésifikasi tutup botol. Ukuran sungut botol umum kalebet 24mm, 28mm, 32mm, jsb

Bentuk botol: Bentuk preform botol PET pikeun botol beberesih kosmetik tiasa dirarancang dumasar kana metode pamakean sareng syarat penampilan produk. Bentuk umum kalebet cylindrical, square, oval, jsb.

Ketebalan témbok: The ketebalan témbok tina botol PET preforms pikeun botol beberesih kosmetik biasana ditangtukeun dumasar kana kapasitas jeung sarat pamakéan. Kisaran ketebalan témbok umum nyaéta 0.2mm dugi ka 0.6mm.

Transparansi: Preforms PET pikeun botol beberesih kosmetik biasana kedah gaduh transparansi anu saé pikeun nunjukkeun warna sareng kualitas produk.

Résistansi kimiawi: Preforms botol PET pikeun botol beberesih kosmetik kedah gaduh résistansi kimiawi anu saé pikeun nyegah korosi sareng buruk tina bahan botol ku kosmétik.

Desain awak botol: Desain awak botol botol pepet preforms pikeun botol beberesih kosmetik bisa ditangtukeun nurutkeun karakteristik produk jeung paménta pasar, kaasup tékstur awak botol, wewengkon pas labél, jsb ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
PET Preform pikeun Botol InumanPET Preform pikeun Botol Inuman
04

PET Preform pikeun Botol Inuman

2024-03-05

Parameter botol inuman PET preform tiasa rupa-rupa dumasar kana kabutuhan sareng aplikasi khusus.

Kapasitas: Kapasitas botol PET preform inuman tiasa ditangtukeun dumasar kana paménta. Kapasitas umum kalebet 250ml, 500ml, 1L, 1.5L, jsb.

Ukuran sungut botol: Ukuran sungut botol PET botol inuman preform biasana ditangtukeun dumasar kana spésifikasi tutup botol. Ukuran sungut botol umum kalebet 28mm, 30mm, 38mm, jsb.

Bentuk botol: Bentuk botol inuman PET preform tiasa dirarancang dumasar kana kabutuhan. Bentuk umum kalebet cylindrical, square, oval, jsb.

Ketebalan témbok: Ketebalan témbok botol PET preform biasana ditangtukeun dumasar kana kapasitas sareng syarat panggunaan. Kisaran ketebalan témbok umum nyaéta 0.2mm dugi ka 0.8mm.

Transparansi: PET botol inuman preform biasana mibanda transparansi alus pikeun nembongkeun warna jeung kualitas inuman.

Résistansi tekanan: Botol inuman preform PET kedah gaduh résistansi tekanan anu tangtu pikeun tahan tekanan inuman sareng ngajaga bentuk botol.

résistansi kimiawi: PET botol inuman preform kudu boga résistansi kimiawi alus pikeun nyegah inuman ti corroding na deteriorating bahan botol.

Ieu kudu dicatet yén parameter di luhur téh ukur keur rujukan umum, sarta parameter sabenerna pepet preform botol inuman bisa disaluyukeun nurutkeun sarat produk husus jeung prosés produksi ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
72 rongga botol PET preform kapang tabung preform kapang inuman botol bungkusan dahareun haliber standar 30 haliber non-standar72 rongga botol PET preform kapang tabung preform kapang inuman botol bungkusan dahareun haliber standar 30 haliber non-standar
05

72 rongga botol PET preform kapang tabung preform kapang inuman botol bungkusan dahareun haliber standar 30 haliber non-standar

2024-03-05

Fitur produk:

Desain multi-rongga: 72 cav

Dijamin preform ketebalan témbok concentricity: ± 0.075mm (L = 100mm)

Desain preform dioptimalkeun ensures kasuksésan botol niupan dinamis

Kasulitan tina 72-rongga PET botol preform kapang utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: The 72-rongga pepet preform kapang perlu tumut kana akun perenah jeung susunan tina 72 cavities pikeun mastikeun yén saluran aliran jeung sistem cooling unggal rongga anu merata disebarkeun pikeun mastikeun konsistensi suhu sarta fluidity salila suntik molding. prosés. .

Pilihan bahan: bahan pepet boga titik lebur tinggi na laju shrinkage termal, sarta boga syarat luhur pikeun bahan kapang. Bahan kapang kedah gaduh résistansi ngagem anu saé, résistansi korosi sareng konduktivitas termal pikeun mastikeun umur jasa kapang sareng kualitas cetakan suntik.

Kontrol prosés molding suntik: Prosés suntik molding tina 72-rongga pepet preform kapang merlukeun kontrol tepat parameter kayaning suhu, tekanan, jeung speed pikeun mastikeun konsistensi tina ukuran jeung kualitas preforms nyuntik dina unggal rongga. Dina waktu nu sarua, perhatian ogé perlu dibayar pikeun nyegah liang shrinkage, warping jeung defects séjén dina preforms.

Keunggulan injection molding:

efisiensi produksi tinggi: 72-rongga botol pepet preform kapang bisa suntik kapang 72 botol preforms dina hiji waktu. Dibandingkeun sareng kapang handap-rongga, kapang 72-rongga tiasa ngahasilkeun langkung seueur produk dina waktos anu sami, ningkatkeun efisiensi produksi.

Kualitas produk stabil: Desain jeung manufaktur precision tina 72-rongga PET botol preform kapang téh tinggi, nu bisa mastikeun konsistensi tina ukuran jeung kualitas preforms botol nyuntik dina unggal rongga. Dina waktu nu sarua, konsistensi suhu sarta fluidity salila prosés suntik molding ogé bisa leuwih hadé dikawasa, ngurangan ongkos cacad produk.

Hemat ongkos: The 72-rongga pepet preform kapang boga efisiensi produksi tinggi na bisa ngurangan kuli sarta pamakéan parabot waragad. Dina waktos anu sami, kusabab kualitas produk anu stabil, tingkat besi tua dikirangan sareng biaya produksi dikirangan.

Perlindungan lingkungan sareng hemat energi: Molding suntik mangrupikeun metode produksi anu ramah lingkungan. Ngaliwatan pamakéan 72-rongga pepet preform molds, konsumsi bahan baku sarta generasi runtah bisa ngurangan, achieving efek hemat energi jeung réduksi émisi ... mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
96 rongga botol émbrio kapang jarum klep segel hawa kapang botol cai botol cai mineral inuman botol bungkusan96 rongga botol émbrio kapang jarum klep segel hawa kapang botol cai botol cai mineral inuman botol bungkusan
06

96 rongga botol émbrio kapang jarum klep segel hawa kapang botol cai botol cai mineral inuman botol bungkusan

2024-03-05

Fitur produk:

Desain multi-rongga: 96 cav

Dijamin preform ketebalan témbok concentricity: ± 0.075mm (L = 100mm)

Desain preform dioptimalkeun ensures kasuksésan botol niupan dinamis

Kasusah 96-rongga botol PET preform kapang utamana ngawengku aspék handap:

Desain kapang: The 96-rongga botol pepet preform kapang perlu tumut kana akun perenah jeung susunan tina 96 cavities pikeun mastikeun yén saluran aliran sarta sistem cooling unggal rongga anu merata disebarkeun pikeun mastikeun konsistensi suhu sarta fluidity salila suntik. prosés molding. .

Pilihan bahan: bahan pepet boga titik lebur tinggi na laju shrinkage termal, sarta boga syarat luhur pikeun bahan kapang. Bahan kapang kedah gaduh résistansi ngagem anu saé, résistansi korosi sareng konduktivitas termal pikeun mastikeun umur jasa kapang sareng kualitas cetakan suntik.

Kontrol prosés molding suntik: Prosés suntik molding tina 96-rongga pepet preform kapang merlukeun kontrol tepat parameter kayaning suhu, tekanan, jeung speed pikeun mastikeun konsistensi tina ukuran jeung kualitas preforms nyuntik dina unggal rongga. Dina waktu nu sarua, perhatian ogé perlu dibayar pikeun nyegah liang shrinkage, warping jeung defects séjén dina preforms.

Keunggulan injection molding:

efisiensi produksi tinggi: The 96-rongga botol pepet preform kapang bisa suntik kapang 96 botol preforms dina hiji waktu, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi. Dibandingkeun sareng kapang sareng rongga anu langkung handap, kapang 96-rongga tiasa ngahasilkeun langkung seueur produk dina waktos anu sami.

Kualitas produk stabil: Desain jeung manufaktur precision tina 96-rongga PET botol preform kapang téh tinggi, nu bisa mastikeun konsistensi tina ukuran jeung kualitas preforms botol nyuntik dina unggal rongga. Dina waktos anu sami, konsistensi suhu sareng fluidity salami prosés cetakan suntik ogé tiasa dikontrol langkung saé, ngirangan tingkat cacad produk.

tabungan ongkos: The 96-rongga pepet preform kapang boga efisiensi produksi luhur sarta bisa ngurangan biaya tanaga gawé jeung alat. Dina waktos anu sami, kusabab kualitas produk anu stabil, tingkat besi tua dikirangan sareng biaya produksi dikirangan.

Perlindungan lingkungan sareng hemat energi: Molding suntik mangrupikeun metode produksi anu ramah lingkungan. Ngaliwatan pamakéan 96-rongga pepet preform molds, konsumsi bahan baku sarta generasi runtah bisa ngurangan, achieving efek hemat energi jeung réduksi émisi.

.. mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Seri kompak Shimmer & BlushSeri kompak Shimmer & Blush
07

Seri kompak Shimmer & Blush

2024-03-05

The Pearlescent Blush Powder Box Series mangrupikeun produk kosmétik umum anu dianggo pikeun nambihan kilau alami sareng dimensi kana pipi. Ieu mangrupikeun bubuka pikeun karajinan sareng bahan tina Siri Kotak Bubuk Blush Pearlescent:

Jumlah: CT-S001-A

Ukuran: 59.97*44.83*12.03mm

Pan sumur: 50.01*16.99*3.81mm

Kamampuh: 2.2g

Wewengkon dicitak: 57,97 * 42,83mm

Karajinan:

Prosés molding suntik: Prosés umum pikeun manufaktur buleud bubuk Blush pearlescent nyaéta prosés suntik molding. Cangkang luar sareng jero kotak diciptakeun ku nyuntikkeun plastik lebur kana kapang, anu teras tiis sareng padet.

Prosés nyemprot: Dina raraga ngaronjatkeun penampilan kotak, prosés nyemprot bisa dipaké pikeun nerapkeun kelir, pola atawa épék husus dina beungeut kotak, kayaning herang, matte atawa tékstur logam.

Proses percetakan: Logo merek, inpormasi produk sareng pola dina kotak tiasa ditambihan ku prosés percetakan. Prosés percetakan umum ngawengku percetakan layar, percetakan mindahkeun panas sarta stamping panas.

Bahan:

Plastik: Kotak bubuk blush pearlescent umum didamel tina plastik, sapertos polipropilén (PP), poliétilén (PE) atanapi polystyrene (PS). Bahan palastik hampang, awét, tahan cai sareng gampang diolah.

Logam: Sababaraha kotak bubuk blush pearlescent luhur-luhur didamel tina logam, sapertos alloy aluminium atanapi stainless steel. Bahan logam kualitas luhur, awét sareng tiasa didaur ulang.

bahan séjén: Salian palastik jeung logam, aya ogé sababaraha pearlescent blush buleud bubuk dijieunna tina bahan séjén, kayaning kardus, kai atawa kaca. bahan ieu mindeng dipaké pikeun desain husus atawa produk high-end.

Nalika milih karajinan sareng bahan tina kotak bubuk blush pearlescent, anjeun kedah mertimbangkeun posisi produk, gambar merek, fitur produk sareng kabutuhan konsumen. Dina waktos anu sami, pastikeun yén bahan anu dipilih saluyu sareng standar sareng peraturan kaamanan anu relevan pikeun mastikeun kualitas sareng kaamanan produk...punten kirimkeun pesen ka kami (Email: info@ansixtech.com) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Pencét bubuk kompak sériPencét bubuk kompak séri
08

Pencét bubuk kompak séri

2024-03-05

Karajinan sareng pilihan bahan tina kotak bubuk kosmétik dipencet penting pisan pikeun kualitas sareng penampilan produk. Ieu mangrupikeun bubuka pikeun téknologi sareng bahan kotak bubuk kosmétik:

Jumlah: CT-R001

Ukuran: ø74.70*17.45mm

Pan sumur: ø59.40 * 7.07mm

Kamampuh: 16.2g

Wewengkon dicitak: ø60.3mm

Karajinan:

Prosés suntik molding: Prosés umum pikeun manufaktur kosmetik dipencet bubuk kotak kompak nyaéta prosés suntik molding. Cangkang luar sareng jero kotak diciptakeun ku nyuntikkeun plastik cair kana kapang, anu teras tiis sareng padet.

Prosés nyemprot: Dina raraga ngaronjatkeun penampilan kotak, prosés nyemprot bisa dipaké pikeun nerapkeun kelir, pola atawa épék husus dina beungeut kotak, kayaning herang, matte atawa tékstur logam.

Proses percetakan: Logo merek, inpormasi produk sareng pola dina kotak tiasa ditambihan ku prosés percetakan. Prosés percetakan umum ngawengku percetakan layar, percetakan mindahkeun panas sarta stamping panas.

Bahan

Plastik: Kosmétik umum kotak bubuk dipencet dijieunna tina plastik, kayaning polipropilén (PP), poliétilén (pe) atawa polystyrene (PS). Bahan palastik hampang, awét, tahan cai sareng gampang diolah.

Metal: Sababaraha kotak bubuk dipencet kosmetik high-end dijieun tina logam, kayaning alloy aluminium atawa stainless steel. Bahan logam kualitas luhur, awét sareng tiasa didaur ulang

bahan séjén: Salian palastik jeung logam, aya ogé sababaraha kosmetik dipencet buleud bubuk dijieunna tina bahan séjén, kayaning kardus, kai atawa kaca. bahan ieu mindeng dipaké pikeun desain husus atawa produk high-end.

Nalika milih téknologi sareng bahan kotak bubuk kosmetik, anjeun kedah mertimbangkeun posisi produk, gambar merek, fitur produk sareng kabutuhan konsumen. Dina waktos anu sami, pastikeun yén bahan anu dipilih saluyu sareng standar sareng peraturan kaamanan anu relevan pikeun mastikeun kualitas sareng kasalametan produk.

..mangga ngirim kami pesen (Email: info@ansixtech.com ) iraha wae jeung tim kami bakal ngawalon ka anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
bagian Toong alam CNC machining 5-sumbu CNC mesin precision polyetheretherketone dewan anti statik Toong rod CNC lathebagian Toong alam CNC machining 5-sumbu CNC mesin precision polyetheretherketone dewan anti statik Toong rod CNC lathe
01

bagian Toong alam CNC machining 5-sumbu CNC mesin precision polyetheretherketone dewan anti statik Toong rod CNC lathe

2024-03-06

Bagian PEEK (polyetheretherketone) nawiskeun kaunggulan ieu dina machining:

Processability: Toong boga processability alus tur bisa diolah ku motong, pangeboran, panggilingan, péngkolan, jsb kinerja processing nyaeta stabil sarta teu rawan masalah kayaning maké alat jeung roughness permukaan tinggi.

Résistansi panas: PEEK gaduh résistansi suhu luhur anu saé sareng tiasa ngajaga kinerja stabil dina lingkungan suhu luhur. Hal ieu ngajadikeun komponén PEEK nguntungkeun dina aplikasi suhu luhur sapertos aerospace, mesin otomotif, sareng seueur deui.

Résistansi kimiawi: PEEK gaduh résistansi kimiawi anu saé sareng tiasa nolak erosi bahan kimia sapertos asam, alkali, sareng pangleyur. Hal ieu ngajadikeun komponén PEEK loba dipaké dina widang kayaning industri kimia jeung alat médis.

Résistansi ngagem: PEEK gaduh résistansi ngagem anu saé sareng tiasa dianggo kanggo lami dina lingkungan gesekan anu luhur tanpa gampang dianggo. Hal ieu ngajadikeun bagian PEEK nguntungkeun dina aplikasi anu peryogi résistansi ngagem, sapertos drivetrains otomotif, segel mékanis, jsb.

Dina hal téknologi aplikasi, téknologi ieu tiasa dianggo pikeun machining komponén PEEK:

Ngolah motong: Ngagunakeun parabot motong nedunan motong, panggilingan, pangeboran jeung processing sejenna dina ngintip, bentuk jeung ukuran diperlukeun bisa didapet.

Pamrosésan Thermoforming: NGintip gaduh stabilitas termal anu saé sareng tiasa ngadamel bagian-bagian anu bentukna kompleks ngalangkungan pamrosésan thermoforming. Thermoforming tiasa nganggo metode sapertos hot press molding sareng hot blow molding.

Téknologi percetakan 3D: Bahan PEEK ogé tiasa diolah ngaliwatan téknologi percetakan 3D. Téknologi ieu ngamungkinkeun pembuatan komponén kalayan bentuk anu kompleks sareng tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

nempo jéntré
Self-lubricating ngaropéa botol preform inverter 180 gelar palastik flip tiasa inverter UPE terpadu anyar tiasa inverter bahan polimér Botol FlipperSelf-lubricating ngaropéa botol preform inverter 180 gelar palastik flip tiasa inverter UPE terpadu anyar tiasa inverter bahan polimér Botol Flipper
02

Self-lubricating ngaropéa botol preform inverter 180 gelar palastik flip tiasa inverter UPE terpadu anyar tiasa inverter bahan polimér Botol Flipper

2024-03-06

UPE (poliétilén) bahan polimér boga kaunggulan tangtu dina machining jeung aplikasi widang turners botol.

Dina watesan machining, bahan polimér UPE boga processability alus tur bisa diolah ku motong, pangeboran, panggilingan, jsb kinerja processing nyaeta stabil sarta teu rawan masalah kayaning maké alat jeung roughness permukaan tinggi. Sajaba ti éta, bahan UPE ogé bisa thermoformed pikeun adaptasi jeung kabutuhan turners botol tina wangun jeung ukuran béda.

Dina hal widang aplikasi, résistansi ngagem, résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur bahan polimér UPE ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun péngkolan botol. Éta tiasa dianggo kanggo lami di lingkungan kerja anu parah tanpa gampang dianggo, sareng dina waktos anu sami gaduh résistansi korosi anu hadé pikeun bahan kimia sapertos asam, alkali, sareng minyak. Salaku tambahan, bahan UPE ogé gaduh résistansi suhu anu luhur sareng tiasa ngajaga kinerja anu stabil dina lingkungan suhu anu luhur.

Widang aplikasi bahan polimér UPE kalebet tapi henteu dugi ka aspék ieu:

Industri Pangan sareng Inuman: Bahan UPE tiasa dianggo dina pabrik péngkolan botol pikeun operasi péngkolan botol dina jalur produksi inuman botol. Awéwé sareng résistansi korosi ngajantenkeun cocog pikeun operasi péngkolan botol frékuénsi luhur.

Industri Farmasi: Bahan UPE tiasa dianggo dina manufaktur inverters botol dina industri farmasi pikeun ngabalikkeun botol obat pikeun ngagampangkeun ngeusian sareng bungkusan obat. Résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur ngajantenkeun cocog pikeun sarat anu nungtut industri farmasi.

Kosmétik sareng industri produk perawatan pribadi: Bahan UPE tiasa dianggo dina pabrik péngkolan botol dina jalur produksi kosmétik sareng produk perawatan pribadi. Awéwé sareng résistansi korosi ngajantenkeun cocog pikeun operasi péngkolan botol frékuénsi luhur.

nempo jéntré
Timer lubricating universal katrol parabot mékanis MC katrolTimer lubricating universal katrol parabot mékanis MC katrol
03

Timer lubricating universal katrol parabot mékanis MC katrol

2024-03-06

Katrol peralatan mékanis gaduh kaunggulan ieu:

kakuatan ngirimkeun: Pulleys bisa ngirimkeun gaya ngaliwatan tali, belts, jsb, pikeun ngahontal ngangkat, narik atawa transmisi objék.

Ngurangan gesekan: Pulleys bisa ngurangan gesekan objék salila gerak, ngurangan leungitna énergi, sarta ngaronjatkeun efisiensi.

Saluyukeun arah gaya: Katrol bisa ngarobah arah gaya ambéh gaya bisa exerted dina arah béda.

Bagikeun beban: Katrol tiasa ngadistribusikaeun beban ka sababaraha katrol, ngirangan beban dina katrol tunggal sareng ningkatkeun kahirupan jasa katrol.

Saluyukeun laju: Ku cara ngarobah diaméterna atawa jumlah pulleys, speed obyék bisa disaluyukeun.

Pulleys parabot mékanis boga rupa-rupa aplikasi. Wewengkon aplikasi umum kalebet:

Alat ngangkat: Katrol sering dianggo dina sistem tali dina alat angkat, sapertos bango, bango, sareng sajabana, pikeun ngangkat sareng ngagantungkeun barang-barang anu beurat.

Alat-alat transportasi: Katrol sering dianggo dina alat-alat transportasi sapertos sabuk conveyor sareng roller pikeun mindahkeun barang sareng ningkatkeun efisiensi transportasi.

Transmisi mékanis: Katrol sering dianggo dina sistem transmisi mékanis, sapertos transmisi sabuk, transmisi ranté, sareng sajabana, pikeun ngirimkeun kakuatan sareng rotasi.

Sistem panto sareng jandela: Katrol sering dianggo salaku rel geser dina sistem panto sareng jandela pikeun muka sareng nutup panto sareng jandéla.

Alat-alat olahraga: Katrol sering dianggo salaku sistem tegangan dina alat-alat olahraga, sapertos alat-alat kabugaran, alat-alat olahraga, sareng sajabana, pikeun nyaluyukeun résistansi sareng arah gerak.

nempo jéntré
Automation parabot ngaropéa béntang gear transmisi kabayang PA66 béntang kabayang Plastik PA66 Star kabayangAutomation parabot ngaropéa béntang gear transmisi kabayang PA66 béntang kabayang Plastik PA66 Star kabayang
04

Automation parabot ngaropéa béntang gear transmisi kabayang PA66 béntang kabayang Plastik PA66 Star kabayang

2024-03-06

Gear béntang nilon mangrupakeun gear béntang dijieunna tina bahan nilon kalawan kaunggulan handap sarta wewengkon aplikasi:

Kauntungan:

Ngagem lalawanan: Gears béntang nilon boga résistansi maké alus tur bisa dipaké pikeun lila dina gesekan jeung lingkungan maké, ngurangan maké gear jeung karuksakan.

Self-lubricating: Gears béntang nilon boga sipat timer lubricating alus, nu bisa ngurangan gesekan jeung maké jeung ningkatkeun efisiensi operasi jeung kahirupan gears.

Résistansi korosi: Gear béntang nilon gaduh résistansi korosi anu hadé pikeun rupa-rupa zat kimia sareng tiasa dianggo dina média korosif pikeun manjangkeun umur jasa gears.

Lightweight: Dibandingkeun jeung gears logam, gears béntang nilon anu torek dina beurat, nu mantuan ngurangan beban parabot sarta ngaronjatkeun efisiensi operasi.

Wewengkon aplikasi:

Alat transmisi: gears béntang nilon mindeng dipaké dina alat transmisi, kayaning reducers, kotak transmisi, jsb Ieu bisa ngawujudkeun fungsi ngalirkeun kakuatan sarta speed ngaliwatan meshing kalawan gears lianna.

alat-alat Automation: Gears béntang nilon ogé loba dipaké dina sagala rupa parabot automation, kayaning manipulator, conveyors, mesin bungkusan, jsb Ieu bisa ngawujudkeun gerakan sarta operasi pakakas otomatis ku cooperating kalawan komponén transmisi lianna.

Instrumén: Gears béntang nilon ogé bisa dipaké dina instrumen, kayaning timers, panels instrumen, jsb Ieu bisa ngawujudkeun indikasi jeung pangukuran fungsi instrumen ku cooperating kalawan gears lianna.

parabot kakuatan: Gears béntang nilon ogé ilahar dipaké dina parabot kakuatan, kayaning screwdrivers listrik, wrenches listrik, jsb Ieu bisa ngawujudkeun rotasi jeung nyetir alat ku cooperating jeung motor listrik.

nempo jéntré
alat-alat automation mékanis custom screw POM screw parabot industri screw Plastik POM Screwalat-alat automation mékanis custom screw POM screw parabot industri screw Plastik POM Screw
05

alat-alat automation mékanis custom screw POM screw parabot industri screw Plastik POM Screw

2024-03-06

Aplikasi machining sareng screw of screws POM khusus pikeun alat-alat automation nyaéta kieu:

Mesin:

Persiapan bahan: Pilih bahan POM salaku bahan manufaktur tina screw POM. POM gaduh sipat mékanis anu saé, résistansi ngagem sareng résistansi kimiawi.

Prosés manufaktur: Nurutkeun kana gambar desain screw nu, prosés machining dipigawé, kaasup péngkolan, panggilingan, pangeboran jeung prosés lianna, pikeun ngolah bahan POM kana bentuk screw diperlukeun tur ukuranana.

Perlakuan permukaan: Salaku diperlukeun, ngalakukeun perlakuan permukaan dina screw POM, kayaning polishing, nyemprot, jeung sajabana, pikeun ngaronjatkeun smoothness permukaan sarta kualitas penampilan.

aplikasi screw:

Sistim conveying otomatis: POM screw bisa dipaké dina sistem conveying otomatis pikeun nepikeun bahan, bagian atawa produk. Bisa nyorong bahan atawa produk ti hiji lokasi ka nu sejen ngaliwatan rotasi sarta gerak spiral pikeun ngahontal conveying otomatis tur penanganan.

alat assembly otomatis: screws POM bisa dipaké dina parabot assembly otomatis pikeun ngumpul bagian atawa komponén dina urutan predetermined jeung posisi. Bisa ngajadikeun otomatis prosés assembly ku ngadorong bagian atawa komponén ka posisi nu bener ngaliwatan rotasi sarta gerak spiral.

Alat bungkusan otomatis: Skrup POM tiasa dianggo dina alat bungkusan otomatis pikeun ngarangkep produk atanapi bahan bungkusan. Éta tiasa nyorong produk atanapi bahan bungkusan ka posisi bungkusan ngalangkungan rotasi sareng gerak spiral pikeun ngawujudkeun prosés bungkusan otomatis.

nempo jéntré
alat-alat automation mékanis custom bushings na sleeves PA66 bushingalat-alat automation mékanis custom bushings na sleeves PA66 bushing
06

alat-alat automation mékanis custom bushings na sleeves PA66 bushing

2024-03-06

Aplikasi machining sareng bushing tina bushings khusus pikeun alat otomatisasi mékanis nyaéta kieu:

Mesin:

Persiapan bahan: Numutkeun sarat tina leungeun baju bushing, pilih bahan nilon luyu, sarta nyiapkeun bahan pikeun motong jeung ngolah.

Téknologi pangolahan: Numutkeun kana gambar desain bushing sareng leungeun baju, prosés machining dilaksanakeun, kalebet péngkolan, panggilingan, pangeboran sareng prosés sanésna, pikeun ngolah bahan kana bentuk sareng ukuran bushing sareng leungeun baju anu nyumponan sarat.

Perlakuan permukaan: Salaku diperlukeun, ngalakukeun perlakuan permukaan dina leungeun baju bushing, kayaning grinding, polishing, jsb, pikeun ngaronjatkeun smoothness permukaan sarta tékstur.

Aplikasi leungeun baju:

Bearing rojongan: Bushing sleeves mindeng dipaké dina bearing ngarojong bagian pakakas mékanis, kayaning bearing korsi, bearing korsi susunan, jsb Ieu bisa ngurangan gesekan jeung maké antara shafts na arah, sarta ngaronjatkeun efisiensi operasi sarta hirup pakakas.

Rojongan pituduh: Bushing bushings ogé bisa dipaké dina pituduh rojongan bagian pakakas mékanis, kayaning rel pituduh, rod pituduh, jsb Ieu bisa ngurangan gesekan antara komponén pituduh tur ningkatkeun akurasi sarta stabilitas alat.

Transmisi gerak: Bushing sleeves bisa dipaké dina bagian transmisi gerak pakakas mékanis, kayaning sliders, pulleys, jsb Ieu bisa ngurangan gesekan antara bagian transmisi pindah sarta ngaronjatkeun efisiensi transmisi jeung akurasi alat.

nempo jéntré
Parabot Automation Plastik Gear rak PA66 transmisi rak gear MC nilon gear nilon rakParabot Automation Plastik Gear rak PA66 transmisi rak gear MC nilon gear nilon rak
07

Parabot Automation Plastik Gear rak PA66 transmisi rak gear MC nilon gear nilon rak

2024-03-06

Rak transmisi PA gaduh fitur sareng kaunggulan ieu:

résistansi maké alus: bahan Pa boga résistansi maké tinggi, bisa tahan beban tangtu sarta gesekan, sarta cocog pikeun sistem transmisi-speed tinggi.

gerakan lemes: Pa transmisi rak jeung gear dipaké babarengan pikeun ngahontal gerakan linier lemes jeung nyadiakeun kontrol posisi tepat.

Noise lemah sareng Geter: Pa rak transmisi boga tingkat noise jeung Geter low, nyadiakeun épék transmisi lemes jeung sepi.

résistansi korosi alus: bahan Pa boga lalawanan korosi alus mun zat kimia umum tur teu gampang eroded ku zat kimia.

Alus sipat lubricating diri: bahan pa boga sipat timer lubricating alus, nu bisa ngurangan gesekan jeung maké jeung manjangkeun umur jasa tina rak nu.

Lightweight: Dibandingkeun jeung rak logam, rak transmisi pa dénsitas handap sarta beurat lampu, nu bisa ngurangan beban pakakas sarta ngaronjatkeun efisiensi transmisi.

béaya rendah: Dibandingkeun jeung rak logam, rak transmisi pa waragad manufaktur handap sarta cocog pikeun sababaraha aplikasi kalawan sarat ongkos luhur.

Pa rak transmisi loba dipaké dina sagala rupa parabot mékanis, kayaning garis produksi otomatis, manipulator, mesin percetakan, mesin bungkusan, jsb Éta bisa nyadiakeun gerak linier tepat jeung kontrol posisi sarta boga prospek aplikasi lega., Mangga ngirim kami pesen (Email : info@ansixtech.com ) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré
Rel pituduh S ngawangun Rel Panungtun Plastik Rel pituduh ranté ngawangun khusus rel pituduh ranté poliétilén tahan ngaropéa rel pituduh U ngawangun tunggal sareng ganda jajar rel pituduh rel geser T ngawangun alur pituduhRel pituduh S ngawangun Rel Panungtun Plastik Rel pituduh ranté ngawangun khusus rel pituduh ranté poliétilén tahan ngaropéa rel pituduh U ngawangun tunggal sareng ganda jajar rel pituduh rel geser T ngawangun alur pituduh
08

Rel pituduh S ngawangun Rel Panungtun Plastik Rel pituduh ranté ngawangun khusus rel pituduh ranté poliétilén tahan ngaropéa rel pituduh U ngawangun tunggal sareng ganda jajar rel pituduh rel geser T ngawangun alur pituduh

2024-03-06

Rel pituduh palastik UHMW-PE nyaéta rel pituduh anu didamel tina bahan poliétilén beurat molekul ultra luhur (UHMW-PE). UHMW-PE mangrupa plastik rékayasa mibanda sipat alus teuing, kaasup résistansi maké tinggi, koefisien gesekan low, résistansi kimia alus sarta lalawanan hawa low.

Rel pituduh palastik UHMW-PE gaduh ciri-ciri ieu:

Résistansi ngagem tinggi: Bahan UHMW-PE ngagaduhan résistansi ngagem anu luhur pisan sareng tiasa tahan gesekan sareng ngagem jangka panjang. Ieu cocog pikeun sistem rail pituduh kalawan beban tinggi na gerakan-speed tinggi.

Koefisien gesekan rendah: Bahan UHMW-PE ngagaduhan koefisien gesekan anu rendah, anu tiasa ngirangan leungitna énergi sareng ngahasilkeun bising sareng ningkatkeun efisiensi operasi rel pituduh.

Résistansi korosi kimiawi: Bahan UHMW-PE ngagaduhan résistansi korosi anu hadé pikeun bahan kimia sapertos asam, alkali, sareng pangleyur, sareng henteu gampang dirobih ku bahan kimia.

Résistansi suhu rendah: bahan UHMW-PE tiasa ngajaga sipat fisik sareng mékanis na dina lingkungan suhu rendah, sareng cocog pikeun sistem rel pituduh dina lingkungan suhu rendah.

Self-lubricating: bahan UHMW-pe boga sipat timer lubricating alus, nu bisa ngurangan gesekan jeung maké jeung manjangkeun umur layanan tina rel pituduh.

Rel pituduh palastik UHMW-PE seueur dianggo dina sagala rupa alat mékanis, khususna dimana résistansi ngagem tinggi sareng koefisien gesekan rendah diperyogikeun. Éta tiasa ningkatkeun efisiensi operasi sareng umur jasa alat sareng ngirangan biaya pangropéa sareng panggantian. Salaku tambahan, bahan UHMW-PE ogé ngagaduhan sipat insulasi listrik anu saé sareng cocog pikeun sababaraha sistem rel anu ngagaduhan syarat insulasi listrik anu luhur. punten kirimkeun kami pesen (Email: info@ansixtech.com) iraha waé sareng tim kami bakal ngawalon anjeun dina 12 jam.

nempo jéntré

Naha milih kamiKeunggulan Kami

ngeunaan usmly
KANTOR HONGKONG-Ansix Tech Companyvbf
Shenzhen WEIYECHEN PARK-AnsixTech companyk7i
010203

Ansix PropilWILUJENG DIAJAR TENTANG PERUSAHAAN KAMI

Shenzhen Ansix Tech Co., Ltd.

Dongguan Fuxiang Plastik kapang Co., Ltd.

Ansix mangrupakeun maker alat jeung produsén anu specializes di R&D, desain, pabrik, diobral jeung jasa tina kapang palastik jeung barang. Pausahaan urang museurkeun kana nyadiakeun kualitas luhur, produk kacida teknis na kalapa ka konsumén urang.Ansix Tech boga sistem kontrol kualitas lengkep jeung geus hasil lulus ISO9001, ISO14001, IATF16949, ISO13485.Ansix boga opat basa produksi di Cina jeung Vietnam. Simkuring gaduh jumlahna aya 260 mesin suntik molding. sareng tonnage suntikan ti pangleutikna 30 ton dugi ka 2800 ton.
Tentang Kami

urang ngahasilkeun produk digital

Mangtaun-taun pangalaman manufaktur sareng produk anu disampurnakeun masihan anjeun panyalindungan anu langkung saé

  • 1998
    taun
    Pangalaman manufaktur
    Ansix HongKong diadegkeun dina 1998
  • 200000
    Daérah
    aréa leuwih ti 200000 méter pasagi
  • 1200
    pagawé
    leuwih ti 1200 pagawé
  • 260
    mesin
    jumlahna aya 260 mesin suntik molding

BRAND KOPERASI

Mangtaun-taun pangalaman manufaktur sareng produk anu disampurnakeun masihan anjeun panyalindungan anu langkung saé

ngahubungan

Kami bungah gaduh kasempetan pikeun nyayogikeun anjeun produk / jasa kami sareng ngarepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng anjeun

panalungtikan